top of page

Healthy

99712
12.45
Varastossa
1
Tuotetiedot
Painonpudotus- ja kiristelyohjelma, joka toimii!
Tässä valmennuksessa saat kaksi ohjelmakokonaisuutta: treenaa kotona tai salilla!


Tämä harjoitussuunnitelma on rakennettu auttamaan sinua murskaamaan rasvaa ja saavuttamaan muodot vain 12 viikossa. Tämä saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta on mahdollista sitoutumalla valmennukseen. Seuraava suunnitelma ei ole helppo, eikä se sovi kaikille. Muista kuitenkin, että lopullinen tuloksesi on riippuvainen tämän hetken tilanteestasi sekä ohjelmien toteuttamisesta kolmen kuukauden aikana.


Ohjelma alkaa hitaasti, mutta kasvaa nopeasti. Kaikki ruokavalion ja harjoittelun yksityiskohdat ovat valmiiksi suunniteltu. Ohjeissa kerrotaan tarkalleen, mitä ja kuinka paljon tulee syödä, ja miten painoharjoittelua ja aerobista harjoittelua toteutetaan. Aerobinen harjoittelu hajottaa ja painoharjoittelu rakentaa, joten molempia tarvitaan näyttävään kehonmuokkaukseen.


Tavoite on yksinkertainen: menettää rasvaa, ylläpitää ja kasvattaa lihasmassaa, saada kuntoa ja muuttaa kehoasi mahdollisimman paljon seuraavan 3 kuukauden aikana. Haluat paitsi näyttää paremmalta, mutta saada myös kunto- ja voimatasosi vastaamaan uutta kehoasi!Tässä valmennuksessa ei kuitenkaan ole tarkoitus nähdä nälkää, tai olla järjettömällä dieettikuurilla. Tulet kiristämään ruokavaliotasi ja lisäämään harjoittelua, mutta kokonaisuus on suunniteltu myös kasvattamaan kehon rasvatonta massaa, millä on iso etu, kun haetaan näkyvää muutosta peilikuvassa ja mitoissa. Tämä tarvii myös riittävästi fiksua ja tavoitetta palvelevaa ravintoa.


Painonpudotus vaatii strategian!

Saat erilaiset harjoittelukokonaisuudet kotiin ja salille!

Täydellinen 12 viikon ohjelma, joka auttaa sinua muodonmuutoksessasi! Teet neljä lihaskuntoharjoitusta viikossa, ja noudatat cardio-haastetta parhaasi mukaan.Sisältö:

 • treenikokonaisuudet kotiin ja salille
 • neljä eri harjoitussykliä: treenien sisäänajo, kehitysjakso I, kehitysjakso II ja viimeinen on tiukka viimeistelyjakso, eli "finisher"
 • valmennuksen edetessä muuttuva ruokavalio kaloreineen eri painoluokille
 • voit hyödyntää ohjelman vegeproteiinilistaa niin halutessasi, mutta ruokavaliot ovat ensisijaisesti suunniteltu sekasyöjille
 • reseptiopas joka sopii koko perheelle
 • meal prep -ideat ja vinkkejä kauppareissuille
 • kuvitettu makeiden välipalojen opas
 • Q&A -osio
Alkuoppaassa aiheina mm.

 1. mittojen ja painon seuranta
 2. miten seurata annoskokoja, mikäli ei halua noudattaa tarkkaa ruokavaliota
 3. painonpudotustahti
 4. rasvaa polttava ruokavalio
 5. palautuminen
 6. yleisimmät kysymykset


Kenelle sopii:

 • Haluat pudottaa 5-20kg (Isompi painonpudotus? Valitse BALANCE-valmennus)
 • Olet kyllästynyt aloittamaan ja epäonnistumaan painonpudotuksessa
 • Olet valmis sitoutumaan ja ylittämään epäilykset
 • Haluat saada apua ja potkua projektillesi samanhenkisestä ryhmästä
 • Ehkä olet jo saavuttanut hyviä tuloksia, mutta haluat jatkaa uudella ohjelmalla
 • Myös sinulle, joka haluat toteuttaa vain pientä painonpudotusta, mutta tavoittelet tiukkaa kroppaa ja näyttäviä tuloksia

Tervetuloa sekä koti- että salitreenaajat!


Miten pääsen aloittamaan?

 1. Osta tuote
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja materiaalit PDF-tiedostoina sekä aktivointikoodin sovellukseen
 3. Aloita harjoitukset


Saat materiaalit heti käyttöösi ja ne jäävät sinulle pysyvästi.


Tähän tuotteeseen on saatavilla myös Jouston lasku- ja osamaksumahdollisuus ja voit maksaa tuotteen myös vaihtoehtoisilla maksutavoilla, kuten Smartum, ePassi, ym. Kassalta löydät lisätietoja.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page