VALMENTAJA 

sofia lounas

Toimialue:

Tampere, Pirkanmaan alue

S-posti:

sofia.lounas@fitverstas.com

Puh: 

0443123866

 
Tietoa minusta: 
  • Auktorisoitu personal trainer (FAF 2018-2019), stipendi erinomaisin arvosanoin valmistumisesta ja palkittu kurssin priimuksena

  • Avoimen ammattikorkeakoulun kursseja mm. ravitsemuksesta, ihmisen fysiologiasta ja voimaharjoittelusta sekä mentaalivalmennuksesta 

  • Erityisosaaminen: elämäntapamuutokset, tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu, raskauden aikainen ja jälkeinen liikunta sekä juokseminen

  • Ravitsemuksen ydin: simppeli ja salliva, mutta tasapainoinen kokonaisuus, osaaminen ulottuu erityisruokavalioihin saakka

Oma terveys ja hyvinvointi pitää ottaa vakavasti, mutta tekemisen ei tarvitse aina olla niin vakavaa.  Valmentajana olen rento ja turvallinen, aidosti välittävä ja lämmin, mutta samaan aikaan olen vaativa ja sopivasti suorapuheinen, jotta pysyt oikeilla raiteilla. Haluan lähestyä ongelmia ja niiden ratkaisuja aina positiivisen kautta, pienin askelin.

 

Tiedän, että liikunnan ilo ei ole kaikille itsestäänselvyys eikä terveyttä edistävien valintojen tekeminen aina niin yksinkertaista. Olen löytänyt liikunnan ja terveellisen elämäntavan vasta aikuisiällä niin sanotusti pakon edessä. Istumatyö ja elintavat saivat terveyteni ja toimintakykyni niin heikoiksi, että asialle oli tehtävä jotakin. Halu auttaa muita samassa kuopassa olevia sai minut opiskelemaan lisää, ryhtymään valmentajaksi ja myötävaikuttamaan ihmisten elämänlaatuun.

 

Valmennusfilosofiaani kuuluu ensisijaisesti se, että terveellisen elämän tavoittelun ei kuulu eikä tarvitse olla vaikeaa tai liian rajoittavaa. Yksinkertaisilla asioilla pääsee jo pitkälle. Painotan monipuolista ja kieltolistatonta ruokavaliota, mieluisaa tapaa liikkua, unen ja palautumisen tärkeyttä sekä perusteiden kunnioittamista. 

 

Minulle tärkeintä on perustaa valmentaminen asiakkaan tyytyväisyyteen, pysyviin tuloksiin, elämänlaadun paranemiseen ja terveyden edistämiseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi niin henkisesti kuin fyysisestikin luo pohjan oman ja ympärillä olevien ihmisten arjen maittavuuteen. Haluan olla aidosti apuna, tehdä terveys ja turvallisuus edellä rennolla asenteella, ja sitä kautta saavuttaa asiakkaan kanssa heille tärkeät, vilpittömästi perustellut tavoitteet. Palvelen jokaista asiakasta yksilönä hänen omien tarpeidensa ja toiveidensa kautta.

 

Erityisosaamisalueitani ovat ravitsemus erityisruokavalioineen, istumatyöläiset sekä terveellisemmästä arjesta haaveilevat, elämäntapamuutosta kaipaavat ihmiset. Näiden lisäksi osaamiseeni kuuluu tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu, juokseminen sekä raskauden aikainen ja jälkeinen liikunta. 

 

Mikäli vaikutan juuri sinulle sopivalta valmentajalta, ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä rakentamaan tietä kohti tavoitteitasi!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg

ASIAKASPALAUTE

"Olen aina ollut enemmän tai vähemmän urheilullinen - 2019 vähän vähemmän
monestakin syystä. Kaipasin salitreeneihini uutta potkua keväällä 2020, ja otin
yhteyttä Sofiaan. Sain monipuolisen ohjelman, jota on ollut hauska tehdä! Mukana
on tuttuja liikkeitä, mutta myös paljon uutta, mikä on tuonut innostusta
saliharrastukseeni. Haastetta on ollut riittävästi ja liikkeet ovat olleet selkeitä.
Painoa on tippunut tähän mennessä 5kg ja tavoite housut menevät jalkaan, jes!! 
Voin lämpimästi suositella huumorintajuista ja kannustavaa Sofiaa sinunkin
valmentajaksesi!"