HAKU AVATTU

Blue and Red 72x36 Landscape Campaign Banner (2).jpg

Tule kehittämään liiketoimintaasi!

PT-työtä tiimissä!

Valmennustyö voi olla yksinäistä ja puuduttavaa - välttämättä työkavereita tai tukea ei ole, ja osaamistakin olisi hyvä saada lisää joko alalle tai markkinointiin ja myyntiin. Tässä työssä on ehdottoman tärkeä verkostoitua ja etsimmekin sinua, joka haluat tehdä töitä tiimissä, hyötyä koko valmennustiimin osaamisesta ja yhteismarkkinoinnista, kehittää yhdessä uusia palveluita, sekä tarjota asiakkaillemme ylivoimaista asiakaspalvelua ja laadukasta valmennusta. Haluatko edistää uraasi ja saavuttaa unelmasi ja tavoitteesi? Ota rohkea hyppy ja hae mukaan! Etsimme kahta reipasta ja osaavaa valmentajaa mukaan energiseen pieneen porukkaamme. Voit olla mistä päin tahansa, Fitverstas toimii verkon kautta, vaikka valmennatkin omalla alueellasi!

Tiimin ja tiiminvetäjän tuki

Yhteiset tempaukset ja markkinointi

Valmis asiakaspohja ja näkyvyys

Alan ammattilaiset apunasi

Treenisovellus käyttöösi valmentamisen työkaluksi

Työskentele milloin ja mistä vain haluat!

Palkittu ja arvostettu franchising-ketju - ainoa alallaan Suomessa!

Fitverstas Oy on kannattava keskitetysti toimiva valmennusketju, joka tarjoaa asiakkailleen kehittymismahdollisuudet ja vapauden, yhteistyöverkoston, menestystä ja onnistumisia sekä tärkeitä hyvinvoinnin tuotteita ja palveluita - nopeasti ja mukavasti verkon kautta. Etsimme valmentajaa mukaan toteuttamaan valmennuspalveluita pääsääntöisesti omalla alueellaan.

TULOSSA! Mahdollisuus edetä ketjussamme vastuutehtäviin.

Blue and Red 72x36 Landscape Campaign Banner (3).jpg

Pääpalvelumme on personal training valmentajien omilla alueilla. Teemme kuitenkin hyvin paljon online-valmennusta. Olethan jo alalle kouluttautunut ja omaat pidemmän taustan ja kokemuksen liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

Yhteistyösopimuksemme on franchising-sopimus, millä saat oikeudet konseptimme käyttöön, sekä sen edut ja mahdollisuudet. Yhteistyökauden kesto on 6kk kerrallaan, ja voimme uusia sopimuksen aina jakson tullessa täyteen. Yhteistyömaksut koostuvat toimistokuluihin käytettävästä kuukausimaksusta sekä pienestä myyntiprovisiosta. Franchising-sopimuksella sinulle luovutetaan oma Fitverstas-liiketoiminta, mistä vastaat itse, kuitenkin ketjumme etuja hyödyntäen. Sinulla on siis vapaat kädet luoda täysin oman näköistäsi toimintaa, vaikka toimitkin ketjussa! Sopii myös osa-aikaiseksi kevytyrittäjäksi aikovalle.

Franchising-yrittäjyyden etuja:

 

Helpompi ja nopeampi tapa aloittaa oma toiminta

Testattu konsepti tuo turvaa liiketoimintaan

Tuotekehityskulut on maksettu

Valmis konsepti ja sen ohjeistus tuovat kilpailuetua toimintaan

Tunnettu brändi tuo asiakkaita

Yrittäjä saa perehdytyksen liiketoimintaansa

Liikkeellelähtöä tuetaan monin tavoin

Jatkuva ohjaus ja tuki

Yrittäjä toimii osana suurempaa organisaatiota, mikä tarjoaa mm. kustannusetuja

monissa toiminnoissa, säästät siis myös aikaa, vaivaa ja rahaa!

Kokemustenvaihtoa ja vertaistukea ketjun muiden yrittäjien kanssa

Etsimme sinua mikäli olet reipas, hyväkuntoinen, iloinen, hyvän asiakaspalvelutaidon omaava, järjestelmällinen, "hands on" -asenne eli valmis laittamaan kaiken peliin ja  työskentelemään määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti toimintasi eteen. 

 

Rento, humoristinen ja osaava tiimimme toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi joukkoomme! Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä. Rekrytointiprosessin vaiheet löydät ladattavasta esitteestä. Toivomme, että pystyt aloittamaan talven tai kevään aikana. Vuosi 2022 tuo mukanaan myös muutoksia ja uudistuksia, tule kokemaan ihan uudenlainen valmenneusyhteistyö kanssamme!

FITVERSTAS FRANCHISING?

Brändin ja konseptin hyödyntäminen, ison yrityksen imago omalle toiminnalle

Mahdollisuus online-palveluiden konseptointiin

Tilitykset suoraa tilillesi verkkokauppaostoista

Valmis hinnoittelu testatuissa yleisissä palveluissa

Yhteistyöverkosto ja oma tiimi

Seuranta ja tuki, alan ammattilaiset tukenasi

Kehitä osaamistasi ja hyödynnä kollegoidesi ammattitaitoa

 Tiimipäivät ja workshopit oman toiminnan kehittämisen tueksi

Mahdollisuus kehittyä yrityksen mukana sinua kiinnostaviin vastuutehtäviin

   Fitverstaan ketjussa on Suomen tyytyväisimmät yrittäjät, lue lisää palkinnosta sekä yrittäjiemme tarinoita ja kokemuksia esitteestä! 

All Videos
Katso nyt