VALMENTAJA 

janita

viitanen

Toimialue:

Tampere, Pirkkala/Pirkanmaan alue

S-posti:

janita.viitanen@fitverstas.com

Puh: 

0442929050

 
Tietoa minusta: 
  • Toimin Fitverstaalla Personal trainerina (Fitverstaan MPT-koulutus 2017-2018)

  • Koulutukseltani olen lähihoitaja (2014), jonka töitä tehnyt 2019 syksyyn asti

  • Lisäksi olen käynyt avoimen ammattikorkeakoulun kursseja (mm. terveysliikunta (2020)

  • Erityisesti olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kun kaikki elämänosa-alueet laitetaan
    tasapainoon

  • Haluan kehittää itseäni jatkuvasti valmentajana, jotta voin tarjota juuri sinun tavoitteisiisi tukevaa
    valmennusta

Haluan valmentajana antaa sinulle avaimet parempaan ja tasapainoiseen arkeen. Valmennuksessa panostan aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ottaen kaikki elämäosa-alueet huomioon. Valmentajana olen kannustava ja armollinen mutta tarpeen vaatiessa tiukka. Olen parhaimmillani työssäni, kun löydän yhdessä asiakkaan kanssa toimivan tavan voida hyvin. Jokaisella löytyy ihan varmasti oma tapa toteuttaa liikuntaa, ravintoa ja lepoa, siinä olen sinun apunasi!

 

Itselläni on ollut liikuntaan ja ravitsemukseen nuorena hieman hankalampi suhde, mutta aikuisuuden ja opiskelujen myötä on myös itse ymmärtänyt sen, että jokainen saa liikkua niin, mikä tuo hyvää fiilistä. Tärkeintä on, että löydät itsellesi sellaisen liikuntamuodon, josta sinä nautit!


Tykkään haastaa itseäni ja asiakkaita liikunnan suhteen ja viedä siinä epämukavuusalueelle. Liikunta on parhaimmillaan omaa aikaa, onnistumisia, haasteita ja hyvää oloa. Valmennuksessa liikunta ja
ravitsemus ovat matalakynnyksisiä aluksi ja etenemme sinun tavoitteidesi mukaan, aina.

 

Lähihoitajan ammatin ja työkokemuksen kautta minulla on osaaminen ottaa huomioon sairaudet sekä rajoitteet. Olen työskennellyt erityisryhmien kanssa useamman vuoden, jonka kautta osaaminen erilaisiin rajoitteisiin ja liikeratoihin on syntynyt. Ammatin kautta pystyn tunnistamaan riskit sekä osaamisen perussairausten ennaltaehkäisyyn.
 
Ravinto ja uni ovat myös yhtä tärkeää valmennuksessa, kuin liikunta. Valmennus räätälöidään sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Ravinnossa pidän nyrkkisääntönä 80/20 ajatusmallia, josta 80% viikosta syödään terveellisesti ja monipuolista kotiruokaa, niin 20% jää tilaa herkuille ja sattumille.


Valmennuksessani korostuvat vahvasti mentaalipuoli ja sen tuomat haasteet arjessa, kuten ajankäyttö, itsetunto, ihmissuhteet, lepo, suorittaminen. Mentaalipuolella on hyvinvoinnissa iso vaikutus fyysiseen hyvinvointiin, jonka vuoksi meidän mielemme pitää olla myös tasapainossa, jotta meidän on mahdollista voida kokonaisvaltaisesti hyvin.

Jos kuulostan mielestäsi sopivalta valmentajalta, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

ASIAKASPALAUTE

"Ohjelma oli monipuolinen ja raskas. Siinä oli paljon liikkeitä joita ei olisi tullut itsenäisesti mieleeni tehdä ja monet liikkeet jäävät varmasti käyttööni.  Etenkin yläkroppatreeni tuntui todella tehokkaalta ja sitä oli mukava tehdä; liikkeet olivat tarpeeksi monipuolisia ja tuntui, että treeni meni hyvin lihaksiin perille. Pidin myös siitä, että treeneissä oli mukana vuorikiipeilijäliikettä ja burbeeta, joilla sai itsestään viimeiset mehut pois. Ohjelmassa oli hyvää myös se, että siinä oli selkeät ohjeistukset lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn, koska ne jäävät itselläni monesti vajaiksi."