top of page

  FAQ  

 • VOINKO MAKSAA VAAN OSAN SMARTUMEILLA TAI MUILLA VAIHTOEHTOISILLA MAKSUTAVOILLA?
  Onnistuu! Tässä tapauksessa suorita tilaus maksutapalomakkeella ja ilmoita "Lisätiedot"-kohdassa, minkä osan haluat maksaa vaihtoehtoisilla maksutavoilla. Suorita maksu lomakkeessa olevien ohjeiden mukaisesti. Loppuosasta saat laskun sähköpostiisi. Materiaalit toimitetaan sinulle sähköpostiisi, kun olet suorittanut maksun.
 • SAANKO MATERIAALIT PYSYVÄSTI KÄYTTÖÖNI?
  Kyllä! Kun saat materiaalit kaupan kautta sähköpostiisi, lataa ne heti valitsemallesi laitteelle. Voit ladata materiaalit vain kaksi kertaa verkkokauppalinkkien kautta väärinkäytön minimoiseksi. Materiaalit eivät häviä Syke-sovelluksesta.
 • SITOOKO VERKKOKAUPPAOSTO JATKOTILAUKSIIN?
  Ei missään nimessä. Ohjelmapaketti- ja verkkovalmennusostot eivät koskaan sido sinua jatkotilauksiin tai lisämaksuihin.
 • MITÄ TEEN JOS HUKKAAN OHJELMAT?
  Muista ladata materiaalit heti valitsemallesi laitteelle verkkokauppalinkkien kautta sähköpostistasi. Jos kuitenkin ohjelmat häviävät, ota yhteyttä asiakaspalvelu@fitverstas.com.
 • ONKO AIEMMIN OSTAMANI OHJELMAT MAHDOLLISTA SAADA SOVELLUKSEEN?
  Kyllä, n. 95%:sti on mahdollista saada myös vanhat 2014-2016 ostetut ohjelmat sovellukseen 5e:n hintaan. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@fitverstas.com.
 • ETUKOODI
  Mikäli sinulla on alennuskupoinki, voit lisätä sen kassalla. Tarkasta, että saat koodin aktivoitua ja edun lunastettua. Ostosumma päivittyy selkeästi ja näet maksettavan summan. Mikäli et aktivoi koodia ja maksat tuotteen normaalihinnan, emme voi palauttaa erotusta.
 • OHJELMALINKIT EIVÄT TOIMI TAI AVAUDU
  Yritä avata linkkejä toisella selaimella. Mikäli et löydä tällä tavalla ratkaisua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • TILAUSVAHVISTUKSESSA LUKEE 'ODOTTAA MAKSUA', VAIKKA MAKSU ON JO MENNYT?"
  Odottaa maksua -tila johtuu Paytrailista, johon emme pysty vaikuttamaan. Tämä prosessi voi maksutavasta riippuen (kortti, verkkopankki, mobile pay) kestää hetken, jotta tekemäsi maksu rekisteröityy heidän järjestelmäänsä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö maksusi olisi tullut perille.
 • SAIN SÄHKÖPOSTIINI LASKUN, VAIKKA OLEN JO MAKSANUT TUOTTEEN."
  Kyseessä on kuitti ostoksestasi, vaikka se onkin nimellä lasku. Fitverstas ei lähetä verkkokaupan kautta laskuja. Maksusi on siis tullut perille ja voit jättää kyseisen "laskun" huomioimatta.
 • KUINKA ASETAN KOODIN SOVELLUKSEEN?
  Android-puhelimilla Syke-koodin voi lisätä suoraan sovellukseen, mutta ios-puhelimilla se täytyy tehdä selaimen kautta. Löydät molemmista vasemmasta laidasta kohdan "syötä koodi", jonka avulla saat sen lunastettua.
 • MISTÄ OHJELMANI LÖYTYVÄT SOVELLUKSESTA?
  Kohdasta "Treenaa" sekä "Suorita ohjelma".
 • ONGELMA SOVELLUKSEN KANSSA
  Tässä tapauksessa ole suoraa yhteydessä Sykkeeseen info@syketribe.fi. Emme pysty vastaamaan ulkopuolisen tahon palvelusta (seovellus), joten Fitverstas ei valitettavasti voi auttaa ongelmissa, mitkä liittyvät sovelluksen käyttöön tai siihen liittyviin ongelmiin. Saat kuitenkin Sykkeeltä hyvin nopeasti apua tilanteeseesi! Fitverstas vastaa omasta palvelustaan, valmennuksistaan, ohjelmistaan sekä kaikista näihin liittyvistä kokonaisuuksista.
 • ONKO OHEISTUOTTEISSA ILMAINEN PALAUTUS?
  Valitettavasti ei ole. Meidän pääliiketoiminta ei ole oheistuotteet, kuten vaatteet ja muut kaupastamme löytyvät fyysiset tiimituotteet. Tilamme tuotteita asiakkaidemme toiveesta ja jokaista tuotetta löytyy meiltä aina hyvin pieni erä. Valitettavasti tästä syystä emme voi tarjota ilmaista palautusta, vaan laskutamme palautuksesta 6,90e.
 • TILASIN VÄÄRÄN OHJELMAN/HALUAN PERUUTTAA TILAUKSEN
  Sähköisen tuotteen palauttaminen on käytännössä mahdotonta ja asiakas saa kaiken tilaamansa materiaalin käyttöönsä heti oston jälkeen. Tilauksia ei pysty peruuttamaan tai vaihtamaan, kun tilaus on suoritettu ja materiaalit lähteneet. Jokainen hyväksyy käyttöehdot tilauksen yhteydessä, jossa suostutaan näihin ehtoihin. Tarkista siis huolellisesti vielä kassalla, että tilaamasi tuote on varmasti oikea.
 • MITÄ SAAN KUN TILAAN TREENIOHJELMAN TAI RUOKAVALION?
  Saat ostamasi harjoitus- ja/tai ravinto-ohjelmamateriaalit sekä pdf-versioina sähköpostiisi, että Syke-sovellukseen. Mikä tekee sovelluksesta ainutlaatuisen? Siellä missä sinäkin - mobiilissa Ei enää papereita Selkeät ohjeet Kuvat ja videot Seuranta (voima, paino, mitat ja paljon muuta) Motivoiva Ammattilaisten suunnittelema Digitaalisen valmentamisen ammattilaisten kanssa rakennettu Sovellus on sinulle ilmainen nyt ja jatkossa. Kun tilaat useampia ohjelmapakettikokonaisuuksia, kaikki paketit näkyvät sinulle kätevästi Sykkeessä.
 • MITEN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?
  Sovitte yksityiskohdista tarkemmin valmentajasi kanssa. Seuranta toteutetaan aina räätälöidysti mieltymystesi mukaan. Vastuuvalmentajamme käyttävät Syke-sovellusta myös valmennustensa toteuttamiseen ja asiakkaidensa kehityksen seurantaan, joten saat sen tässäkin tapauksessa käyttöösi. Sovelluksen kautta toimiva chat on kätevä tapa yhteydenpitoon valmentajasi kanssa. Mikäli et halua käyttää sovellusta hyödyksesi valmennuksesi aikana, vaan suosit enemmin pdf-tiedostoja, sähköpostia ja puheluita, sekin järjestyy!
 • ETKÖ TIEDÄ MIKÄ OHJELMAPAKETTI SINULLE SOPISI?
  Ota yhteyttä asiakaspalveluun niin me autamme sinua löytämään juuri oikean ohjelmapaketin. Liitä viestiisi mittasi, urheilutaustasi viimeisen puolen vuoden ajalta, tavoitteesi, kuinka usein haluat treenata ja missä.
 • ONKO VERTAISTUELLE OLEMASSA OMA KANAVA VERKOSSA?
  Jokainen asiakkaamme on tervetullut Fitverstas TEAM -ryhmäämme Facebookissa. Yhteisö on hyvän mielen ryhmä, johon jokainen on tervetullut sellaisena, kuin on! Keskustele muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, inspiroidu, etsi treenikavereita ja ylläpidä motivaatiosi! Myös valmentajamme ovat ryhmässä vastailemassa päivittäin. https://www.facebook.com/groups/723311714400523/
 • TILAAMANI OHJELMAT EIVÄT TULE SÄHKÖPOSTIINI
  Katso ensin roskapostikansio. Joskus tilaukseen saattaa myös lipsahtaa väärä sähköpostiosoite, jolloin tilaamasi ohjelmat eivät tavoita sinua. Tässä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • EN OLE TYYTYVÄINEN TUOTTEESEEN, KUINKA TOIMIN?"
  Mahdolliset reklamaatiot otamme vastaan sähköpostitse ja pyrimme käsittelemään ne pikimmiten.
 • HALUAISIN OSTAA PT-PALVELUITA, KUINKA TOIMIN?"
  Voit ostaa pt-palveluita joko suoraan verkkokaupasta tai suoraan valitsemaltasi valmentajalta. Kummassakin tapauksessi käy täyttämässä tilauslomake, joka ohjataan suoraan valitsemallesi valmentajalle. Jos et ole varma kuka valmentaja sopisi parhaiten tilanteeseesi, laita viestiä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua löytämään juuri oikean. Tilauslomake: https://www.fitverstas.com/tilauslomake Valmentajat: https://www.fitverstas.com/valmentajat
bottom of page