VALMENTAJA 

AMAnda

AHO

Toimialue:

Tuusula & PK-seutu

S-posti:

amanda.silver@fitverstas.com

Puh: 

0442969510

 
Tietoa minusta: 
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto (Liikuntakeskus Pajulahti), 2017

  • Urheiluopistojen hyväksymä Personal Trainer,  2017

  • Oma laji CrossFit, lisäksi kuntosali, metsäpolut ja joogamatto vetävät puoleensa. Liikunnassa vain mielikuvitus on rajana!

 

 

Olen Amanda, 23-vuotias yrittäjä, liikunta-alan ammattilainen, CrossFitaaja, intohimoinen liikkuja ja elämästä nauttija Helsingistä!


Liikunta on ollut elämässäni aina jollain tapaa mukana, mutten aina ole kokenut itseäni liikunnalliseksi. Teini-iässä opettelin nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Sittemmin hurahdin täysin, otin selvää liikuntaan sekä ravitsemukseen liittyvistä asioista ja hakeuduin liikunta-alalle.

 

Kuvailisin itseäni liikunnan suhteen fiilistelijäksi, mutta todellisuudessa tykkään myös tavoitteellisuudesta. Itsensä haastamisessa on jotain mikä kiehtoo, mutta myös rento liikkuminen ja fiilistely esimerkiksi metsäpoluilla tai joogassa on asioita, jotka saavat taatusti hyvälle tuulelle!

 

Minulle tärkeää on, että nautin siitä mitä teen, niin liikunnan kuin ruokailujenkin suhteen. Keittiössä kartan hifistelyä, mutta pidän mahdollisimman hyvin kiinni ruokailun perusasioista. Kokonaisuus ratkaisee ja myös herkut kuuluvat elämään, tosin kohtuudella nautittuna. Terveellisyyden lisäksi ruokailussa mulle erittäin tärkeää on maku, ja myös asiakkailleni annan avaimia terveellisempiin kotiruokiin mausta tinkimättä.

Suosin perusruokia ja -raaka-aineita, ja autan asiakkaitani löytämään juuri heille sopivan tavan syödä. Sellaisen, jota on helppo noudattaa vanhaksi asti! Ruokailusta ei tarvitse tehdä liian suurta numeroa, vaan myös sopiva rentous ja armollisuus itseä kohtaan on hyvä pitää mukana. :)

 

Liikunta-alalla aloitin työt heti vuoden 2017 alussa. Siitä asti olen toiminut alalla valmentaen niin yksilöitä kuin ryhmiäkin, vetänyt mm. leuanvetokursseja, bootcampeja, ulkotreenejä ja CrossFit tunteja. Kokemusta minulla on lapsista vanhuksiin, olen ohjannut kehitysvammaisia, liikuntarajoitteisia ja kilpaurheilijoita.

Lähimpänä omaa sydäntäni olet kuitenkin Sinä, joka haluat tehdä elämäntapamuutoksen, löytää tiesi liikunnan pariin ja oppia syömään tasapainoisesti.

 

Valmentajana olen iloinen, tsemppaava ja ymmärtäväinen, mutta sopivasti napakka. Erityistä osaamistani on elämäntapamuutokset sekä toiminnallinen treeni (mm. vapailla painoilla sekä oman kehon painolla tehtävät liikkeet). Intohimoni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin; askel askeleelta, määrätietoisesti mutta lempeästi. Sinun tavoitteesi, toiveesi, elämäntilanteesi ja kuntotasosi huomioon ottaen.

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

"Olen puolessa vuodessa oppinut älyttömästi lisää liikunnasta sekä ruokavaliosta. Ennen söin noin kaksi kertaa päivässä älyttömiä määriä ruokaa. Ruokaohjelmat ovat auttaneet minua syömään oikeita määriä ja oikeanlaista ruokaa! Aijon varmasti jatkossakin syödä useammin päivässä pieniä annoksia, sillä yleinen oloni on parantunut todella paljon ja jaksan paremmin. Ruokaohjelmissa

parasta oli ehdottomasti valinnanvaraisuus! Oli monia vaihtoehtoja ja opin syömään paljon kaikkea uutta. Myös se, ettei minun tarvinnut kertaakaan ohjelman aikana nähdä nälkää oli hyvä asia, sillä vähän alussa ehdin pelätä, tuleeko tästä näännytys dieetti.

En ole oikeastaan koskaan pitänyt urheilusta tai liikunnasta, sillä olen aina kokenut olevani huono siinä. Olen kuitenkin tämän pt projektin aikana huomannut, että kehitystä kyllä tulee, kunhan on kärsivällinen. Enkä ehkä loppujen lopuksi ole huono se on vaan asenteesta kiinni. Aluksi pelkäsinkin hieman lähteä mukaan tähän projektiin, sillä minulla oli hieman huonoja kokemuksia personal traineristä. Kuitenkin olen todella iloinen, että lähdin mukaan, sillä Amandan kanssa treenaaminen on poistanut kaikki ahdistukset salille menemisestä ja olen saanut itsevarmuutta. Treeniohjelmissa positiivista oli vaihtuvuus! Pidin myös siitä, että treeniohjelmat sain videolla ja kuvina, joten liikkeet oli helppo opetella. Oli myös hyvä, että väleissä oli lepo ja kevyet viikot!

 

Yleisesti minulle jäi tästä puolesta vuodesta älyttömän hyvä olo! Toivon pystyväni yksinkin jatkamaan näillä opeilla. Varmasti jos tarvitsen personal traineriä tulevaisuudessa, otan yhteyttä Amandaan.

Paino putosi noin 8 kiloa ja vyötärö kapeni huimat 20cm! Stressasin loppupuolella älyttömästi siitä, että paino lopetti putoamisen/painon putoaminen hidastui paljon. Tsempit jo pudotetuista kiloista ja menetetyistä senteistä lopetti stressaamisen ja fiilis parani! Vaikka joskus on ollut vaikeampia päiviä loppujenlopuksi koko puolivuotta on mennyt paljon paremmin kun olisin odottanut!"