top of page

VALMENNUKSET 2022

Upeat uudet valmennuksemme ovat nyt julki! Nämä valmennusryhmät ovat myös ensimmäisiä, jotka pääsevät testaamaan uutta treenisovellustamme.

VALMENNUKSET ALKAVAT MAANANTAINA 24.1.2022

facebanner 2022.jpg

Uudet valmennukset uudessa sovelluksessa!

Yhteisöllisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja kuuntelimme toiveitanne Facebookin hankaluudesta alustana. Ei enää Facebook-ryhmiä, eikä hukkuvia kommentteja tai julkaisuja. Uusi sovelluksemme ratkaisi monia ongelmia yhteydenpitoon ja valmennusmateriaalin jakamiseen liittyen - kaikki tapahtuu nyt yhdessä paikassa! Käymme tiivistä keskustelua ja jaamme kokemuksia ja inspiraatiota ryhmän kesken uudessa ryhmächatissamme.

 

Voit valita 6 viikon pop up -ryhmävalmennuksen tai henkilökohtaisen PT-valmennuksen. Asiakkaidemme toiveiden pohjalta PT-valmennuksesta on tarjolla kaksi eri kestoa: 3kk ja 6kk. PT-valmennukseen voit hakea mukaan lomakkeen kautta.

 

Ryhmävalmennukset ovat lunastettavissa heti, ja kun ryhmävalmennusten asiakaspaikat ovat täynnä, tilausmahdollisuus sulkeutuu.

 

Kaikkien pop up -ryhmävalmennusten kesto on 6 viikkoa ja osallistuminen kustantaa vain kertamaksun, eikä sido minkäänlaisiin jatkotilauksiin. Kuitenkin lähes jokaiseen valmennukseen on jatko saatavilla ja niiden kestot ja saatavuudet ovat nähtävillä valmennusten kuvauksissa. Saat valmennuksen ja sovelluksen käyttöösi 6 viikon pop upin ajaksi.

Valitse suosikkisi näistä valmennuksista! Sisältöihin pääset tutustumaan klikkaamalla kuvakkeita ja voit heti varata paikkasi. Voit halutessasi osallistua useampaan valmennukseen, esimerkiksi mahtava Macros & Calories Work Shop sopii ihan kaikille! Suosittelemme!

KAMPANJAHINTA 6 viikon ryhmävalmennukselle 34,90€

KAMPANJAHINTA PT-testaukselle 89€/kk

UUTTA!

Fitverstaalle some-vaikuttajaksi? Tutustu täällä!

VALMENNUSPAIKAT HETI VARATTAVISSA!

bottom of page