top of page

Lounaat ja päivälliset

99906
9.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Lähes 100 lounas- ja päivällisohjetta!


Tämän helpommaksi ei terveellisen, tavoitettasi tukevan ravitsemuksen toteutus enää mene! Me olemme rakentaneet sinulle mealprepattavat reseptit, joiden avulla muutat käsityksesi tylsästä dieettiruoasta!


Näitä herkullisia ruokia voit valmistaa enemmän kerralla ja ne maistuvat koko perheelle! Pääosin lämpimät ohjeet ovat 4-6 aterialle, mutta voit tietysti esimerkiksi puolittaa tai tuplata ohjeen. Mukana on myös muutamia ihania herkkureseptejä, jotka olemme rakentaneet sinulle kevyemmiksi versioiksi. Paketti sopii sekaanille ja vegaanille!



Tämän paketin resepti ovat jaettu kahteen eri kategoriaan:

-vuoka- ja uuniruoat

-muut lämpimät lounaat ja päivälliset


Kaikki ohjeet sisältävät kuvat, kalorit ja makrot. Nämä reseptit ovat suunniteltu viemään sinua kohti tavoitteitasi. Proteiinit, hiilihydraatit ja pehmeät rasvat ovat vaaditussa tasapainossa. Näitä ohjeita voit monipuolistaa lähes loputtomasti: proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä voit vaihtaa mielesi mukaan, ja olemmekin antaneet valmiita vaihtoehtoja. Näiden ohjeiden avulla seuraat myös helposti kalorinsaantiasi, kun voit valita matala- tai korkeakalorisempia aterioita.


Paketti on myös yhdistettävissä oman painoluokkasi ruokavalioon muokkaamalla proteiinin ja hiilihydraatin määriä ruokavaliotasi vastaaviksi. Halutessasi valmistaa tasapainoisia aterioita terveellistä elämäntapaa tukeviksi, noudata ohjeita ilman muokkauksia. Ateriat sopivat sellaisenaan joka tapauksessa tavoitteelliseen harjoitteluun, elämäntapamuutokseen ja painonhallintaan.



Haluatko paketin, mikä sisältää näiden sadan ohjeen lisäksi:

  • smoothiet ja smoothie bowlit
  • kylmät ja lämpimät puurot
  • aamu-, väli- ja iltapalaohjeita
  • keitot ja salaatit

Valitse tämä reseptipankki mikä sisältää yli 250 ohjetta!


Kaikki reseptimme saat PDF-muodossa pysyvästi käyttöösi heti tilauksen teon jälkeen.


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page