Killer Fitness

Tuotenro: 99761
5.95
Sisältää reseptejä!
Varastossa
1
Tuotetiedot

Isojen tulosten saavuttaminen suhteellisen lyhyessä ajassa on mahdollista!


Rohkea tavoite vaatii kuitenkin kunnianhimoisen harjoittelu- ja ravitsemusstrategian. Tämä on kokeneen ja paljon vaativan treenaajan valmennus: rakennamme ja hiomme sinusta esiin sitä parasta!

Eikö tulosta tule? Tähtäimessä on iso muutos peilikuvassa, mutta eteneminen on hankalaa tai hidasta? Tämä valmennus antaa laadukkaat ohjeistukset X-mallisen kehon saavuttamiseen miehille ja naisille.

Harjoittelu on keskiössä. Vaikka söisit täydellisesti ohjeiden mukaisesti, mikään ei korvaa treeniä. Ohjelmamme on suunniteltu rakentamaan lihasta oikean tasapainon avulla. Massaa kasvattavia harjoituksia, riittävää volyymia ja intensiteettiä lisääviä tekniikoita.

Valitset kahdesta treeniohjelmasta ja valintasi mukaan treenaat joko 3 tai 4 kertaa viikossa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu aerobista harjoittelua, erillinen coretreeni kotiin ja huoltavat harjoitukset.


Valmennuksen taso: kokenut treenaaja


Eteneminen:

  • Viikko 1: liikkeiden läpiajo, lämmittely ja lihasten herättely
  • Viikot 2-5: edetään nousujohteisesti. Treenit ovat syklitetty viikoille voimatreeneinä ja lihaksen väsytykseen vievinä harjoituksina eri metodein
  • Viikko 6: lepoviikko (kevennetty viikko, minkä jälkeen voit siirtyä uuteen treeniohjelmaan)


Voit treenata kuinka paljon tahansa, mutta jos et saa riittävästi kaloreita ja makroravintoaineita, et kasvata lihasta. Suosittelemme sinua toteuttamaan valmennuksen ravinto-ohjelmaa, jotta pääset oikeasti kiinni rohkeisiin tavoitteisiisi. Ruokavalio sisältää tarkat kalorit ja makroravintoaineet. Valitset sinulle sopivan painoluokan ruokavalion.


Tässä valmennuksessa:

  • Selkeä treenisuunnitelma jokaiselle viikolle
  • 3 tai 4 salitreeniä viikossa
  • Kokonaistreenimäärä n. 6x viikossa (sis. salitreenien lisäksi myös ohjelman aerobiset ja kotioloissa suoritettavan erillisen keskivartalotreenin)
  • Kehonhuoltokokonaisuus on rakennettu toteutettavaksi pienissä osissa: joka päivä jotain
  • Ruokavaliot (painoluokat 50-60kg, 60-70kg, 70-80kg, 80-90kg ja 90-100kg)
  • Uusi treenisovellus!


Haluatko monipuolistaa ruoanlaittoasi? Valmiit ateriavaihdot ja reseptit sisältävät kuvat, kalorit ja makrot. Ateriat ja reseptit ovat asetettu jokaiselle painoluokalle erikseen.


Saat treenien ja ruokavalioiden lisäksi seuraavat ohjeet

5 aamupalavaihtoehtoa

5 lounasvaihtoehtoa

5 välipalavaihtoehtoa

5 päivällisvaihtoehtoa

5 iltapalavaihtoehtoa


Saat myös reseptit heti tilauksen yhteydessä. Reseptien kuvat näet sovelluksesta (eivät monistu tulosteeseen).Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten