VALMENTAJA 

anu tepponen

Toimialue:

Pöytyä, Loimaa, Aura, Lieto, Varsinais-Suomi

S-posti:

anu.tepponen@fitverstas.com

Puh: 

045 123 6671

  • Facebook
  • Instagram
 
Tietoa minusta: 
  • Ammatiltani lähihoitaja 2010

  • Kuntosalivalmentaja 2020 Trainer4you

  • Ravintovalmentaja 2020 Trainer4you

  • PT- (Valmistuminen 04/2021) Trainer4you

 

Moikka!


Olen Anu Pöytyältä. Koko aikuisiän olen kamppaillut ylipainoa vastaan ja kokeillut kaikki erilaiset kuurit ja dieetit. Palkkasin itselleni ensimmäisen PT:n vuonna 2016, jolloin kiinnostukseni hyvinvointiin
syttyi. Kuitenkin elämä vie ja kiire on usein läsnä. Käytössäni on ollut 3 erilaista valmentajaa, jokainen aivan ihana ja osaava ihminen. Nyt 45 kiloa pienempänä on elämä paljon helpompaa, arkijaksaminen
aivan uudella tasolla. Olen sosiaalinen ja avoin ihminen. Haluan auttaa muita paremman elämän löytämiseksi. Harrastan kuntosalia, mutta haaveenani on joskus ottaa osaa Triathlon sprinttimatkaan, ihan vaan ilosta liikkua. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on meidän jokaisen oikeus, mutta vastuu on itsellämme. Tässä kohtaan haluan olla tueksi ja auttaa löytämään oikeat työkalut, jotta hyvinvointi saavutetaan.


Ammattini huomioiden tunnen anatomiaa ja tiedän mitä keinoja tarvitsemme, jotta saavutetaan hyvä terveys, millä sitä kasvatetaan ja ylläpidetään. Miten tärkeää on tarvittava lihasvoima sekä tasapaino.
Tässä haluan auttaa sinua ja tehdä yksilöllisen suunnitelman, jotta sinun hyvinvointisi kohenee. Ihminen on kokonaisuus johon vaikuttaa niin moni asia ja niiden tasapainon löytyminen on joskus kovin
haastavaa, mutta ei mahdotonta.

 

Ruokavaliolla on suuri vaikutus meidän hyvinvointiin ja jaksamiseen. Osaan laatia sinulle monipuolisen sekä ravintorikkaan ruokavalion, huomioiden mieltymyksesi sekä mahdolliset rajoitteet ja allergiat.

 

Liikunta auttaa jaksamaan arjessa, sekä sillä on vaikutusta mielialoihin. Unen laatu paranee. On ihana nauttia toimivasta kropasta. Joskus elämä tuo tähän haasteita, mutta yhdessä niistä selvitään. Laadin tarpeittesi mukaisen harjoituskalenterin. Liikut sitten kävellen, juosten tai pyörällä. Uitko vai onko sali sinun paikkasi? Liikunnan pitää olla hauskaa ja nautittavaa.

 

Lepo ja uni, niin tärkeä, mutta usein unohdettu asia. Väsyyneenä ei ole voimia panostaa itseensä. Kehonhuolto myös huomioiden. Näihin löytyy keinoja/harjoitteita, joilla parannetaan niiden laatua. Ilman lepoa→ Ei palautusta → Ei kehitystä!

 

Oma vahvuuteni on ikä/kokemus, omakohtainen painonpudotus. Olen sosiaalinen, positiivinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Valmentajana olen ymmärtävä, kannustava, omistautuva sekä aidosti kiinnostunut sinusta.


Sinulta haluan tahtoa ja halua muuttaa ja muuttua.
MIKÄÄN EI MUUTU, JOS MITÄÄN EI MUUTA!

Anu

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg