VALMENTAJA 

Elisa savinainen

Toimialue:

Tampere ja lähialueet

S-posti:

elisa.savinainen@fitverstas.com

Puh: 

0504343456

 
Tietoa minusta: 
  • Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer (2016-2018)

  • Yleisurheiluohjaajatutkinto (2016)

  • Cheerleadingin ohjauksen perusteet + muita lajin lyhyitä koulutuksia (2014-2019)

Heissan!

 

Olen Elisa Tampereelta. Liikunta on kuulunut isosti elämääni jo pienestä pitäen. Aika laidasta laitaan on tullut kokeiltua eri lajeja ratsastuksesta jalkapalloon, mutta lempilajeiksi valikoitui lopulta kilpacheerleading ja yleisurheilu, joiden parissa olen edelleenkin mukana, toki siirtynyt vain valmennuspuolelle. Omiin harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä lenkkeily ja kuntosali.

 

Kiinnostus lähteä valmentajaksi lähti siitä, kun halusin lähteä jakamaan myös muille fyysisen kehittymisen ohella sitä liikunnan tuomaa iloa ja itsensä ylittämistä. Kokemusta löytyy sekä aloittelijoista, että jo hieman kokeneista liikkujista. Valmentajana olen kannustava, rauhallinen, mutta myös tarpeen vaatiessa napakka, että tavoitteet toteutuvat. Myös oma monipuolinen liikuntatausta näkyy valmennuksissani, joten olen valmis suunnittelemaan sinun ohjelmasi kuntosalille, lenkkipolulle, kotitreenailuun tai eri pelien muotoon. Unohtamatta kuitenkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ravinnon suhteen ja sopeuttamalla kaikki tämä sopivaksi sinun elämäntilanteeseesi.

 

Jos vaikutan sopivalta valmentajalta just sulle, ja olet myös itse valmis ja motivoitunut tekemään töitä unelmiesi eteen.  Laita rohkeasti viestiä minulle, niin räätälöidään sinulle sopiva ohjelma fiksuilla menetelmillä sinun tavoitteiden ja toivomuksien mukaan!

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu