Classic Bikini

Tuotenro: 99765
32.90
Sisältää reseptejä!
Varastossa
1
Tuotetiedot

Harjoita upeita show-lihaksia pakarapainotuksella, tiivistä kehoasi nopeasti ja saavuta bikinikunto loistavalla harjoitusoptimoinnilla!


Kesto 10 viikkoa

 • Kiinteydy
 • Pudota painoa (isompi painonpudotus tai elämäntapamuutos? Valitse Perfect Balance)
 • Hanki sopivasti lihasmassaa korostaaksesi juuri niitä oikeita muotoja
 • Tätä ohjelmaa voit toteuttaa salilla tai kotona!


Tämä harjoitusrutiini on suunniteltu toimimaan kaikille, jotka haluavat rakentaa lihasmassaa. Ohjelma sopii hienosti myös rasvanpolttoon ja pieneen painonpudotukseen - saat selkeät ohjeet ravinto-ohjelman valitsemiseen ja valinnoillasi määrität, keskitytkö enemmän lihaksen kasvattamiseen, vai rasvanpolttoon tässä valmennuksessa. Sisältää sekä lihasta kasvattavat ja rasvaa polttavat ruokavaliot.

Jos olet ylittänyt aloittelijan vaiheen ja ensisijainen tavoitteesi on kehosi ulkonäön parantaminen käytännössä missä tahansa ominaisuudessa, tämä ohjelma on sinua varten!
Kaikki näyttävän vähärasvaisen kehon rakentamiseen parhaiten toimivat tekijät ja komponentit on koottu täydellisesti yhteen ihanteelliseen harjoitusrutiiniin.


Classicissa sinun ei tarvitse:

 • luopua kaikesta hyvästä
 • viettää tuntikausia salilla
 • kamppailla motivaation kanssa
 • menettää tärkeää lihasmassaa
 • kärsiä nälästä ja noudattaa järjettömästi rajoitettua ruokavaliota


Tässä valmennuksessa:

 1. Et tunne oloasi jatkuvasti nälkäiseksi, etkä käytä hankalia ja rajoittavia ruokavalioita. Et harjoittele 100 tuntia cardiota tai hidasta aineenvaihduntaasi, etkä kamppaile kaiken laihtumiseen liittyvän kanssa.
 2. Menetät rasvaa nopeammin ja helpommin, ja onnistut siinä menettämättä lihasmassaa.
 3. Alat nähdä muutoksia kehossasi jo muutaman viikon sisällä ja nautit sen tuomasta itseluottamuksesta. Todennäköisesti pian lähipiirisi kyselee, miten olet onnistunut saavuttamaan näitä tuloksia...
 4. Sinulla on vihdoin harjoittelu- ja ruokavaliosuunnitelma, joka sopii mukavasti kiireiseen aikatauluusi ilman, että sinun tarvitsee uhrata aikaa perheeltäsi, työstäsi, koulutöistä tai sosiaalisesta elämästäsi.
 5. Ei stressaamista ruokien rajoittamisesta ja syyllisyyden tunnetta, jos nautit esim. tuhdimman ravintolaillallisen valmennuksen aikana. Ulkona syöminen, lomat, sosiaaliset tilanteet ja ateriat perheen kanssa kuuluvat elämään, ja voit silti toteuttaa terveellistä elämäntapaa.
 6. Et tuhlaa minuuttiakaan aikaasi Googlessa tai YouTubessa etsiessäsi tietoja siitä, mitä tehdä. Olemme tehneet kaiken työn puolestasi. Nyt sinun tarvitsee vain aloittaa ja seurata sen toimimista.
 7. Vältyt tuhlaamasta rahaa turhiin lisäravinteisiin, et tarvitse niitä tässä valmennuksessa. Mikäli kuitenkin haluat käyttää lisäravinteita, saat suosituksemme, miten käytät niitä fiksusti.
 8. Älä käytä aikaasi neuvottomiin ja monimutkaisiin ohjeisiin ja valmennuksiin.


Valmennuksen ruokavalio

Voit valita neljästä erilaisesta ruokavaliosta:

 • painoluokkasi mukainen ruokavalio rasvanpolttoon
 • painoluokkasi mukainen ruokavalio lihasmassan lisäämiseen
 • tasapainoisen ruokavalion malli (loppuelämän ruokavalio)
 • lautasmalli


Ravintosuunnitelmassasi on ohjeistettu, miten toteutat kaloreiden laskun tai noston, jotta saat juuri sinun tilanteeseen sopivan ruokavalion.

Mikäli valitset tarkan painoluokkasi ruokavalion, muttet tiedä mitä kokata annetuista ravintoaineista, vastaus löytyy uudesta sovelluksestamme. Olemme rakentaneet suoria ateriaehdotuksia (sis. kalorit ja makrot), joissa on erittäin helposti neuvottu, miten saat ohjeet vastaamaan ruokavaliosi määriä.


Ohjelma sisältää reseptejä:

9 aamupalaohjetta

9 lounasohjetta

9 välipalaohjetta

9 päivällisohjetta

9 iltapalaohjetta


Kaiken materiaalin saat sähköpostiisi heti tilauksen tekemisen jälkeen. Reseptien kuvat eivät monistu tulosteeseen (PDF), joten kuvat ovat nähtävissä vain sovelluksessa.


Tärkeää valmennuksen ruokavaliosta:

 • syö samaa ruokaa muun perheen kanssa
 • helpot reseptit ja ateriat sopivat myös lapsille
 • ei pitkiä, vaikeita reseptejä ja ruoka-ainelistoja, vaan maistuvaa kotiruokaa


Valmennuksen treenit

Järkevästi rakennettu ohjelmakokonaisuus kolmessa erilaisessa harjoitussyklissä. Tässä toteutuksessa kehityt oleelliseen perustekemiseen ilman kikkakolmosia. Ohjelmat voit toteuttaa halutessasi myös kotona ja katsoa sovelluksesta liikkeiden ohjeistuksista korvaavat liikevaihtoehdot.

Voit toteuttaa suunnitelmaa tekemällä 3 tai 4 treeniä viikossa. Bonus-treeneillä voit halutessasi lisätä ja kohdistaa harjoittelua juuri sinne mihin haluat: olkapäihin, selkään, reisiin ja pakaroihin, jne.


Kooste valmennuksen sisällöstä:

 1. 2-jakoinen treeniohjelma, millä treenaat 3 tai 4 kertaa viikossa (4 on optimi). 3 erilaista treenisykliä ja vaihtuvat harjoitukset jokaisella syklillä.
 2. Nämä harjoitukset voit muokata myös kotona tehtäviksi ja käyttää käsipainoja, kuulaa tai tankoa.
 3. Viimeisellä jaksolla kuvioihin tulee tehokeinot ja intervallit, joista saat ohjeet myös kotiin.
 4. Bonus-treenit, mikäli haluat lisätä treenikertoja viikkoosi tai kohdistaa enemmän treeniä tiettyyn lihasryhmään. Saat jokaiselle lihasryhmälle oman bonus-treenin!
 5. Selkeät ohjeet harjoitusten toteuttamiseen ja siihen, mihin kiinnittää huomiota treenatessa, jotta kehittyminen pysyy nousujohteisena.
 6. Painoluokittain rakennetut ruokavaliot alk. 50kg painoluokasta ylöspäin. Lisäksi tasapainoisen ruokavalion malli ravinto-ainevaihtoehtoineen.
 7. 45 valmista reseptiä!

Uutta syksyllä: Classic Bikini 2 jatkovalmennus on täällä!


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten