VALMENTAJA 

Emilia nieminen

Toimialue:

Kokkola ja lähialueet

S-posti:

emilia.nieminen@fitverstas.com

Puh: 

0442018131

 
Tietoa minusta: 
 • Liikuntaneuvoja, Liikunnanohjauksen perustutkinto, Vuokatin Urheiluopisto 24/05/2019

 • Valmentajan ammattitutkinto, Vuokatin Urheiluopisto 24/05/2019

 • Kahvakuulaohjaaja, Vuokatin Urheiluopisto 10/01/2019

 • Kuntosaliohjaaja, Vuokatin Urheiluopisto 12/09/2017

 • Uinninvalvoja (SUH), Kajaani 19/05/2019

 • Nuori yrittäjyys 24/05/2019

 • Jumppakoulutus osa 1, startti 25/01/2016

 • Jumppakoulutus osa 2, oppiminen ja ohjaaminen 07/07/2016

 • Jumppakoulutus osa 3, ohjaajana kehittyminen 29/10/2016

 • Lajitaidon peruskoulutus, Kilpa-aerobic 27/08/2017

 • Kilpa-aerobic: Taso 2 tekniikka ja taiteellisuus tuomarikoulutus 09/09/2018 

Sinä pystyt ja sinä onnistut juuri siinä, mitä tavoittelet. Oli se sitten terveellisempi elämäntapa tai vaikkapa maratonin juokseminen. Kaikki on mahdollista, kunhan vain päätät niin.

 

Minä olen Emilia Nieminen ja olen sinun tavoitteidesi ja unelmiesi tukena. Olen täällä sinua varten, sitä varten, että sinä saat energisemmän huomisen.  Minun intohimoni on auttaa ihmisiä heidän tavoitteissaan ja saada ihmiset ylittämään itsensä. Jokainen meistä pystyy paljon parempaan mihin itse uskomme. Minun ammattitaitoisella avustuksella ja sinun tahdollasi meillä on yhdessä mahdollisuudet ihan mihin vaan.
 
Olen aina rakastanut urheilua. Se on ollut minulle intohimo ja elämäntapa jo ihan lapsesta saakka. Kuitenkin se, mitä eniten rakastan urheilussa, on urheilusuorituksen jälkeinen olo. Se olo, kun on antanut kaikkensa ja tsempannut itseä ylittämään itsensä. Urheilen hyvin monella tavalla, sillä mielestäni monipuolisuus urheilussa on rikkautta. Rakastan juosta ja kävellä, nostella painoja ja tulla voimakkaammiksi, temppuilla ja heittää spagaatteja, iloita siitä, kuinka hienoa oli oppia tempaus crossfit treenissä. Liikunnan iloa ja onnistumista haluan jakaa sinulle. Sinä ansaitset onnistua ja kehittyä, mutta myös epäonnistua ja kasvaa taas henkisesti vahvemmaksi. Olen apunasi kaikkina hetkinä!
 
Pidän monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ja se on hyvin tärkeä osa arkeani. Kun syön hyvin ja monipuolisesti, treeninikin kulkevat ja tunnen oloni hyväksi. Tahdon näyttää sinulle, kuinka terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla voi saada ihmeitä aikaan kehossasi!

 

Tällä hetkellä lajinani on Crossfit. Suurena haaveena ja tavoitteena minulla olisi joskus kisata siinä lajissa, sillä rakastan kilpa-urheilua. Kilpa-aerobicista minulla on 10-vuoden kokemus. Harrastin lajia tavoitteellisesti ja kilpaillen. Lajista luopuminen kuitenkin oli raskas päätös, sillä halusin lähteä toteuttamaan itseäni ja unelmiani jonnekin muualle, missä siihen voisi olla paremmat mahdollisuudet. Ja tässä sitä ollaan! Onnellisena Personal trainerina tekemässä unelmatyötä juuri sillä alalla, mistä olen haaveillut jo monia vuosia.
 
Olen ohjannut ja valmentanut kaiken ikäisiä. Ihan lasten jumppakouluista aikuisikään asti. Tein 4-vuotta valmennustyötä kilpa-aerobic seuralle, jossa valmensin kilpailevia nuoria. Intohimoni on edelleenkin toimia pitkä-aikaisen valmennustyön parissa. On upeaa luoda pidemmälle aikavälille tavoite ja nähdä koko prosessin eteneminen, luoda intensiivinen valmennussuhde valmennettavaan, kehitys ja tietysti se lopputulos mihin ollaan päästy.
 
Pystyn valmentamaan kovia konkareita esimerkiksi kuntosalilla, mutta myös ihan alkavia liikunnasta innostuneita kuntoilijoita. Jokaiselle löytyy jotakin ja minä tiedän, että löydämme juuri sinulle sen oikean tavan liikkua ja onnistua juuri siinä tavoitteessa, missä sinä haluat onnistua!
 
Minä haluan toteuttaa unelmasi, lähde mukaan valmennukseeni, niin tehdään unelmista totta!

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu