Kehonhuollon joulukalenteri

Tuotenro: 99328
12.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Otatko haasteen vastaan harjoitella noin 24 tuntia jouluaattoon mennessä? Kalenteri kulkee kätevästi mukanasi puhelimessa, ja joka aamu klo 7:00 kalenteriisi aukeaa uusi harjoitus. Jos ostat kalenterin 2.12. eteenpäin, se starttaa aina seuraavana maanantaina ostopäivästä.

Tuntuuko, että kehonhuolto jää aina tekemättä tai painaako joulustressi hartioita kasaan? Panosta joulukuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja nauti mahdollisimman rennosta joulusta. Ota omaa aikaa itsellesi kotona, tee harjoitukset kuntosalilla tai vaikka töissä taukojumppana.

Kalenterissa on monipuolisia kehonhuoltoharjoituksia vaihtelevin teemoin, tavallisesta niska-hartia-seudun kireydestä aina rintarangan liikkuvuus ja ryhtiharjoituksiin, tyypillisten alaraajavaivojen ja virheasentojen korjaamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Jokainen harjoitus sisältää myös lyhyen tietoiskun, mistä vaiva voi johtua ja miten voit välttyä siltä jatkossa. Voit myös haastaa ystäväsi tai kumppanisi mukaan ja aloittamalla yhdessä, tekeminen on kaksin verroin rennompaa.

Palaute kalenterista:

"Ostin viime vuonna sen kehonhuoltokalenterin ja tehtiin se yhdessä mun miehen kanssa. Se oli niin mukavaa yhteistä tekemistä, että aloin vaan samantien vollottaa, kun näin et ne on taas myynnissä. Ja tämä oli positiivinen vollotus!"

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten