VALMENTAJA 

ILARI LEHTERÄ

Toimialue:

PK-seutu

S-posti:

ilari.lehtera@fitverstas.com

Puh: 

045 228 7605

 
Tietoa minusta: 
  • Personal training in English as well

  • Valmentaja ja MPT-kouluttaja Fitverstaalla

  • Hyvinvointiohjaaja, Trainer4You 2014

  • Kuntosalivalmentaja, Trainer4You 2014

  • Personal trainer, Trainer4You 2015

  • Urheiluhieroja, Helsingin Hieronta-Akatemia 2016

  • Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus, Taso 1 Olympianostot 2016

  • Fysioterapia, SeAMK 2017-2018

  • Lajitaustaa mm. jääkiekko, koripallo ja 7 vuotta amerikkalaista jalkapalloa

 

Ihanneasiakkaallani on tavoite, positiivinen asenne ja halu sitoutua tavoitteeseen. Jokainen ihminen ja vartalo on erilainen, joten kaikki ohjelmat ja valmennukset räätälöidään yksilöllisen tarpeen mukaan. Lisäksi haluan rakentaa kanssasi raudanlujan luottamuksen kommunikaation ja vuorovaikutuksen kautta, miksi mikäkin asia tehdään ja missä järjestyksessä. Mikään ohjelma ei toimi, jos tekijä ei siihen itse usko. Riippumatta siitä, kuka olet ja mitä teet, minun periaatteeni on treenata fiksusti ja se toimii kaikkiin. En halua pelkästään opettaa sinulle uusia hyödyllisiä tapoja, vaan haluan jakaa ne kanssasi kokemuksina. Tarina on informaatiota vahvempi. Lyhyen viiden vuoden yrittäjyyteni aikana olen toiminut personal trainerina, urheiluhierojana ja kouluttajana. Tänä aikana minulla on ollut asiakkaina selkävaivaisia, polvivaivaisia, niska-hartia-seudun vaivoista kärsiviä, puoliammattilaisurheilijoita, kuntoharjoittelijoita, aloittelijoita ja tavoitteellisia treenaajia kestävyysharjoittelijasta voimanostajaan.


Vahvuuksiani ovat ongelmanratkaisutaidot, oli kyse sitten kyykyn tekniikasta, liikkuvuuden puutteesta, toiminnallisista vaivoista, alipalautumisesta tai ravinnosta. Jo varaamalla alkukartoituksen kanssani, saat vastauksia siihen, miksi olet juuri nyt päätynyt siihen tilanteeseen missä nyt olet: määrätietoisen valmentajan tarpeessa. Ohjaustilanteissa voimme tehdä toiminnallisia liikkuvuus- ja vartalonhallintatestejä, ja nämä huomioidaan myös kaikessa arkipäiväisessä tekemisessä, ei pelkässä treenaamisessa. Oma evoluutioni treenaajana on vienyt silmiä avaavaan pisteeseen: jos treenaisin edelleen kuten 5 tai 10 vuotta sitten, olisin varmasti jo hajalla. Uuden oppiminen, sen vieminen käytäntöön ja näistä saadut positiiviset vaikutukset ovat saaneet minut pysymään ilman kroonisia vaivoja ja särkyjä. Jokainen erehtyy ja jokainen erehdys antaa mahdollisuuden oppia!


Olen tehnyt töitä myös puoliammattilaisurheilijoiden kanssa amerikkalaisessa jalkapallossa Helsinki Wolverinesin huoltajana kolmella kaudella ja talvikaudella 2020 toimin joukkueen fysiikkavalmentajana. Työtehtäviini kuuluivat erilaiset tukiteippaukset loukkaantumisriskin vähentämiseksi, lihas- ja liikkuvuushuoltoa sekä auttaa alkulämmittelyssä, arvioida vammoja ja antaa ensiapua sekä auttaa pelaajia kuntoutuksessa ennen pelejä, pelien aikana ja pelien jälkeen. Fysiikkavalmentajana tavoitteenani oli valmistaa pelaajia off seasonilla lajin fysiikkatesteihin.

Since the beginning of 2019 I have done personal training also in English. I started with one client in January and by the end of the summer I had worked with multiple clients with training sessions, training and nutrition programs and common advice and consultation.


My ideal customer has a goal, a positive attitude, and a desire to commit to the goal. Everybody and every body is different, so all programs and coaching are tailored to individual needs. I want your coaching to succeed through confidence because no program will work unless the author believes in it. No matter who you are or what you do, my principle is to work smart and it works for everyone. Not only do I want to teach you new useful ways, but I also want to share them with you as experiences. The story is stronger than information.


I have also gained experience working with semipro athletes in American football as a team trainer. My job was to tape or brace players to prevent injuries before a game, do soft tissue and mobility work, evaluate injuries, give emergency care or first aid and to help the players with pre-/rehab.

Train smart, not hard.


-Ilkkis

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg

ASIAKASPALAUTE

"Tilanteeni tosiaan on, että urheilua on tullut harrastettua koko elämän, ensin pesäpallon muodossa ja myöhemmin salin puolella. Loukkasin kuitenkin selkäni ja tavoitteenani on ollut saada se mahd. hyvään kuntoon, sekä samalla tiivistää kroppaa! Olen ollut tyytyväinen palveluun, nopeat vastaukset ja ystävällistä porukkaa! Materiaaliin olen ollut erittäin tyytyväinen!! Selkeät ohjeet kuvineen ja videoineen sekä erittäin monipuolisia treenejä. Dynaaminen lämmittely on tullut itselle ihan uutena asiana, pidän siitä kovasti. On tarpeeksi kattava hintaan nähden.​ Mahdollisia kehitysehdotuksia… ei nyt kyllä tule mieleen. Yleistä palautetta voisin antaa että olen erittäin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon erilaisia ihmisiä tiimissä on mukana ja porukka jakaa hyviä vinkkejä, kuulumisia yms.! Pelkkää positiivista voin sanoa!"