Functional Fitness

Tuotenro: 99814
5.95
Varastossa
1
Tuotetiedot

Oletko haaveillut CrossFit-tunneille lähtemisestä tai toiminnallisen treenin aloittamisesta? Ehkä olet jo harrastaja, mutta haluat nousujohteisen ja kehittävän harjoitusohjelman?


Tämän ohjelman toteuttaminen ei vaadi toiminnallista salia, vaan sitä voi toteuttaa tavallisella kuntosalilla.


Toiminnallinen harjoittelu kehittää näitä osa-alueita

 • Hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys
 • Lihaskestävyys
 • Voima
 • Liikkuvuus
 • Nopeusvoima/teho
 • Nopeus
 • Koordinaatio
 • Tasapaino

...ja tästä syystä crossfittaajat myös näyttävät urheilullisilta.


Luvassa on kehon haastamista monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Ohjelma on aloittelijaystävällinen, eli mikäli et ole vielä tehnyt toiminnallista treeniä, voit hypätä tähän ohjelmaan. Paketti on suunniteltu sen mukaan, että sitä pystyy kunnosta ja tasosta riippumatta toteuttamaan. Ohjelmassa on haastetta jo treenitaustaa omaavalla, mutta harjoitteissa on myös paljon skaalausvaihtoehtoja.


Tämä ei ole sinun ohjelmasi, joka otat ensiaskelia liikunnan parissa, mutta sopii ensimmäiseksi toiminnalliseksi ohjelmaksi sekä kehittäväksi ohjelmaksi jo toiminnallista treeniä harrastavalle. Vaikka sinulla olisi pidempi salitreenitausta, tämä sopii sinulle siirtyessäsi toiminnalliseen harjoitteluun.


Tällä ohjelmalla pääset sisään toiminnallisen treenin pariin ja saat hyvän pohjan jatkaa vielä monipuolisempiin ja haastavampiin treeneihin ja liikkeisiin.


Mitä ohjelmalla saavuttaa:

-Toiminnallisessa harjoittelussa keskitytään kehittämään kehon kaikkia fyysisiä ominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa hapenottokyky, lihasvoima, nopeus, räjähtävyys, liikkuvuus, kehonhallinta ja koordinaatio sekä kaikki jo yllämainitut.

-Ohjelma tulee parantamaan myös kehosi yleistä terveyttä, hyvinvointia ja jaksamista jokapäiväisessä arjessa.

-Fyysisten ominaisuuksien, kuten voimatasojen ja hapenottokyvyn parantamisen lisäksi sopii ohjelma hyvin esimerkiksi myös rasvanpolttoon.


Kesto ja rakenne:

 • Ohjelman kesto on 8 viikkoa
 • Ohjelma on jaettu kahteen neljän viikon jaksoon
 • 3 viikkoa kovaa treeniä, jonka jälkeen kevyt viikko
 • Ohjelma sisältää 3 päätreeniä plus neljännen extra treenin viikotasolla


Ohjelman sisältö:

-Liikkeet ovat monipuolisia ja kokonaisvaltaisia vapailla painoilla ja liikeradoilla tehtäviä ilman laitteita

-Liikkeet mallintavat normaalissa arjessa ja työssä käytettäviä liikkeitä, josta saat hyvän pohjan arjen askareisiin tai fyysiseen työhön

-Erilliset voima- ja kestävyysosuudet joka päätreenissä

-Neljäs extra-treeni on pitkäkestoisempi kestävyystreeni

-Ensimmäisen jakson aikana voimaosuus toteutetaan hieman isommalla volyymilla ja toisessa jaksossa toistoja himan tiputetaan ja nostetaan intensiteettiä

-Kestävyys treenit vaihtuvat joka treeniin ensimmäisellä jaksolla, jolloin treeni pysyy mielekkäänä ja vaihtelevana omalle keholle ja pääkopalle

-Toisella jaksolla kierto on taas sama, jotta pystyt vertaamaan kehitystä ensimmäiseen jaksoon verraten

-Hyvät ohjeet liikkeiden suorittamiseen

-Liikkeet valittu ovat siten, että ne ovat helposti tehtävissä tasosta riippumatta

-Vaikeimpien liikkeiden kohdalla on myös vaihtoehtoliikkeitä skaalattavaksi. Skaalausohjeet näet treeniohjelmassa kyseisten treenien kohdalla


Paketin infossa on perusteellisesti kerrottu, mitä tehdään, miksi tehdään, missä järjestyksessä ja paljonko. Yhdessä treenissä on aina erilaisia osuuksia, joten on tärkeää tietää, mitä niillä tavoitellaan. Myös vaikeammat tässä liikuntamuodossa esiintyvät termit avautuvat.

Tavoitteena kova kunto, minkä sivutuotteena keho muokkautuu mullistavasti? Aloita heti ja hämmästy tuloksista!


Täydennä kokonaisuutta painoluokkasi mukaisella ruokavaliolla tai esimerkiksi Urheilijan ravintopaketilla sisältäen kolme erilaista urheilijan ruokavaliota. Selaa vaihtoehtoja täällä.


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten