Legs & Booty Challenge GYM

Tuotenro: 99809
5.95
Varastossa
1
Tuotetiedot

Haaveena pyöreät pakarat, voimakkaat ja muodokkaat jalat? Tämä valmennus on tehty juuri sinulle!


Sisältää parhaat liikkeet pakaran muokkaamiseen sekä tehokkaat ja monipuoliset harjoitukset extratreeneineen ja kehonhuoltoineen. Luvassa intensiivinen reisi-pakaraohjelma, johon on rakennettu sekä kotona että salilla toteutettavaksi omat kokonaisuudet. Ohjelmassa haetaan puhtaasti näyttävyyttä, lihasmassaa ja voimaa!


Treenien pääpaino on voimantuoton ja muotojen kasvattaminen alakropassa, mutta yläkroppaa ei suinkaan unohdeta, vaan mukana on myös yläkropan ylläpitävät treenit. Valmennuksen kesto on 10 viikkoa ja mukana on valmis treenisuunnitelma koko ajanjaksolle.


Ohjelmassa on kolme treeniä viikossa sekä neljäs extratreeni innokkaimmille treenaajille. Paketti sisältää tavoitetta tukevan ruokavalion painoluokan mukaan valittuna. Luvassa intensiivistä treeniä, itsensä haastamista sekä muodokkaita tuloksia!


Tämä on sinun valmennuksesi, jos

-haluat avaimet käteen -paketin näyttäviin muotoihin alakropassa

-olet valmis panostamaan tavoitteesi ja tulosten eteen silloinkin, vaikka ei aina huvittaisi

-sitoudut ruokavalioon ja olet valmis noudattamaan painoluokkasi mukaista ruokavaliota (tai voit yhdistää tähän ohjelmaan jonkin muun ravinto-ohjelman)

-kaipaat muutosta ja näyttäviä tuloksia

-haluat toimivan ja tehokkaan treeniohjelman ja suunnitelman: ei sinne päin räpellyksiä!


Unelmoitujen tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista jokaiselle. Tärkeintä kehityksen kannalta on lähteä liikkeelle. Ota siis ensimmäinen askel kohti tavoitetilaasi - olet jo pitkällä, kun luet tätä tekstiä!

Nämä treenit tempaavat sinut mukaasi, suoritat klassikoiden lisäksi monia aivan uusia liikkeitä ja tekeminen pysyy mielekkäänä. Vaikka tulet treenaamaan kovaa ja se vaatii veronsa, treenille on kiva lähteä!


Paketin ruokavalio

Valitset oman painoluokkasi ruokavalion tämän hetken painosi mukaan. Tässä valmennuksessa syöt lihasta rakentavasti, eikä ohjelman aikana karsita kaloreista! Ohjelman painoluokat 50-60kg, 70-80kg ja 90-100kg. Ruokavaliot sisältävät tarkat kalorit ja makrot, mutta myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja proteiineille, hiilihydraateille ja pehmeille rasvoille. Ruokavalio sisältää ohjeet myös kaloreiden syklitykseen, mikäli koet sen mielekkääksi.


Täydennä kokonaisuutta erilaisilla tavoitettasi tukevilla reseptipaketeilla! Tulossa huhtikuussa!


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten