top of page

Jesse Kinnunen

Valmentaja

Tietoa minusta: 

 

  • Kuntosaliharjoittelusta kokemusta 10 vuoden ajalta.

  • Olen kilpaillut fitness- ja kehonrakennuslajeissa vuodesta 2019 lähtien ja saavutuksiani siellä on mm. 4 kultaa, yksi overall voitto ja yksi hopea.

  • Olen myös tehnyt fitness-lajeihin liittyvää valmennusta ja saavuttanut siellä myös kansainvälistä menestystä valmennettavan kanssa.

  • Erityisosaaminen: Tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu, elämäntapamuutokset, aloittelijat, lihasmassan kasvatus, rasvanpoltto sekä ravitsemukseen liittyvät asiat.

  • Valmennukseni tulevat pohjautumaan käytännön kokemuksiin useamman vuoden ajalta, mutta myös tutkittuun tietoon ja jokaista valmennettavaa tullaan kohtelemaan yksilönä.

 

Olen itse aloittanut kuntosaliharrastuksen vuonna 2013 ilman minkäänlaista urheilutaustaa ja uskonkin, että kuntosaliharjoittelu sopii kaikille lähtökohdista riippumatta. Mielestäni muutokset eivät saa olla kuitenkaan alkuun liian suuria, jotta niitä olisi helppo noudattaa. Tämän vuoksi otankin valmennuksissani huomioon asiakkaan tottumukset ja mieltymykset. Näiden perusteella teemme suunnitelmat kohti tavoitteita. Muutos on pitkäjänteistä työtä ja suuret muutokset vaativatkin aikaa. Vaikka valmennuksesta tehdään asiakkaalle mahdollisimman mukavaa, on tavoitteiden eteen kuitenkin välillä mentävä epämukavuusalueelle. Valmennus on myös uusien asioiden opettelua, mutta olen prosessissa aina tukena parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon siis siihen, että asioita voi tehdä pitkäjänteisesti ja pitkään kun niistä tekee mukavia ja ottaa kaikessa huomioon myös muun elämän. Tavoitteena valmennuksissa on myös, että asiakas ei saa pelkästään ohjeita joita noudattaa, vaan saisi myös itse ymmärrystä siitä mitä tehdään ja miksi.

 

Olen itse joutunut ottamaan ravintoasioista selvää harrastukseni kautta, mutta myös suolistosairauteni puhjettua muutamia vuosia sitten jonka takia kokeilin itselleni paljon erilaisia vaihtoehtoja ja löysin toimivia ratkaisuja joilla olen saanut oman sairauteni hallintaan sekä suolistoni voimaan hyvin kaikesta huolimatta. Ravitsemukseen liittyvissä asioissa otetaan asiakkaan mieltymykset huomioon, jotta ravinto-ohjeita olisi helppo noudattaa. Valmennuksessani sinun ei tarvitse välttämättä syödä kanaa ja riisiä, sillä hyviä vaihtoehtoja on paljon ja keksimme varmasti myös terveellisistä ruuista maistuvia variaatioita! Ruokavalioissani saat laajan skaalan erilaisia ruoka-aineita, joilla voit korvata proteiinin, hiilihydraatin ja rasvan lähteitä. Näin saat halutessasi vaihtelua tiukempaankin ruokavalioon. Välillä täytyy myös ottaa rennosti ravinnon suhteen ja elämästä sekä ruuasta täytyy saada nauttiakin, joten herkkujakaan ei tarvitse kokonaan unohtaa valmennuksen aikana.

 

Valmentajanasi tulen olemaan läsnäoleva, helposti lähestyttävä sekä kannustava, mutta tarpeen tullessa myös vaativa säilyttäen valmennussuhteessa kuitenkin tietynlaisen rentouden. Itselleni valmentajana tuo myös iloa, kun pystyn auttamaan asiakkaita saavuttamaan tavoitteita ja tavoitteet ovatkin mielestäni asiakkaan ja valmentajan yhteisiä.

 

Tärkeää toimivassa valmennussuhteessa on toimiva kommunikaatio, jatkuva kehityksen seuranta, yksilöllisyyden huomioiminen sekä mieltymysten huomioon ottaminen. Tärkeää on myös molemminpuolinen luottamus ja se, että murheista ja huolista uskaltaa kertoa jos niitä on, jotta voidaan keksiä mahdollisia ratkaisuja eikä asiakkaan tarvitse jäädä ikinä yksin tällaisten asioiden kanssa. Kaiken ei myöskään tarvitse olla vakavaa, vaan huumorilla ja rennolla asenteella voidaan hoitaa asioita tavoitteiden eteen. Haluan, että seurassani asiakkaalla on siis helppo olla oma itsensä ja että hän voi tuoda myös omia mielipiteitään esille.

 

Oli tavoitteesi sitten kiinteytyä, kasvattaa lihasta, oppia uutta salitreenistä, rasvanpoltto tai mikä tahansa. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuviot kuntoon kohti sinun tavoitteitasi!

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

bottom of page