VALMENTAJA 

ILARI LEHTERÄ

Toimialue:

PK-seutu

S-posti:

ilari.lehtera@fitverstas.com

Puh: 

0452287605

 
Tietoa minusta: 
  • Valmentaja ja MPT-kouluttaja Fitverstaalla

  • Hyvinvointiohjaaja, Trainer4You 2014

  • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You 2014

  • Personal Trainer, Trainer4You 2015

  • Urheiluhieroja, Helsingin Hieronta-Akatemia 2016

  • Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus, Taso 1 Olympianostot 2016

  • Fysioterapia, SeAMK 2017-2018

  • Lajitaustaa mm. jääkiekko, koripallo ja 7 vuotta amerikkalaista jalkapalloa

 

​Valmentajana haluan antaa sinulle avaimet onnistumiseen. Olen kannustava, reilu ja reagoin tilanteisiin ennen kuin vahinkoja tapahtuu. Pidän haasteista ja työni alkaa niistä osa-alueista, missä asiakkaallani on eniten kehitettävää. Mitään mutkia ei oiota suoriksi, vaan pyramidille saadaan mahdollisimman korkea huippu rakentamalla sille mahdollisimman vankat perusteet. Tekemällä huolellisen pohjatyön, sinulla on suurempi todennäköisyys saavuttaa oma paras mahdollinen potentiaalisi.

 

Kokonaisvaltainen kehitys alkaa kehittämällä heikkouksia käsi kädessä vahvuuksien kanssa. Asiakkaani ovat saaneet ahaa-elämyksiä alkulämmittelystä, itse harjoittelusta sekä lihashuollosta, ja tavoitteeni on aina kertoa miksi tehdään ja miten tehdään. Pienillä muutoksilla, pala palalta voit sinäkin jaksaa niin arjessa, kun arjen ulkopuolella paremmin. Harjoittelun ei kuulu myöskään olla vakavaa, joten treeneissäni saa myös nauraa :)

 

Valmentamisen lisäksi toimin Fitverstaalla vastuukouluttajana MPT-koulutuksissa pääaiheinani anatomia ja fysiologia, lihaskuntoharjoittelu, vammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus sekä lihashuolto.

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

"Tilanteeni tosiaan on, että urheilua on tullut harrastettua koko elämän, ensin pesäpallon muodossa ja myöhemmin salin puolella. Loukkasin kuitenkin selkäni ja tavoitteenani on ollut saada se mahd. hyvään kuntoon, sekä samalla tiivistää kroppaa! Olen ollut tyytyväinen palveluun, nopeat vastaukset ja ystävällistä porukkaa! Materiaaliin olen ollut erittäin tyytyväinen!! Selkeät ohjeet kuvineen ja videoineen sekä erittäin monipuolisia treenejä. Dynaaminen lämmittely on tullut itselle ihan uutena asiana, pidän siitä kovasti. On tarpeeksi kattava hintaan nähden.​ Mahdollisia kehitysehdotuksia… ei nyt kyllä tule mieleen. Yleistä palautetta voisin antaa että olen erittäin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon erilaisia ihmisiä tiimissä on mukana ja porukka jakaa hyviä vinkkejä, kuulumisia yms.! Pelkkää positiivista voin sanoa!"