VALMENTAJA 

janica ylimaunu

Toimialue:

Rovaniemi, Turku

S-posti:

janica.ylimaunu@fitverstas.com

Puh: 

040 416 8641

 
Tietoa minusta: 
  • Personal trainer (11/2021)

  • Koulutukseltani olen kosmetologi (2021)

  • Taustaa useamman vuoden tavoitteellisesta treenaamisesta

Heippa!


Olen Janica, vuonna 2021 valmistuva personal trainer. Minulle liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet todella tärkeitä, joten halusin alkaa auttamaan myös muita ihmisiä saavuttamaan terveelliset elämäntavat. Valmentajana olen kannustava, positiivinen sekä myös tarpeen vaatiessa tiukka.


Kiinnostus liikuntaa kohtaan kasvoi, kun aloin harrastamaan tanssivoimistelua vuonna 2014. Kyseiseen lajiin tarvitsi paljon kehonhallintaa ja lihasvoimaa, joten aloin käymään kuntosalilla vuonna 2016. Meillä oli oma kuntosali kotona, joten minulla oli helppo aloittaa siellä treenaaminen. Aloin pitämään treenaamisesta
niin paljon, että vapaa-aikakin meni salilla ollessa. Minua alkoi myös kiinnostamaan oman hyvinvoinnin lisäksi lihasten kasvatus, joten silloin, kun äitini opiskeli personal traineriksi/ravintovalmentajaksi, niin hän alkoi käymään kanssani salilla ja teki myös minulle treeniohjelmia. Myöhemmin aloin treenaamaan kaverini kanssa salilla ja autoin häntä tekemään liikkeet oikein. Myöhemmin tulikin sellainen tunne, että haluan tehdä joskus tulevaisuudessa juuri tällaista työtä.


Valmentamisessa olen kiinnostunut ihmisten yleisestä hyvinvoinnista. Lisäksi tavoitteellinen treenaaminen kiinnostaa minua, sillä itsellä on siitä kokemusta jo useamman vuoden. Lisäksi valmennuksessani korostuvat myös lepo, uni ja psyykkinen terveys. Nämä kolme ovat todella tärkeitä terveytesi kannalta, sillä kun nukut riittävästi ja muistat palautua treeneistä, niin mielesikin voi hyvin!


Tule mukaan minun tiimiin, jos kaipaat nuorta energiaa, tsemppaavaa ja iloista valmentajaa just sun tavoitteiden saavuttamiseksi. Minulta saat kaiken tuen ja avun valmennuksen aikana ja sen jälkeenkin.

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg