top of page

Henriikka Pitkänen

Valmentaja

Tietoa minusta: 

 

  • Äitiysliikunta valmentaja (Äitiysliikunta akatemia, valmistuminen 5/2023)

  • Auktorisoitu personal trainer (Intensive pt, 2022)

  • Ravintovalmentaja (Trainer 4 you, 2019)

  • Sairaanhoitaja (Turun amk 2010)

  • Avoimen ammattikorkeakoulun kursseja ravitsemuksesta, elämäntapamuutoksesta sekä psyykkisestä valmennuksesta

  • Erityisosaamisalueitani ovat elämäntapamuutokset, isot painonpudotukset, lihavuusleikkaus, raskaana olevien sekä synnyttäneiden naisten liikunta ja ravitsemus.

  • Ravitsemuksen ydin: helppoa ja yksinkertaista ilman kieltolistoja. Tasapainoinen ja monipuolinen erityisruokavaliot huomioiden

 

Painonpudotus, uusien elämäntapojen opettelu tai liikunnan lisääminen arkeen ei ole helppoa. Minä jos kuka tiedän sen omakohtaisesta kokemuksesta. Aloitin oman elämäntapamuutoksen 2019 syksyllä ja nyt painoa on pudonnut 70kg. Valmentajana tiedän, miten vaikeaa elämäntapamuutos voi olla. Siksi haluan olla sun tukena tällä matkalla. Auttaa sinut kohti tavoitteita.

 

Jos painon pudotus tai elämäntapamuutos ois helppoa, kaikki tekisi sen. Se ei kuitenkaan ole helppoa. Itse olen kamppaillut paino-ongelmien kanssa oikeastaan koko aikuisikäni. Aloittanut erilaiset dieetit yms aina maanantaisin, elokuussa ja tammikuussa. En kuitenkaan saanut pitkäaikaisia tuloksia, koska lähdin aina mukaan johonkin dieettiin tai muutaman viikon kuurille. Koska kilot eivät ole tulleet viikossa eikä kahdessa, ei ne myöskään lähde siinä ajassa. Siksi elämäntapamuutokselle tulee antaa aikaa, opetella rauhassa uusia tapoja, haastaa itsensä, kokea epäonnistumisia ja nousta jälleen jaloilleen. Tässä kaikessa minä olen sun tukena, koko ajan.

 

Valmentajana olen hyvin ihmisläheinen ja aidosti välittävä. Otan sinut huomioon yksilönä ja haluan löytää juuri sinulle toimivat tavat, jotta saat siirrettyä ne omaan arkeesi. Valmennusfilosofiaani ei kuulu kieltolistat tai ruokien jaottelua hyviin ja huonoihin. Herkuttelu kuuluu myös elämään ja elämästä pitää nauttia vaikka tekisikin elämäntapamuutosta.

 

Olen itse käynyt lihavuusleikkauksessa syyskussa 2021. Jos mielessäsi on leikkaus tai olet leikkauksessa käynyt, pystyn tukemaan sinua myös tällä polulla. Vertaistuki on tärkeää myös tässä. Monet saattavat hävetä ajatusta leikkaukseen menosta eikä uskalla puhua asiasta edes lähipiirille. Pelko leimaamisesta tai epäonnistumisesta saattaa tuntua ahdistavalta. Olen itse käynyt ja tuntenut kaikki tunteet ennen ja jälkeen leikkauksen, joten kanssani voit keskustella leikkauksesta ilman pelkoa ja häpeän tunnetta.

 

Miksi olisin juuri sinulle sopiva valmentaja? Olen itse kamppaillut koko aikuisikäni ylipainon kanssa, joten tiedän millaista se on. Tiedän miten vaikeaa on aloittaa ja tehdä elämäntapamuutosta. Askel kerrallaan kohti omia tavoitteita. Ja näillä askelilla olen sinun tukenasi koko ajan.

 

Jos koet, että olen juuri sinulle sopiva valmentaja, ota rohkeasti yhteyttä. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan ja rakentamaan polkua, jotta pääset kohti tavoitteitasi.

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

bottom of page