VALMENTAJA 

anna

janhunen

Toimialue:

PK-seutu ja lähialueet

S-posti:

anna.janhunen@fitverstas.com

Puh: 

0401613656

 
Tietoa minusta: 
 • Urheilija, innostuja ja elämästä nauttija

 • Liikunnanohjauksen perustutkinto (liikuntaneuvoja) 30/6/2016

 • Personal trainer  5/2016

 • Uimaopettajan tutkinto (SUH) 11/2014

 • Hierojan ammattitutkinto 11/2017

 • Kinesioteippaus ja triggerpoint koulutus 2017

 • Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOK, Varalan urheiluopisto) syksy/2014

 • Kuntonyrkkeilyohjaajan tutkinto taso 1. 21/10/2014

 • Kuntosaliohjaaja peruskoulutus (FISAF / EHFA) 9/12/2014

 • Profitness ohjaaja kurssi (tasot 1. ja 2.) 12/12/2014

 • Nuorten yleisurheiluohjaajakurssi taso 1. 12/12/2014

 • Kahvakuula basic 22/9/2014

Sinä ansaitset enemmän. Ansaitset nousta korkeammalle, edetä pidemmälle ja saavuttaa unelmasi. Se ei ole helppoa. Joskus kompastut, kaadut hiekkaan ja haluat luovuttaa. Silloin apunasi olen minä. Yhdessä olemme vahvempia, jaettu ilo on aina moninkertainen!

 

Olen vauhtikirppu. Juoksen, koska käveleminen on liian hidasta. Rakastan ruuanlaittoa ja nautin monipuolisesta liikunnasta. Liikunta ja urheilu ovat elämäntapani ja intohimoni. Koska haluan jakaa sitä nautintoa muille, tein unelmastani ammatin.

 

Urheilijana haluan haastaa itseäni joka päivä. Juosten maratoneja, tehden voltteja, tanssien, päällä seisoen ja liikunnan iloa levittäen. Terveellinen ja tasapainoinen elämä sisältää myös hyvää ruokaa ja minun kanssani syöminen ei ole tylsää. Usko tai älä, kun homma saadaan kulkemaan pääset myös nauttimaan suklaakakusta. Tarkoituksenani on luoda sinulle sopivin rytmi ja kokonaisuus, sillä ruuan tehtävä on tukea hyvää oloa, ei aiheuttaa harmaita hiuksia.

 

Liikunta on ollut aina osa elämääni. Olen hiihtänyt kilpaa, kokeillut kaikkea jalkapallosta tanssiin ja kotiutunut nyt kestävyysjuoksun pariin. Tällä hetkellä oma tavoitteeni on maraton tuloksen parantamisessa. Pitääkseni myös oman harjoitteluni monipuolisena käyn kuntosalilla, joogaan, lumilautailen, hiihdän, kiipeilen ja apinoin akrobatiassa.

 

Olen valmentanut kaikenikäisiä lapsista jo ikääntyneisiin, jakanut energiaani ryhmäliikunnassa, sekä ohjannut yksilöitä lajista riippumatta. Vahvuuteni ohjaajana on yksilö- ja pienryhmävalmennuksissa, joissa lajeina  ovat vaihdelleet mm. uinti, sulkapallo, kuntosali sekä juoksu.

 

Omaa urheiluani on varjostaneet myös vammat. Takareiden repeämän leikkaus ja pitkä kuntoutus opettivat kantapään kautta arvostamaan omaa terveyttä ja siksi korostan aina ohjauksissani riittävää palautumista ja kehonhuoltoa. Opiskelin myös urheiluhierojaksi tuodakseni valmennuksiini anatomista näkemystä. Yhdistämällä laajan ymmärrykseni eri lajeista, ihmisen anatomiasta ja kuntoutuksesta sekä ruokavalion moninaisuudesta, pystyn tarjoamaan niin kilpaurheilutasolle kuin kotisohvalta lenkkipolulle halajavalle liikkujalle toimivan kokonaisuuden.

 

MINÄ haluan, että sinä onnistut - haluatko SINÄ olla seuraava valmennettavani?

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

“Löysin itseni ja liikunnan ilon uudestaan ja sillä tiellä ollaan. Anna on trainerina raudanluja ammattilainen joka todella pistää hommiin, ei vähättele, on palkitseva ja antaa palautteen välittömästi.”