Built By Science

Tuotenro: 99811
5.95
Varastossa
1
Tuotetiedot

Puhdasta body-treeniä 13 viikkoa!


Voimaa ja massaa samassa paketissa? Tämä kokonaisuus on rakennettu sinulle, joka haluat kasvattaa voimatasojasi progressiivisen ohjelman avulla. Ohjelman runko on rakennettu voiman lisäystä ja lihasmassan

kasvatusta ajatellen. Ohjelma rakentuu kahdesta kuuden viikon mittaisesta kehitysjaksosta, joiden väliin on sisällytetty yksi lepoviikko.


Ohjelma on rakennettu hyväksi todettujen perusliikkeiden ympärille ilman turhia kikkailuita ja tavoitteena ohjelmassa on voimatasojen nosto sekä lihasmassan lisäys. Jotta lihas voi kasvaa ja voimaa syntyy, myös riittävä ja monipuolinen ravinnonsaanti on tärkeässä roolissa. Siksipä kokonaisuus sisältääkin tavoitetta tukevan ruokavalion painoluokan mukaan valittuna, kalorit ja makrot optimoituna.


Tämä on sinulle, jos

-olet jo harjoitellut hieman pidempään ja perusliikkeet ovat sinulle tuttuja

-pystyt mahduttamaan neljä treeniä viikkoosi

-et kaipaa kikkailuja ja ihmeellisyyksiä: järkevää, optimoitua, raskasta tekemistä ilman vaihtuvia trendejä

-pystyt ohjelman aikana noudattamaan lihaksenkasvatukseen soveltuvaa ruokavaliota, tässä ohjelmassa ei tingitä enrgiansaannista

-haluat sitoutua ohjelmaan 13 viikoksi. Se kannattaa, lupaamme taattuja tuloksia, kun pysyt tämän paketin suunnitelmassa!


13 viikkoa on jaettu kahteen kehitysjaksoon, joiden välissä on lepo/kevennetty viikko. Lepoviikolla huollat kehoasi ohjeiden mukaisesti ennen seuraavaan kehitysjaksoon siirtymistä.


Mikäli haet puhdasta lihasmassaa koko kroppaan ja kaipaat selkeitä, ilman kikkakolmosia sisältäviä treenejä, tässä on vastauksesi tulevalle treenikaudellesi! Näillä kahdella kehitysjaksolla huomaat viikko viikolta treenitehojen nousevan samalla, kun lihasta alkaa tarttua. Harjoittelu tällä ohjelmalla on suhteellisen simppeliä, mutta äärimmäisen kehittävää! Sen myötä myös motivaatio ja sitoutuminen ohjelmaan säilyvät.


Paketin ruokavalio

Valitset oman painoluokkasi ruokavalion tämän hetken painosi mukaan. Tässä valmennuksessa syöt lihasta rakentavasti, eikä ohjelman aikana karsita kaloreista! Ohjelman painoluokat 50-60kg, 70-80kg ja 90-100kg. Ruokavaliot sisältävät tarkat kalorit ja makrot, mutta myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja proteiineille, hiilihydraateille ja pehmeille rasvoille. Ruokavalio sisältää ohjeet myös kaloreiden syklitykseen, mikäli koet sen mielekkääksi.


Täydennä kokonaisuutta erilaisilla tavoitettasi tukevilla reseptipaketeilla! Tulossa huhtikuussa!


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten