top of page

Kehonhuolto ja palautuminen

99591
14.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kunto kehittyy palautumisen aikana

Kehonhuolto ja palautuminen ovat lähes tärkeämpää kuin itse treenaaminen


Haluatko ehkäistä liiallista kuormittumista? Unohtuuko passiivinen ja aktiivinen kehon huoltaminen? Haluatko nostaa kuntosi lähtötason paremmaksi jokaisen huoltavan ja palauttavan harjoituksen jälkeen? Onko sinulla vaivoja tai kipuja ja vaikeuksia palautua riittävästi?


Kehonhuolto ja palautuminen

 • 22 erilaista harjoitusta ja kaksi haastetta
 • Harjoitusliikkeet kuvina, tekstinä ja videoina
 • Saat apua puutteelliseen palautumiseen
 • Ei vaadi välineitä tai paljon aikaa
 • Tiimisi tuki Facebookissa


Kehon sympaattinen hermosto aktivoituu aina, kun koetaan kiirettä, stressiä, ristiriitatilanteita, tms. Tuo sama hermosto aktivoituu myös silloin, kun tehdään tiukkaa treeniä, eli silloin, kun hengästytään voimakkaasti tai lihaksissa tuntuu poltetta. Sympaattisen hermoston jatkuvasti hereillä olo vaikuttaa negatiivisesti mm. hormonitoimintaan, ruuansulatukseen, immuniteettiin, aineenvaihduntaan, rasvan palamiseen ja kunnon kehittymiseen. Pahimmassa tapauksessa lopputuloksena on burn out.


Siksi tarvitaan rentoutumista, palauttavia harjoituksia ja kehonhuoltoa. Ykkösasia, mitä voit kehosi huoltamiseksi tehdä, on pitää kiinni stressittömistä päivistä, lepopäivistä, rentoutumisesta ja unesta! Kun nämä ovat kunnossa, ottaa kehosi paremmin vastaan myös kuormitusta!


Paketti sisältää

 • Opasteet venyttelyyn ja liikkuvuuteen
 • 10 venyttelytreeniä
 • 12 liikkuvuustreeniä
 • 2 liikkuvuushaastetta
 • Yhteensä 19 ohjelmaa

22 eri harjoituksen monipuolinen kokonaisuus, joka koostuu koko vartalosta, niska-hartia-seudun, ala- ja yläselän ja lantion ongelma-alueista (rinta- ja lannerangan kivut). Lisäksi 2 liikkuvuushaastetta.Sopiiko tämä paketti minulle?

 • Kärsit vaivoista tai kivuista tai kehon jäykkyydestä
 • Haluaisit oppia vaikuttamaan suorituskykyysi riittävän kehonhuollon avulla
 • Sinusta tuntuu, ettei kehosi ole riittävästi palautunut ennen uutta harjoitusta
 • Haluat selkeät ohjeet, kuinka parantaa palautumisen vaikutuksia
 • Erinomainen paketti niin treenaajalle kuin istumatyötä tekevälle työkyvyn parantamiseksi


Lepää riittävästi, olet sen ansainnut. Levossa lihakset kehittyvät ja hyvin levänneenä myös seuraavat treenit ovat tehokkaampia. Näillä harjoituksilla toimintakykysi paranee huomattavasti myös arjessa.


Tavoitteet tällä harjoitusjaksolla

Liikkuvuusharjoittelun tavoitteena on lisätä sekä passiivista että aktiivista liikkuvuutta. Kyseisiä ominaisuuksia lisääviä harjoitteita on hyvä sisällyttää käytännössä lähes jokaiseen arkipäivään ja harjoitukseen. Laajoilla liikeradoilla suoritetut liikkeet lisäävät säännöllisesti tehtynä liikkuvuutta. Aktiivinen tekeminen on tehokas tapa lisätä lihaksen pituutta ja samalla liikkuvuutta. Toiminnalliset ja dynaamiset liikkuvuusharjoitukset herkistävät myös lihasta reagoimaan venytykseen ja soveltuvat näin ollen hyvin urheilusuoritukseen valmistautumiseen. Hyvä lajinomainen liikkuvuus, lisää harjoitustehojen taloudellisuutta ja on siten edellytys tehokkaalle urheilusuoritukselle. Kevyt aktiivinen lihastyö toimii myös palauttavana harjoitteluna.


Miten pääsen aloittamaan?

 1. Osta tuote
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja materiaalit pdf-tiedostoina. Näissä tiedostoissa on myös Syke-koodi, millä voit lisätä treenit sovellukseen
 3. Aloita harjoitukset

Saat materiaalit heti käyttöösi ja ne jäävät sinulle pysyvästi.

Tähän tuotteeseen on saatavilla myös Jouston lasku- ja osamaksumahdollisuus ja voit maksaa tuotteen myös vaihtoehtoisilla maksutavoilla, kuten Smartum, ePassi, ym. Kassalta löydät lisätietoja.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page