VALMENTAJA 

HENRI BÖHM

Toimialue:

Jyväskylä

S-posti:

henri.bohm@fitverstas.com

Puh: 

0408395339

 
Tietoa minusta: 
  • Fitverstas Menestyvä Personal Trainer koulutus -2018

  • Lapsuus vuosilta saakka pitkä urheilutausta joukkuelajeista ja kamppailulajeista aikuisiältä

  • Kokemus kehonrakennusharjoittelusta, voimaharjoittelusta ja ravinnosta 20 vuoden ajalta

  • Oma erityisosaaminen on lihasaktivaatiosta, rasvanpoltosta ja lihaskasvatuksesta

  • Erityisosaaminen myös ravinnon suhteen, ravinnon ajoituksesta, imeytymisestä ja ravinnosta treenin ympärillä

  • Ihmiset ovat yksilöitä ja minä osaan auttaa yksilötasolla kokemukseni ansiosta

 

Hei, olen Henri Böhm! Olen elämäntapaliikkuja, joka arvostaa liikuntaa ja haluaa tulosta itselle  sekä asiakkailleen. Haluan opettaa ihmisiä kuinka saada yksinkertaiset ohjeet ja saada silti kovia tuloksia aikaiseksi. Pyrkimykseni valmentajana on keskustella aina juuri sinun kanssasi yksityiskohtaisesti tavoitteistasi ja tavasta, jolla lähdemme niitä lähestymään. Valmentajana olen kannustava ja motivoin ihmisiä tekemään myös omalla esimerkilläni. Tässä hommassa ei ole sitä kaikille sopivaa neuvoa, sillä jokainen on yksilö.

 

Tietyt perusohjeet toimivat monelle, mutta minun vuosien osaaminen korostuu siinä vaiheessa kun yksilölliset erot tulevat esiin ja mukaan tulee erilaisia elämäntilanteita sekä haasteita arjessa. Minulla on kokemusta kuinka saada selkävikainen asiakas treenaamaan jälleen kivuitta, mutta osaan myös neuvoa esimerkiksi vasta synnyttänyttä lajin pariin. Minun erikoisosaamiseni on erityisesti lihaskasvatuksessa ja lihasaktivaatiossa sekä sen maksimoimisessa. Kaikki mitä opetan  perustuu vuosien ammattitaitoon, tutkimusdataan tai omaan kokemukseeni asiasta.

Itse olen aktiivinen liikkuja ja minulla on vuosien kokemus joukkuelajeista nuoremmalta iältä jääpallosta ja jalkapallosta. Aikuisiällä on tullut kokeiltua kamppailulajejakin hetken aikaa ja niissä tykästyin erityisesti lukkopainiin. Itse kuntosaliharrastuksesta minun oppimiseni alkoi 12 vuotiaana meidän kodin autotallissa, jossa oli isän tekemät käsipainot ja penkkipunnerruspenkki. Niitä aikani nostelin ja uskaltauduin ensimmäistä kertaa kuntosalille kaverin kanssa. Tässä on nyt kulunut lähes kaksikymmentä vuotta lajin parissa jatkuvasti innokkaana tehden ja siinä sivussa päivittäin uutta oppien. Olen ollut alusta saakka janoinen uudelle tiedolle ja tavoitteeni on ollut oppia jotain uutta liikunnasta joka ikinen päivä. Tietoa ja taitoa on siis kertynyt erittäin paljon vuosien varrella erilaisista aiheista liikuntaan liittyen.

Nykyisin omiin harrastuksiin kuuluu aktiivinen kuntosalilla treenaaminen 4-5 kertaa viikossa. Sen lisäksi teen erilaisia aerobisia harjoitteita 4-5 kertaa viikossa. Nykyinen filosofiani treeneissä on vuosien kokemuksen jälkeen se, että määrä ei korvaa laatua, vaan laatu korvaa enemmänkin määrää. Se, että teet enempi ei tarkoita, että saat aikaan enemmän kuin muut ja tulokseen vaikuttaa kaikkein eniten tekemisen laatu. Sama pätee syömisessä, jossa laatu ja ajoitus ravinnossa merkkaavat eniten. Jos lihas ei treenissä aktivoidu oikein, niin sitä on turha treenata enempää. Sen sijaan pitäisi opetella aktivoimaan sitä oikein ja parantaa tuntumaa treenissä ja tämä ei aina tapahdu suuremman treenimäärän kautta.

Tärkeintä ei ole se, mistä lähdetään parantamaan, vaan tärkein on se asenne millä tehdään. Sinun pitää haluta muutosta ja minä olen siihen osaava valmentaja auttamaan. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tavoitteistasi yhdessä.

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

"Henrin koeasiakkuuden viimeinen päivä. Kiitän ja kumarran avusta päästä raskauskiloista eroon, koska pääsin tavoitteeseen ja vähän ylikin. Eli yhteensä 8 viikossa -5,3kg! Opin syömään terveellisemmin, mieli on virkeämpi ja kropalla paljon parempi olo. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia tavoitteita, sillä kesä on tulossa. Hene aloittaa yrittäjänä pt:n hommissa kohta ja tuloksia tulee varmasti, jos vaan jaksaa panostaa ja saa apua ammattilaiselta." -Koeasiakas Krista