top of page

D-vitamiinitesti

99950
13.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Toimituskulut kun tilaat nyt: 0€


Tämän vitamiinin puute on yhdistetty moniin vakaviin sairauksiin, kuten osteoporoosi, luun pehmeneminen (osteomalasia), MS-tauti, sydän- ja verisuonitaudit, raskauskomplikaatiot, diabetes, masennus, aivoinfarktit, autoimmuunitaudit, influenssa, eri syövät, tartuntataudit, Alzheimerin tauti, lihavuus ja keskimääräistä suurempi kuolleisuus.

Sormenpäästä otettava veritesti, jolla voit itse mitata ja seurata elimistösi D-vitamiinitasoja. D-vitamiini on keskeinen tekijä mm. luuston terveyden ylläpitämisessä.


 • Vastaus 10 minuutissa.
 • Tee testi huolellisesti. Luotettavuuden kannalta on tärkeää saada pipettiin oikea määrä verta. Älä purista pipetin pallukkaa ottaessasi näytettä, vaan anna sen virrata itsestään pipettiin
 • CE-merkitty lääkinnällinen laite, CE0123
 • Tarkkuus (luotettavuus) 94,4%
 • Testi antaa tuloksen D-vitamiinin 25-OH-D-vitamiinipitoisuudesta
 • Puute: 0-10 ng/ml

  Riittämätön 10-30 ng/ml

  Riittävä 30-100 ng/ml


Mitä tehdä, jos tulos on riittämätön tai puute? Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

D-vitamiinien tehtävänä on lisätä kalsiumin, raudan, magnesiumin, fosfaatin ja sinkin imeytymistä suolistoon.Miten varmistamme testiemme laadun? Kaikki testimme ovat CE-merkittyjä kuluttajille.

CE-merkintä osoittaa, että tuote:

 • Testi täyttää sille asetetut olennaiset vaatimukset
 • Testi on kaikkien siihen sovellettavien direktiivien vaatimusten mukainen
 • Testi on arvioitu vaatimusten mukaisesti.


Kaikki pikatestimme ovat lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA rekisteröityjä.

Cere-rekisteri on Fimea:n kansallisesti ylläpitämä rekisteri lääkinnällisten laitteiden toimijoista ja heidän laitteistaan. Kansallinen laki lääkinnällisistä laitteista 719/2021 sekä Fimean määräys 2/2021 määrittelee, ketkä lääkinnällisten laitteiden toimijoista ilmoittavat laite- ja toimijatietonsa CERE-rekisteriin.


Co Test Finland Oy

Jokainen pikatesti, joka tulee kauttamme markkinoille on tutkittu Anidiagnstics:n laboratoriossa laadun varmistamiseksi. Tarkistamme myös säännöllisesti tuotantoerät pikatestien toimivuuden ja laadun varmistamiseksi.


Anidiagnostics Oy

Co Test Finlandin markkinoille tuomat testit ovat laadullisesti Suomessa tarkistettuja ja valittu markkinoille yhteistyössä suomalaisen Anidiagnostics Oy diagnostiikkayrityksen kanssa. Kaikilla testeillä on vaadittavat merkinnät ja rekisteröinnit lääkinnällisten laitteiden myyntiä varten.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page