Classic Bikini 2

Tuotenro: 99842
32.90
Sisältää reseptejä!
Varastossa
1
Tuotetiedot

UUTTA SYKSYLLÄ 2022!


Suursuosion saavuttanut kehonmuokkausohjelma sekä kiristelijöille että lihasmassaa haluaville. Jos epäröit millä ohjelmalla startata syksy 2022, valitse Classic Bikini 1 ja siirry sen jälkeen tälle jaksolle 2! Classic Bikini 2 kesto on 11 viikkoa.

Tämä konsepti on simppeli, mutta haastava ja tehokas treenaajalle kuin treenaajalle. Näiden ohjelmien toteutuksen aikana peilikuvasi muokkautuu treeni treeniltä kohti haluamaasi. Lue asiakkaidemme kokemuksia konseptista ja vakuutu! Tässä konseptissa on käytetty kaikkein tehokkaimpia metodeja miellyttävän peilikuvan saavuttamiseen ja lisäksi: 96% tilanneista suosittelee!

Asiakkaamme kommentteja jaksolta 1


"Mielettämön hyvä kokonaisuus, kiloja karisi 4 rasvanpolttoruokavaliolla!"

"Todella hyvä ohjelma!! Suosittelen!"

"Paras treeniohjelma minkä olen korkannut moneen vuoteen, kiitos tästä hyvästä treenikokonaisuudesta!"

"Olen tyytyväinen tuloksiin, sain mitä luvattiin. Senttejä lähti -18cm koko kropasta ja sain itsevarmuutta saliharjoitteluun yhdistämällä tähän ohjelmaan valmentajan seurannan."


Classic Bikini 2 sisältö:

Painoluokittaiset ruokavaliot ovat samat, kuin jaksolla 1. Valmennukseen sisältyy siis ruokavaliot
  • painoluokittaiset ruokavaliot rasvanpolttoon
  • painoluokittaiset ruokavaliot massanlisäykseen
  • painoluokat ovat 50-60kg, 60-70kg, 70-80kg

Vaikka ruokavaliorunko on täysin sama, seuraavan 11 viikon aikana tulet syklittämään kaloreitasi aivan uudella tavalla. Mikäli painosi on muuttunut Classic Bikini 1 -valmennuksen aikana, siirry nyt tämän hetkisen painoluokkasi mukaiseen ruokavalioon.

Classic Bikini 2 -valmennukseen ei sisälly tasapainoisen ruokavalion mallia, sillä nyt viimeistään on aika siirtyä tiukempaan toteutukseen, kuitenkin nauttien herkullisesta ruoasta sekä lukuisista proteiini- ja hiilihydraattivaihtoehdoista! Valmennuksen aikana et näe nälkää, mutta pidät kalorit ja makrosi huolellisesti tavoitteesi mukaisina.

Mitä uutta saat tässä valmennuksessa:

  • uudet treenit 9 viikolle kolmen viikon jaksoissa = 3 erilaista treeniohjelmaa. Kesto kevennettyjen viikkojen kanssa 11 viikkoa
  • 3 ylläpitävää treeniohjelmaa niille viikoille, kun et ehdi treenaamaan neljää kertaa viikossa, toteutus vapaa
  • 5 erilaista vatsatreeniä
  • lepo- ja huolto-ohjeistus sekä 2 kevennetyn viikon treeniohjelmaa
  • cheat meal esimerkit ja info ulkona syömiseen
  • kaloreiden syklitys ja laskukaava
  • lisäreseptipaketti, mikä sisältää 25 uutta ruokaohjetta aamu-, ilta- ja välipaloille sekä lämpimille aterioille ja salaateille


Voinko käydä läpi tämän valmennuksen, vaikken en ole käynyt jaksoa 1?


Ehdottomasti tulisi lähteä liikkeelle jaksosta 1! Se sisältää mm. tärkeän ravintomateriaalin, missä ohjeet kaloreiden nostamiseen tarpeen mukaan, sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja ohjeita. Nämä kaikki perusinfot puuttuvat tältä toiselta jaksolta, sillä Classic Bikini 2 on tarkoitettu jatkovalmennukseksi ykköselle. Saat täyden hyödyn konseptista aloittamalla alusta, ja siirtymällä sitten tähän päivitettyyn ohjelmaan.


Katso täältä lisää Classic Bikini 1-valmennuksesta


Mitä reseptejä Bikini Classic 2 -valmennukseen kuuluu?


Saat tämän valmennuksen 25 uutta ruokaohjetta. Tämä uusi Classic Bikini 2 sisältää ohjeet mm. näihin: puhdistava smoothiekulho, nauta-feta välipalatoastit, kylmä tonnikala-munasalaatti, 10 minuutin kana-nuudeliwok, garam masala broileri, täyttävä smoothie chia-vanukkaalla... Classic Bikini 1 sisältää 45 reseptiä.


Kauanko materiaalit ovat näkyvissä?


Kun tilaat materiaalit nyt, ne ovat sovelluksessa näkyvissä vuoden loppuun saakka. Saat kuitenkin kaiken materiaalin myös PDF-tiedostoina, mitkä jäävät pysyvästi käyttöösi.

Lisää palautteita jaksolta 1:


"Classic Bikini oli ihan huippu!! Nautin joka treenistä mikä on tosi harvinaista. Tarpeeksi yksinkertaista mutta haastetta ja kovaa tekemistä. Suosittelen kaikille!"

"Ohjelman laajuus yllätti ruokavalioineen ja treeneineen hintaan nähden. Fitverstaalla on harvinaisen edulliset ohjelmat ja vastaavat laatuodotuksiani."

"Jos haluat treenata kovaa joko lihaskasvua ja/tai rasvanpolttoa, täältä lämmin suositukseni tälle Classicille! Super!"


Tätä ohjelmaa voi soveltaa kotiin, mutta se on suunniteltu saliohjelmaksi.


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten