VALMENTAJA 

janita

viitanen

Toimialue:

Tampere, Pirkkala/Pirkanmaan alue

S-posti:

janita.viitanen@fitverstas.com

Puh: 

0442929050

 
Tietoa minusta: 
  • Toimin Fitverstaalla Personal trainerina (Fitverstaan MPT-koulutus 2017-2018)

  • Koulutukseltani olen myös lähihoitaja, jonka töitä olen tehnyt 5 vuotta

  • Taustalla oma isompi elämäntapamuutos, minkä vuoksi kiinnostuin alasta enemmän

  • Erityisesti olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kun kaikki elämänosa-alueet laitetaan tasapainoon

  • Haluan kehittää itseäni jatkuvasti valmentajana, jotta voin tarjota juuri sinun tavoitteisiisi tukevaa valmennusta

Vuonna 2016 syksyllä sain ylipainosta johtuvia fyysisiä oireita, jotka rajoittivat omaa arkea huomattavasti. Aloitin oman elämäntapamuutoksen vuonna 2017, pudotin painoa -15kg ja senttejä lähti kolmen metrin verran!

 

Nuoruuteni liikuin vaihtelevasti, nykyään haluan liikkua niin, että se tuo minulle hyvää oloa ja iloa. Haluan myös asiakkailleni painottaa sitä, että ei tarvitse liikkua niin, mikä ei tuo hyvää fiilistä. Pääasia on, että löytää sen oman liikuntamuodon ja nauttii siitä mitä tekee! Käyn kuntosalilla, harrastan erilaisia tanssilajeja sekä uin. Tanssi on minulle rakas harrastus, jonka olen pystynyt aloittamaan uudestaan polvivamman kuntoutuksen jälkeen. Toiselta ammatiltani olen lähihoitaja, jonka töitä olen tehnyt 5 vuotta. Lähihoitajan ammatin kautta olen myös pystynyt suunnittelemaan kokonaisuuden sairauksien/rajoitteiden osalta sinulle sopivaksi. Ammatin kautta minulta löytyy osaamista myös perussairausten ennaltaehkäisyyn kuten verenpainetaudin ja diabeteksen jne.


Kokonaisvaltaisessa valmennuksessa otamme kaikki elämänosa-alueet huomioon elämässäsi. Minulle on tärkeää, että myös kaikki muut osa-alueet arjessasi toimii sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Kun yhdistämme ravinnon, liikunnan, ihmissuhteet, henkisen puolen, unen ja aktiivisuuden saamme tärkeän paketin koottua, jonka kasaamisessa minä pystyn auttamaan sinua!

 

Valmentajana olen kannustava ja tilaa antava, olen sinun tukipilarisi koko valmennuksen ajan. Koen vahvuuteni olevan motivaation antaminen omalla energisyydelläni. Treenit aloitetaan aina sinun kuntotasosi mukaan, tavoitteesi huomioiden. Haluan auttaa sinua löytämään energisemmän arjen, että syöminen ja liikkuminen ei ole pakkopullaa, vaan nautit aidosti siitä mitä teet, sillä se on mahdollista.

 

Ravinto on minulle intohimo työssäni, sekä arjessani tärkeä asia. Ennen elämäntapamuutostani en osannut käsitellä tunteitani ja söin ruokaa tunnetiloihini, joka tunnetaan paremmin tunnesyömisenä. Olin kova herkuttelemaan, syömään suklaata ja roskaruokaa. Uusien tapojen opettelun myötä, olen oppinut monipuolisuuteen ja siihen, että arki ei kaadu, jos yhtenä päivänä viikossa herkutellaan. Kun viikossa syödään 80% hyvin ja monipuolisesti puhdasta ruokaa, viikossa on tilaa 20% herkuille. Kokonaisuus ratkaisee koko viikolta, ei yhdeltä päivältä.

 

 

Jos uskallat ajatella sitä, uskallat toteuttaa sen.

Ota minuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

"Ohjelma oli monipuolinen ja raskas. Siinä oli paljon liikkeitä joita ei olisi tullut itsenäisesti mieleeni tehdä ja monet liikkeet jäävät varmasti käyttööni.  Etenkin yläkroppatreeni tuntui todella tehokkaalta ja sitä oli mukava tehdä; liikkeet olivat tarpeeksi monipuolisia ja tuntui, että treeni meni hyvin lihaksiin perille. Pidin myös siitä, että treeneissä oli mukana vuorikiipeilijäliikettä ja burbeeta, joilla sai itsestään viimeiset mehut pois. Ohjelmassa oli hyvää myös se, että siinä oli selkeät ohjeistukset lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn, koska ne jäävät itselläni monesti vajaiksi."