top of page

Eeva Viinikainen

Valmentaja

Tietoa minusta:

 

  • Kuntosali valmentaja Trainer4you 10/2021

  • Personal Trainer Trainer4you 04/2022

  • Ryhmäliikunnan peruskurssi Suomen Voimisteluliitto 9/2022

Oon Viinikaisen Eeva, savolaista alkuperää. Ikää minulta löytyy 36 vuotta ja valaistuminen liikuntaan sekä terveellisiin elämätapoihin heräsi kolmisen vuotta sitten, kun synnytin esikoisen ja vaaka näytti kolminumeroista lukua. Vaa´asta ei niinkää väliä, mutta se velttous ja väsymys mitä ruokin suklaalla ja sun muilla napsin sieltä täältä sipsejä -periaattella uuvutti minut täysin. Korona saapu, mieheltä läks työpaikka alta joten oli kaks vaihtoehtoo joko vajota alas tai tehä täyskäännös. No onneksi valitsin jälkimmäisen ja siitä alko loppuelämän taival kohti uusia tavotteita ja" eksyynnyin" myös sitten syksyllä 2021 Nordic Fitness expo kisalavalle palkintona itselle tästä muutoksesta sekä lähdin opiskelemaan Personal Traineriksi. Nykyään tykkään treenata enempi fiilispohjalla ja hyvä olo etusijalla. 

Asiakkaani ovat antaneet palautetta, että minua helppo lähestyä juurikin tämän oma kohtaisen kokemuksen myötä ja että en pienistä hätkähä. Olen aidosti läsnä sekä treenit ovat räätälöity juuri asiakkaan tavoitteet ja lähtökohdat huomioon ottaen.

Ruokavalio ei ole pelkkää riisiä ja kanaa, vaan minulta saa myös loistavia ideoita sekä reseptejä terveelliseen ruokaan, sillä rentoudun keittiössä hääräilemällä ja kokeilemalla kaikkia uusia ateria kokonaisuuksia.

 

Olen 10 vuotta ollut lähihoitajana niin tietoa ja taitoa löytyy myös siitä, kuinka suhteuttaa terveelliset elämäntavat vaikka tekisikin kolmivuorotyötä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään tästä sun juttu!

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Asiakaspalaute

Ihan tosi paljon tykkäsin sun tavasta ohjata ja olla läsnä, sekä erityisesti aito ja rehellinen. Kun tuommosen valmennussuhteen luomiseen vaaditaan kuitenkin luottamusta siihen toiseen, niin se että oot ollut selkeästi ohjaajana, mutta myöskin ihan kanssaihmisenä niin se on rentouttanut paljon.

Uuden oppiminen on aina alkuun haastavaa, vaikka se mukavaa olisikin, mutta se että oot käyttänyt myös omaa persoonaasi työvälineenä on tuonut tosi paljon syvyyttä siihen hommaan. Sun seurassa on helppo olla oma itsensä, aika meni tosi nopeasti ja on kiva kun myös käppä lentää. Oot tosi ammattitaitoinen, selkeä, perusteleva ja lisäksi hirvittävän mukava!

-Nimetön

bottom of page