VALMENTAJA 

emmi nieminen

Toimialue:

Tampere ja lähialueet

S-posti:

emmi.nieminen@fitverstas.com

Puh: 

044 230 1885

  • Facebook
 
Tietoa minusta: 
  • Personal trainer, Trainer4you (2021)

  • Kuntosalivalmentaja

  • Liikunnan löytäminen aikuisiällä on tuonut omaan hyvinvointiin lisää positiivisuutta

 

Moikka,

Olen Emmi, Fitverstaan valmentaja Tampereelta. Oma innostukseni liikunnan pariin ei ole ollut helppo matka ja se tapahtui vasta aikuisiällä. Nuorempana suorastaan välttelin liikuntaa. Valmentajan avustuksella löysin kuitenkin liikunnan ilon, huomasin tuloksia ja tiesin siitä, mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Lähdin opiskelemaan liikunta- ja hyvinvointialaa, jotta voin auttaa juuri Sinua voimaan kokonaisvaltaisesti arjessa paremmin ja energisemmin.


Ihanneasiakkaallani on selkeät tavoitteet, positiivinen asenne ja on motivoitunut tavoitteeseensa, mutta ei tiedä vielä miten lähteä niiden kanssa eteenpäin. Hän haluaa valmentajan, joka on tukena auttamassa ja näyttämässä, miten päästä kohti omaa
tavoitetta.

 

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, välittävä, mutta myös määrätietoinen, kärsivällinen ja kannustava. Haluan auttaa valmentajana sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään liikunnan ilon samalla tavalla, kuin itse sen olen löytänyt. Haluankin valmentajana luoda positiivisen ja luottavaisen valmennussuhteen.
Minulle tärkeää valmentajana on olla sinulle tavoitettavissa.

Toimin valmentajana Tampereella, mutta ohjelmia ja etävalmennuksia teen ympäri Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä uskomattomalle matkalle kohti positiivista ja energistä elämäntapaa! Lupaan, ettet tule katumaan sitä.

-Emmi

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg