Fitverstas Kickoff 27.1.2018

Tuotenro: 95962
8.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tule liikkumaan hauskalla tavalla ja tutustumaan messupisteisiimme! Hyvinvointitapahtuma järjestetään Tampereen keskustassa Viihdemaailma Ilonassa 27.1.2018 klo 11-16. Vedämme erilaisia jumppia tanssilattialla DJ:n tahdissa ja paikan päällä on mahdollisuus pikatreenikampauksiin ja glitterehostuksiin ”treenataan bilemeiningeissä yökerhossa” -hengessä! Toiminnallista tekemistä, maistatuksia, arvontoja ja kilpailuja koko päivän! Lisäksi 200 ensimmäistä saapujaa saa lahjakassin. Toteutamme tapahtumassa myös Fitverstas gaalan, jossa palkitaan mm. vuoden valmentaja, positiivisin asiakas, aktiivisin PR-henkilö ja tiimihengen luoja.

Tapahtuma on ikärajaton ja se on suunnattu aivan kaikille liikkumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille! Tule vaikka kaverin tai puolison kanssa!

Tähän mennessä varmistuneet messupisteet:

Fitverstas: Palvelupaketit, MPT koulutus ja tiimivaatteet

Fitverstas: Ravintovalmennusta ja kroppakrempat kuntoon paikan päällä (varaa aika etukäteen, ohjeet alla)

Fitverstas: Kehonkoostumusmittaukset, tulosten läpikäynti ja jatkoehdotukset

Nutri Works: Puhtaat, Suomessa suunnitellut lisäravinteet messutarjouksin

Lohilo: Maukkaat proteiinijäätelöt, se parempi vaihtoehto

Mutjutin: Toteuta kehonhuoltoa helposti näppärän ja edullisen Mutjuttimen avulla

Tervens: Kikhernepastaa hyville tyypeille

Baseativa: Korkealaatuiset treenivaatteet naisille messutarjouksin

Linkosuo: Uunipaahdetut ruislastut

SYKE Tribe: Markkinoiden tehokkain ohjelmisto tulokselliseen henkilökohtaiseen valmennukseen ja harjoitteluun

Munax Oy: Laadukkaat kananmuna- ja valkuaistuotteet, uutuus Munax Smoothie

Delight: Terveelliset välipalapatukat jokapäiväiseen käyttöön

Maitokolmio: Herkulliset PRO proteiinivanukkaat

Kangoo FitSuomi: Tule testaamaan hauskoja kengurukenkiä, erilainen tapa liikkua

Glitternisti: Glitterehostuksia

House of Organics: Lily-Lolo ja Everyday Minerals meikkisarjat

Elämyspalvelut Nostalgia: Monipuoliset aktiviteetit, kuten luonto- ja elämysohjelmat

Kilpailut ja arvonnat

Suoritamme päivän aikana erilaisia kilpailuja ja arvontoja osallistuneiden kesken. Palkinnot ovat lahjakortteja, tuotteita ja palveluita Fitverstaan lisäksi seuraavilta tapahtumaamme tukevilta yrityksiltä:

Viking Line, Restamax, Room Escape, Sudio, Intersport, Luonnonhyvä, Sok, Elämyspalvelut Nostalgia, Naantalin kylpylä, WayOut Tampere, jne.

Ohjelma

Toivotamme tervetulleiksi myös kaikki toiminnastamme ja koulutuksistamme kiinnostuneet. Tule tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää palveluistamme ja ensi vuoden MPT-koulutuksistamme! Ennen kaikkea pääset kanssamme viettämään monipuolista päivää liikkuen 😊

Jumpilla et tarvitse omia välineitä tai jumppamattoa ja jokaisen tunnin pituus on 45min. Tapahtuman jumpat ohjaavat Marianne Kankaisto ja Studio Dancementin Nora Kuhlström. Jumppa-aikataulu:

11.15 Piloxing: Yhdistelmä Pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Harjoitus kehittää erityisesti tasapainoa ja kehonhallintaa sekä parantaa kestävyyttä. Piloxing nopeuttaa myös rasvan palamista ja muokkaa tehokkaasti koko kehoa.

12.15 Fighter Training: Potkunyrkkeilyä yhdistettynä toiminnalliseen harjoitteluun. Harjoituksena opit potkunyrkkeilyn perustekniikat, kuten suorat lyönnit, koukut ja kyynärpäät. Potkutekniikoista tutuiksi tulevat pysäytyspotkut, kierto- ja polvipotkut. Omaksut otteluasennon ja kamppailuliikkumisen. Jokaisen harjoittelun lopussa tehdään erilaisia toiminnallisia harjoitteita hyvällä fiiliksellä!

13.15 Dancemix: Tanssi kuin taustatanssija! Tällä tunnilla opit monipuolisesti tämän hetken kuumimmat tanssiliikkeet. Tutustutaan musiikkivideoillakin nähtävään Commercial-tanssityyliin sekä opetellaan helppoja ja meneviä koreografioita!

14.15 Hot Booty: Muokkaa tehokkaasti alavartaloa ja pakaroita. Treeni sisältää lihaskuntoliikkeiden lisäksi sykettä nostavia osuuksia, joiden tavoitteena on lisätä räjähtävyyttä ja nopeutta.

15.15 HIIT: HIIT on kovatehoinen intervallitreeni, joka parantaa maksimihapenottokykyä, Liikkeinä toimivat esimerkiksi burbeet, askelkyykkyhypyt ja punnerrukset.

Sisäänpääsymaksulla 8 € voit osallistua kaikille jumpille. Saat sisäänpääsyn yhteydessä leiman, jolloin voit poistua välillä tapahtumasta esimerkiksi lounaalle, ja palata halutessasi myöhemmin jumpille. Jos haluat hyödyntää messutarjouksia, maksuvälineenä käy ensisijaisesti käteinen (myös korttimahdollisuus, mutta pyrimme minimoimaan jonotuksen). Messulippuja myydään ennakkoon 1000kpl 8€:n hintaan, ja lipun voit lunastaa myös ovelta hintaan 15 €, mikäli tilaa vielä on. Tapahtumaan pääset sisään nimelläsi, ja mikäli ostat useamman lipun, lisää "Lisätietoja"-kohtaan kaikkien osallistujien nimet tai laita meille sähköpostia info@fitverstas.com.

Nähdään tammikuussa!Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten