top of page

5-in-1 Hyvinvointipaketti

99958
54.80
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

Löydä liikunnan ilo ja terveellisten ruokien tuoma hyvä olo!

Laita kroppasi kuntoon yhdessä Even kanssa!


Katso myös uusi juuri lanseerattu 6-in-1 Ravintopaketti täältä


Saat nyt ekslussiivisen pääsyn Even kaikkien valmennuksien ohjelmiin:

✅ 80/20 tasapainossa kesäkuntoon: 8 viikon treeniohjelma (ovh 59,90 €)

✅ Kaamos kuriin -rasvanpolttohaaste: 3 viikon treeniohjelma (59,90 €)

✅ 80/20 tasapainossa kuntoon: 4 viikon treeniohjelma (ovh 39,90 €)

✅ UUTENA Vatsa-pakara-bootcamp: 8 viikon treeniohjelma (ovh 39,90 €)

✅ Reseptipankki (ovh 29,95 €)TREENIOHJELMAT JOKA TARPEESEEN

Näillä ohjelmilla treenaat tehokkaasti kotona, salilla tai molempia yhdistellen. Treenit ovat mukaansa tempaavia, joten löydät takuulla liikunnan ilon ja siinä sivutuotteena huomaat kuntosi kehittyvän, rasvan palavan, lihasten kasvavan ja kroppasi kiinteytyvän. Sinulla on vapaus valita missä, milloin ja montako kertaa viikossa treenaat, sillä saatavillasi on useampi treenikalenteri, joista voit valita sinulle sopivimman. Saat myöskin kaikki treenit sovellukseen liiketekniikkaopasteineen kuvien ja videoiden kera, joten näiden avulla onnistut olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi treenaaja.


SYKE -SOVELLUS

Saat kaikki nämä ohjelmat Syke -sovellukseen. Mikäli olet viime vuonna osallistunut valmennukseen, olet saanut ohjelmat Step2Fit -nimiseen sovellukseen. Ohjelmat ovat nyt siirretty Sykkeeseen, eikä niissä ole rajoitettua käyttöaikaa!Tämä on oma hyvinvoinnin Netflixisi!

Mutta tästä maksat vain kerran ja kaikki materiaali pysyy sovelluksessa sinulla pysyvästi!


Saat kaikki nämä treenit käyttöösi:


80/20 tasapainossa kesäkuntoon

✅ x3 kotitreeniä (yläkroppa, alakroppa, koko kroppa)

✅ x3 salitreeniä (yläkroppa, alakroppa, koko kroppa)

✅ x4 HIIT-treeniä

✅ x3 kehonhuoltotreeniä (syvävenyttely, palauttava venyttely, liikkuvuusharjoite)

✅ x5 bonustreeniä (vatsahaaste, toiminnallinen hikitreeni, tabata, pakaratreeni, hyppynaru ja kehonpaino)


Kaamos kuriin -rasvanpolttohaaste

✅ x11 kotitreeniä (koko kroppa, alakroppa välineillä, yläkroppa välineillä, alakroppa kehonpainolla, yläkroppa kehonpainolla, kahvakuulan kanssa, pakaroiden tehotreeni, keskivartalo kehonpainolla, yläkropan kiertoharjoittelu, alakropan kiertoharjoittelu, sykettä nostattava treeni)

✅ x11 salitreeniä (alakroppa laitteilla, alakroppa vapailla painoilla, raskas pakaratreeni, yläkroppa taljassa, yläkroppa vapailla painoilla, koko kroppa käsipainoilla, koko kroppa taljoilla, keskivartalon tehotreeni, käsivarsien kiinteytys, yläkropan kiertoharjoittelu, sykettä nostattava treeni)


Asiakkaan 3kk tulokset: -7kg ja -15cm lantiolta


80/20 tasapainossa kuntoon

✅ x4 kotitreeniä (yläkroppa, alakroppa, koko kroppa, vatsalihas)

✅ x4 salitreeniä (yläkroppa, alakroppa, koko kroppa, vatsalihas)

✅ x4 live-treeniä (koko kroppa)


Vatsa-pakara-bootcamp

✅ x8 kotitreeniä (pakaratreenit, vatsalihastreenit + bonuksena ylläpitävät yläkropan treenit)

✅ x8 salitreeniä (pakaratreenit, vatsalihastreenit + bonuksena ylläpitävät yläkropan treenit)

✅ x5 extratreenit pakaroille välineittäin (kehonpaino, käsipainot, kuula, tanko, minikuminauha)

✅ x5 syketreeniä (juoksu, ylämäkikävely, pyöräily, crosstrainer, uinti, HIIT)

Treenaat 3 kertaa viikossa, mutta extroilla nostat treenikerrat kokonaisuudessaan neljään tai viiteen! Ohjelma muuttuu viikolla 5.

