Fitverstas TEAM kesähaaste

Tuotenro: 99827
19.90
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

Kolmen viikon Fitverstas TEAM -kesähaaste tavoitellen hyvinvointia, kiinteytymistä ja kevyempää oloa!


 • Aloitus: maanantaina 27.6. eli heti juhannuksen jälkeen
 • Valmistautumismateriaalin saat käyttöösin hyvissä ajoin jo keskiviikkona 22.6. Kun tilaat nyt, saat materiaalin sähköpostiisi heti tilauksen tekemisen jälkeen.
 • Haaste päättyy sunnuntaina 17.7.
 • Ryhmänä toimii Fitverstas TEAM Facebook-ryhmä!


Haasteen sisältö:

 • Suoritat 3-4 harjoitusta viikossa, mitkä valitset saamistasi treeniohjelmista. Treenisuorituksena käy hyvin myös aerobinen liikunta sekä lajiharjoittelu. Tärkeintä on lähteä liikkeelle ja kaikki liikunta lasketaan mukaan tässä haasteessa!
 • Haasteen treenit ovat mahdollista suorittaa kuntotasosta huolimatta. Saat erilaisia ohjeita kevyeeseen liikuntaan, kohtuukuormitteiseen liikuntaan, aerobiseen harjoitteluun, maksimitehoalueelle ja lihasvoimaharjoitteluun. Valitse näistä omasi!
 • Saat 3 erilaista treenipakettia: jokaiselle haasteviikolle uusi paketti, jotka kaikki sisältävät monipuolisesti harjoituksia.
 • Pystyt taatusti tekemään 3-4 treeniä viikossa, vaikka se jossain tilanteessa voi tuntua paljolta! Treenit ovat kestoltaan 15-45min, joista voit valita sopivan mittaisen harjoituksen omaan päivääsi! Lyhyempiä treenejä voi myös yhdistellä keskenään. Miten olisi 15min keskivartalotreeni kehonpainolla, 20min kahvakuulatreeni ja 10min rentoutus? Kehonhuoltoa ja venyttelyä ei ole unohdettu näissä paketeissa!
 • Paketit sisältävät esimerkkiviikkosuunnitelmat 3 viikon ajaksi, joista voit noudattaa sinulle sopivinta versiota. Tai voit rakentaa itse omaan aikatauluusi ja tasoosi sopivan viikko-ohjelman ohjeidemme avustuksella.
 • Saat ruokavaliot kahdelle eri kalorimäärälle. Haluat sitten noudattaa rasvanpolttohaasteen ruokavaliota tai omaa, jo olemassa olevaa ruokavaliotasi, suosittelemme noin 500 kalorin vajetta. Ruokavaliot sisältävät vaihtoehtoja proteiineille, hiilihydraateille, rasvoille ja kasviksille, sekä saat 20 kevyttä valmista reseptiä! Ruokavalion toteutus onnistuu myös vegaanisena ja maidottomana.
 • Liikuntakertojen sekä tasapainoisen syömisen lisäksi julkaisemme viikoittain minihaasteet. Ne ovat simppeleitä ja helppoja, joko jokin konkreettinen teko tai kysymys. Seuraamme haasteiden etenemistä ryhmässä.


VIIKKOVIDEOT! Jokainen viikko lähtee liikkeelle viikkovideolla, mitkä saat suoraa sähköpostiisi. Nämä sisältävät tärkeää tietoa ja vinkkejä, mitkä auttavat sinua haasteessa eteenpäin!


Älä epäröi lähteä mukaan, mikäli et vielä olisi kokeillut minkäänlaista liikuntavalmennusta!


Tähän haasteeseen et tarvitse salikorttia. Mikäli kuitenkin käyt kuntosalilla, voit valita treenien joukosta käsipainotreenejä ja soveltaa niitä halutessasi myös salin muilla välineillä. Pääosin haasteen treenipaketit ovat rakennettu siten, että voit toteuttaa ne kotioloissa, tai vaikka ulkona säiden salliessa! Kehonpainotreeneihin, aerobiseen harjoitteluun tai kehonhuoltoon et tarvitse minkäänlaisia välineitä.

Onko sinulla kuminauhoja, käsipainot tai kahvakuula? Kyllä, haasteessa on treenejä myös niille!


Pidämme haasteen fiilistä yllä Fitverstas TEAM -ryhmässämme. Tähän ryhmään ovat kaikki asiakkaamme tervetulleita, mutta haastemateriaali ja kaikki sen ohjeet näkyvät ainoastaan haasteen tilanneille.


Tässä haasteessa:

 • PYSYVYYTTÄ terveelliseen elämäntapaan
 • Lisää liikettä! Takapuoli ylös sohvalta
 • Kiinteytymistä
 • Hyvä ja pirteä mieli
 • Ruodussa pysyminen ryhmän tsempin avulla
 • Eroon liiallisesta herkuttelusta (ei herkkuja haasteen aikana!)
 • Taustalla starttausongelmia tai kaatuneita valmennuksia? Kolme viikkoa jaksamme yhdessä ja se antaa potkua sekä energiaa jatkaa eteenpäin!


Vietä kesää energisenä ja itsevarmana!


Haasteen kulku:

Valmistautumismateriaali eli "preppimateriaali" tulee sekä sovellukseen että sähköpostiisi keskiviikkona 22.6. Näin pääset valmistautumaan hyvissä ajoin tulevaan sekä suunnittelemaan ruokailut ja treenit. Infopaketti pitää sisällään osiot:

 • ruoka prep
 • treeni prep
 • rasvanpolttohaasteen ruokavaliot
 • reseptit
 • haasteviikkojen treenipaketit (ensimmäinen treenipaketti tulee heti, seuraavien haasteviikkojen treenit 1.7. ja 8.7.)


Toisin kuin monessa muussa haasteessa, materiaali ei häviä näkyvistä sen päättymisen jälkeen. Sovelluksessa materiaali on sinulla näkyvissä vuoden loppuun ja PDF-tiedostoina pysyvästi.

Juhannuksen jälkeisenä maanantaina aloitamme! Toteutamme yhdessä mm. treeniseurantaa sekä voit jakaa fiiliksiä ja onnistumisia kolmen viikon ajalta. Tulossa myös ruokakuvaketju ja extrana 9 päiväkohtaista minihaastetta.

Kolmen viikon rasvanpolttohaaste paketoidaan viimeisellä, astetta kovemmalla pääharjoituksella sunnuntaina 17.7. Treeni pyritään tekemään alle 40 minuutissa, ja ryhmässä voit ilmoittaa ajan, mikä sinulla meni treenin tekemiseen. Pääharjoitus julkaistaan näkyville saman päivän aamuna.

Vaikka arki vie välillä mennessään, tämä jakso auttaa sinua keskittymään ruokailuihin ja liikkumiseen. Vain 21 päivää - pystyt siihen kyllä! Oli tavoitteesi mikä tahansa, saat haasteesta pirtsakan treenijakson keskelle kesää. Kun keskityt liikkumiseen myös kesällä, on syksyllä helpompi laittaa isompaa vaihdetta silmään.


Tämä on sinulle elämäntapaliikkuja tai sellaiseksi aikova: älä ota kesää tekosyyksi ja lähde kanssamme liikkumaan ja kiinteytymään! 21 päivän jälkeen olet 21 askelta lähempänä omaa tavoitettasi - miksi siirtää syksyyn?


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä ohjeet sovellukseen sekä materiaalit. Tervetuloa mukaan!

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten