top of page

3kk valmennus

95986
480.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kolmen kuukauden valmennuspaketti

  • 3kk 160 €/kk


Tehokas startti!

Intensiivinen aloitus paljon tukea kaipaavalle tai tehokas valmennusjakso jo pidempään treenanneelle. Halutessasi voit ostaa valmennukseen lisäohjauskertoja. Valmennus sisältää:

  • 3 ohjauskertaa
  • sinulle räätälöity harjoitusohjelma salille/kotiin/ulos
  • ruokapäiväkirjan analyysin
  • tilanteeseesi sopivan ravinto-ohjelman
  • tarvittavat muokkaukset ja päivitykset
  • seurannan, ohjauksen ja konsultoinnin koko valmennuksen ajan (räätälöidään asiakkaan mukaan)


Yhteydenpito

Toteutamme seurantaa ja ohjausta aina asiaakkaalle sopivimmalla tavalla. Usein on parasta valita sellainen tapa ja kanava, mitä asiakas muutoinkin käyttää arjessa. Suosittuja tapoja ovat puhelut ja videopuhelut, sähköposti- ja tekstiviestit, WhatsApp ja valmennustyökalumme Syke Triben chat. Tästä asiakas ja valmentaja sopivat yhdessä.


Ilmainen alkukartoitus

Voit aina varata meiltä ilmaisen alkukartoituksen. Jos olet kiinnostunut lähivalmennuksesta, sovimme livetreffit ja pääsemme keskustelemaan sinulle sopivista palveluvaihtoehdoista. Etävalmennuksiin liittyen toteutamme alkukartoituksen puhelimitse tai videopuheluna. Haluamme, että sinäkin pääset tutustumaan valmentajaasi etukäteen. Alkukartoitus ei sido sinua palvelun tilaamiseen tai ostamiseen!


Valmentajan valitseminen

Täältä näet valmentajat, joilla on tilaa heti. Ilmoita valitsemasi valmentaja tilauksen yhteydessä "Tilauksen lisätiedot"-kohdassa.


Valmennuspaketin maksaminen

Voit maksaa palvelun kerralla kaupassa käyttäen korttimaksua, verkkopankkimaksua tai Jouston laskua tai osamaksua.

Valmennuspaketteihin tarjoamme myös Fitverstas laskumahdollisuutta. Tämä vaihtoehto mahdollistaa valmennuksen maksamisen 2-6 erässä valmennusjakson pituudesta riippuen. Kulut 5€/erä, ei muita kuluja tai korkoja. Laskun saat aina sähköpostiisi. Ensimmäinen erä tulee olla maksettuna ennen materiaalin toimittamista ja valmennuksen aloittamista.

3kk valmennuksen voit maksaa Fitverstas laskulla kolmessa erässä. Halutessasi käyttää liikunta/kuntoseteleitä maksamisessa, ilmoita se esitietolomakkeen yhteydessä.


Valmennuspaketin tilaaminen

Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet esitietolomakkeen täyttämiseen. Esititetolomake tulee täyttää aina, kun tilaa henkilökohtaisen palvelun, jotta voimme tutustua tilanteeseesi perinpohjaisesti ja voimme rakentaa sinulle räätälöidyn palvelun, ohjelman tai valmennuskokonaisuuden. Valmentajasi ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä 1-2vrk kuluessa.


Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tilattu palvelu 14vrk kuluessa. Kaikesta toimitetusta materiaalista perimme maksun hinnaston mukaisesti.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page