TAVOITTEITASI TUKEVA RUOKAVALIO JA RESEPTIT

Terveellinen ja hyvinvoiva keho lähtee sisältäpäin. Saa kaikkesi irti treeneistä monipuolisella ja ravitsevalla ruokavaliolla ja resepteillä. Koosta ruokasi stressittömämmin ilman kaloreiden laskemista ja ruokien punnitsemista tai valitse tavoitteitasi tukeva ruokavalio useasta eri vaihtoehdosta.


Ruokavaliovaihtoehdoissa käytössäsi on:

✅ tasapainoisen ruokavalion malli (80/20 tasapainossa kesäkuntoon ja -kuntoon)

✅ ruokavaliot 50-60 kg, 60-70 kg, 70-80 kg, 80-90 kg (80/20 tasapainossa kesäkuntoon)

✅ ruokavaliot 1500 kcal, 1700 kcal, 1900 kcal, 2100 kcal (Kaamos kuriin -rasvanpolttohaaste)

Käytössäsi on myös 257 reseptin ateriapankki kalorimäärineen ja makroineen (myös vege-, maidoton-, gluteeniton-, FODMAP- ja vhh/keto-ohjeita ja lisäksi osa sovellettavissa pienillä vaihdoksilla näihin sopiviksi).
YHTEISÖSTÄ VOIMAA

Jaa onnistumisia, kysy ja keskustele muiden kanssa Fitverstaan Facebook-ryhmässä.UUTENA VATSA-PAKARA-BOOTCAMP 🍑🔥

Treenaa 8 viikkoa Vatsa-pakara-bootcamp treeniohjelmien mukaan ja noudata ravitsemusohjetta. 4 viikossa tulet tuntemaan muutoksen olossa ja 8 viikossa tulet näkemään muutoksen kehossa. Saat myös pakarainfon, mikä sisältää tärkeää tietoa pakaroiden muokkaamisesta - tämä onkin niin sanottu muokkaamisen ABC!


Näin treenaat 8 viikon bootcampilla:

  • Päivittäin 10 000 askelta
  • 2 pakaratreeniä +vatsat sekä yksi ylläpitävä yläkropan treeni/ vk
  • 2 syketreeniä (juoksu, ylämäkikävely, pyöräily, crosstrainer, uinti, HIIT) +vatsat / vk

Näin syöt bootcampin aikana:

  • Syö säännöllisesti 4-5 ateriaa päivässä (valitse tavoitteitasi tukeva ruokavalio)
  • Juo riittävästi vettä ja juo vain kalorittomia juomia
  • Pidä maksimissaan 1 herkuttelupäivä viikossa
  • Ota aikaa palautumiselle (nuku 8 h yössä)

Saat treeniohjelman ja ruokavalion lisäksi habits trackerin, joka kannattaa tulostaa ja kiinnittää näkyvälle paikalle. Rastita tehdyt päivät sitä mukaa, kun ohjelma etenee.EVEN TERVEISET

Oma elämäntapamuutokseni on jatkunut jo 8 vuotta, jonka aikana olen saanut auttaa tuhansia ihmisiä saamaan lisää hyvinvointia elämäänsä. Yhteistyömme Fitverstaan kanssa on jatkunut yli vuoden verran ja sen aikana olemme päässeet valmentamaan yhdessä tuhannen asiakasta löytämään liikunnan iloa ja terveellisen ruoan tuomaa hyvää oloa.


Valmennusmentaliteettini on tasapainoinen ja joustava, joka tähtää pikavoittojen ja jojoilun sijaan uuden kestävän elämäntavan luomiseen mukavalta tuntuvien hyvinvointirutiinien kautta. Pääasia on, että suurimman osa ajasta toteuttaa hyviä rutiineja (yhtälailla kuin vaalien voittamiseen ei tarvita kaikkia ääniä, vaan enemmistö).


Haluan rikkoa haitallisia ajatusmalleja, jotka estävät monia onnistumasta. Yhtenä asiana on fokuksen siirtäminen tavoitteista toimintaan - keskittyminen paidonpudotustavoitteiden sijaan liikunnan iloon ja terveellisen ruokailun tuomaan hyvään oloon.


Suurin osa ihmisistä keskittyy tavoitteeseen, jota haluaa saavuttaa (pudottaa 10 kg, juosta maratoonin, nostaa x kg penkistä…). Keskitymällä ainoastaan tavoitteeseen, tulee lykänneeksi omaa onnellisuuttaan aina seuraavaan virstanpylvääseen. Ja mikäli ei onnistukaan tavoitteessaan, kokee pettymystä ja kaikki tehty työ tuntuu turhalta. Kun sen sijaan rakastuu prosessiin eli uusista tavoista nauttimiseen lopputuloksen sijaan, voi antaa itselleen luvan kokea onnellisuutta jo nyt päivittäin. Ja todellisuudessa ne pienet päivittäiset voitot ovat ne, mitkä merkitsee paljon pitkällä ajalla. Jos voit kehittyä joka päivä 1% paremmaksi, se tekee vuodessa 365 päivää eli 37% parannusta, sillä nämä kasaantuu lineaarisen kehityssuoran sijaan korkoa korolle ilmiön tavoin. Alku on vaikein, se on se ”pettymyksien laakso”, jossa moni luovuttaa kun muutosta ei alakaan heti näkyä. Vaikka todellisuudessa ne päivittäiset teot kasaantuvat, kunnes yhdessä ylittävät sen murtumispisteen, jossa yhtäkkiä tapahtuu isoja muutoksia ja käyrä lähtee kohtisuoraan nousuun ylöspäin (aivan kuten kivenhakkaajakin saa kiven halki vasta monien kymmenien lyöntien jälkeen, mutta jokainen lyönti on ollut tarvittava lopputuloksen aikaansaamiseksi, vaikkei sitä ennen tuota hetkeä nääkkään). Kun sitoudut yhden ison pikamuutokseen sijaan tekemään päivittäin pieniä muutoksia, tulet huomaamaan, kuinka vuoden lopulla tuloksia alkaa ilmetä rytinällä.


Lisäksi ongelmallista vain tavoitteisiin keskittymällä on se, että tavoitteiden toteutuminen tuo vain hetkittäistä muutosta. Jos haluaisit esim. laihduttaa ja asetat tavoitteeksi pudottaa painoa, keräät jostain voimia tehdä pikadieetin ja saatkin haluamasi tuloksia nopeasti. Kuitenkin jatkaessasi samoilla vanhoilla tavoilla, jotka johtivat ylipäätään lihomiseen, tulet pian löytämään itsesi uudestaan samasta tilanteesta toivoen uuttaa motivaatiopiikkiä. Tulet tavoittelemaan samaa asiaa myöhemmin uudelleen, koska unohdit muuttaa systeemiä, joka johti siihen tilanteeseen. Oireiden hoitamisen sijaan (tavoitteiden jahtaaminen) tulisi hoitaa kuntoon juurisyyt, jotka johtivat siihen tilanteeseen (korjata rutiinit). Ja näiden uusien rutiinien kautta myös toivotut lopputulokset seuraa perässä. Tavoitteisiin keskittyvä mindset johtaa aina jojoiluun. Kun kaikki kova työ keskittyy tiettyyn tavoitteeseen, tavoitteeseen pääsyn jälkeen ei olekaan enää mitään, mikä puskisi eteenpäin. Siksi monet palaavat vanhoihin tapoihin saavutettuaan tavoitteensa. Kun keskityt tavoitteisiin, tarkoituksesi on voittaa peli. Kun taas keskityt systeemeihin eli tapoihisi, tarkoitus on jatkaa pelaamista. Keskity siis prosessiin eli päivittäisiin tapoihin ja kehitys seuraa kyllä perästä.


Tämän valmennuspaketin avulla voit keskittyä liikunnan iloon ja terveellisen ruoan tuomaan hyvään oloon mukaansa tempaavien treenien ja herkullisten reseptien myötä. Toivon sulle ihania hetkiä uusien hyvien tapojen opettelun parissa!

- Eve


Maksutavat

  1. Tilaamalla tämän tuotteen heti lisäämällä sen ostoskoriin
  2. Voit maksaa myös vaihtoehtoisilla maksutavoilla kuten Smartum, ePassi, Edenred jne. Täytä maksutapalomake ja tee tilaus sitä kautta.

Kaikissa asioissa palvelemme sinua sähköpostitse asiakaspalvelu@fitverstas.com.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page