top of page

Katriina Kettunen

Valmentaja

Tietoa minusta: 

 

  • ​​Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4you)

  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)

  • Ryhmäliikunnanohjaaja 

  • Erityisosaamisalueitani ovat elämäntapamuutokset, aloittelijat, tavoitteelliset kuntosalitreenaajat, kestävyysjuokseminen ja mentaalivalmennus

  • Valmentajanasi olen helposti lähestyttävä, empaattinen sekä todella kannustava. Kuuntelen ja autan sinua aina parhaalla mahdollisella tavalla tarpeidesi, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti. Motivoin ja tuen sinua koko matkan ajan täydellä sydämellä ja ammattitaidollani. Asiakkaanani voit luottaa siihen, että vien sinut lempeän jämäkästi kohti tavoitteitasi!

 

 

Valmennusfilosofiaani kuuluu se, että huomioin ihmisen aina kokonaisuutena ja siksi haluankin fyysisen liikunta- ja ravintovalmentamisen lisäksi huomioida valmennuksissani myös mentaalipuolen tekemisen taustalla. Olen sitä mieltä, että annettujen työkalujen lisäksi oikealla asenteella ja motivaatiolla tehdään suurimmat tulokset. Voit olla varma, että saat minulta mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua, sillä huomioin asiakkaani aina ainutlaatuisena yksilönä.

 

Oma harrastustaustani on mm. maratonjuoksussa, eri kestävyyslajeissa, kuntosalitreenaamisessa ja mindfulnessissa. Olen itse aiemmin läpikäynyt myös radikaalin elämäntapamuutoksen terveyden laiminlyönnistä, stressikierteestä ja liikkumattomuudesta pisteeseen, jossa tein pysyvän elämäntapamuutoksen. Oman muutosmatkan jälkeen kouluttauduin alalle ja nyt olenkin saanut auttaa muita saavuttamaan tavoitteensa: löytämään terveyden, hyvinvoinnin sekä liikunnan ilon elämäänsä. Kokemukseni ansiosta ymmärrän asiakastani syvällisellä tasolla sekä tiedän tarkkaan mitä pysyvän terveellisen elämäntapamuutoksen tekeminen tai tavoitteiden saavuttaminen vaatii niin fyysisesti kuin henkisestikin. En usko pikaratkaisuihin, oikoreitteihin onneen tai kieltolistoihin, vaan sen sijaan uskon arkea kestävien pysyvien tapojen luomiseen, jotka kantavat läpi elämän.

 

Tarjoan sinulle ammattitaidolla tehtyjen ohjelmien lisäksi arvokasta tukea matkallasi kohti muutosta, sillä ymmärrän omakohtaisen kokemukseni kautta mitä olet käymässä läpi. Annan sinulle henkilökohtaista tukea, oli tavoitteesi sitten käänteentekevässä elämäntapamuutoksessa, maratonin juoksemisessa tai tavoitteellisessa kuntosalitreenissä. Jokainen tavoite vaatii fyysisen tekemisen lisäksi henkisiä resursseja, mielen vahvistusta ja uskoa, minkä takia työskentelen kanssasi erittäin tiiviisti ja olen vierelläsi koko matkan ajan niin hyvissä kuin huonommissakin hetkissä. Autan sinua ylittämään polullesi tulevat esteet ja ylittämään itsesi, jotta lopulta saavutat tavoitteesi. Valmennukseni takaa sinulle pysyviä muutoksia elämääsi ja saat valmennuksen aikana mukaasi arvokkaat opit hyvinvoinnista, jotka auttavat sinua läpi elämän!

 

Lämpimästi tervetuloa etävalmennukseeni missä ikinä oletkin!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä käänteentekevä matka kohti tavoitteitasi!

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

IMG_6893.HEIC

Asiakaspalaute

Katriina on valmentajana tosi helposti lähestyttävä ja ottaa huomioon kaikki yksilölliset tarpeet. Mulla oli suurin tavoite saada keskivartalo vahvemmaksi ja selkäkipuja vähemmäksi. Katriina teki ohjelman juuri näille tarpeille! Katriina oli todella omistautunut koko valmennusprosessin ajan ja sain kaikkiin liikkeisiin selkeän opastuksen sekä henkilökohtaisen tuen koko 3 kuukauden valmennuksen ajalle. 

Koen, että sain todella ammattimaista ohjausta ja se myös näkyi tuloksissa! Voin todellakin suositella Katriinaa valmentajaksi! Saat hänestä todella sydämellisen valmentajan, joka aidosti haluaa auttaa sut kuntoon ja kuuntelee!

- Emilia, 29 vuotta

bottom of page