Perfect Balance

Tuotenro: 99762
49.90
Sisältää reseptejä!
Varastossa
1
Tuotetiedot

Miten uusien tapojen luominen on mahdollista siten, etteivät ne aiheuta jatkuvaa stressiä? Miten saada painonpudotus mielekkääksi? Käänteentekevä painonpudotusvalmennus nyt sinunkin saatavillasi!


Huom! Mikäli olet toteuttanut 2021 Balance-valmennuksen, tämä on täysin uusi ja erilainen konsepti! Kaikki on uutta: treenit, treenien rakenne ja harjoitussuunnitelma, ruokavaliot, reseptit, sekä lisäksi rakennettu erittäin informatiivinen ja tärkeä 26 sivun painonpudotuksen infopaketti, mikä todennäköisesti muuttaa näkökulmiasi ja ajatteluasi painonpudotukseen liittyen! Annamme vastauksia, jotka sinun olisi ollut hyvä saada jo silloin, kun ensimmäisen kerran mielessäsi alkoi kyteä ajatus painonpudottamisesta ja rasvanpolttamisesta. Kokeile ja ylläty!


Testiryhmäläisten kommentteja tästä valmennuksesta:

"Toivon että olisin saanut nämä materiaalit jo vuosia sitten."

"Oon tankkaillut nyt noita materiaaleja ja ihan huikeat infopaketit!"

"Nyt on materiaalit nextillä levelillä!"

"Tykkään kovasti näistä selkeistä resepteistä ilman turhia hifistelyjä ja ihme aineksia! Materiaalit on hyvällä tavalla hämmästyttäneet ja tuoneet paljon ymmärrystä ja "ahaa" elämyksiä."

"Materiaalipaketista paljon plussaa; avasi ajatusmaailmaa huimasti miksi asiat on menny itselläkin mönkään."

"Ihan mielettömän hyvät materiaalit!"


Aika pysyvälle muutokselle

Kyse on terveellisen elämäntavan rakentamisesta pysyväksi. Mikäli et kuitenkaan ole oikeasti valmis muutoksiin, tämä tai mikään muukaan ohjelma ei tule koskaan toimimaan. Kysy itseltäsi, haluatko oikeasti rakentaa itsellesi terveellisen elämäntavan, ja jos, niin miksi. Se on lopulta kaikista eteenpäin ajavin tekijä, mihin kaikki kiteytyy ja myös vastaus, miksi tulet saavuttamaan haluamasi.Kun olet valmis ajatustyön kanssa, hyppää mukaan tähän pakettivalmennukseen ja toteuta muutos meidän ja muiden asiakkaidemme kanssa! Olemme valmentaneet kymmeniä tuhansia painonpudotusasiakkaita, ja annamme tietotaitomme nyt sinun käyttöösi tässä täysin uudessa konseptissa!


Tässä järkevästi koostetussa ja terveyttä tukevassa 12 viikon valmennuksessa:

 • Et tunne häpeää! Voit tulla rohkeasti mukaan juuri sellaisena, kuin olet! Valmennuksen aikana kasvatamme yhdessä itseluottamusta ja keinoja kohti onnistumista.
 • Ei stressaamista ruokien rajoittamisesta ja syyllisyyden tunnetta, jos nautit esim. tuhdimman ravintolaillallisen valmennuksen aikana. Ulkona syöminen, lomat, sosiaaliset tilanteet ja ateriat perheen kanssa kuuluvat elämään, ja voit silti toteuttaa terveellistä elämäntapaa.
 • Et tunne oloasi jatkuvasti nälkäiseksi, etkä käytä hankalia ja rajoittavia ruokavalioita. Et harjoittele 100 tuntia cardiota tai hidasta aineenvaihduntaasi, etkä kamppaile kaiken laihtumiseen liittyvän kanssa.
 • Tiedät tieteellisesti todistetut menetelmät nälän poistamiseen, joten et enää kamppaile himojen, välipalojen tai ylensyönnin kanssa. Ei nälkäruokavalioita, ärsyttäviä "ruokasääntöjä" tai rajoittuneisuutta.
 • Et tuhlaa minuuttiakaan aikaasi Googlessa tai YouTubessa etsiessäsi tietoja siitä, mitä tehdä. Olemme tehneet kaiken työn puolestasi. Nyt sinun tarvitsee vain aloittaa ja seurata sen toimimista.


Runsas painonpudotuksen infopaketti sisältää seuraavat asiat ja niihin selkeät vastaukset:

1. Mitä painonpudotus on (ja sen haasteet sekä miten selviät niistä)

2. Kontrolloitu nautinto (opettele herkuttelemaan hyvällä omatunnolla, mutta kuinka paljon ja miten)

3. Painoharjoittelu painonpudotuksessa (mitä, miksi ja millaista muutosta ja kehitystä tulisi tapahtua)

4. Motivaation suuri salaisuus (mistä motivaatio rakentuu, mitä se on ja miten se saadaan pidettyä yllä aktiiviliikkujien ja urheilijoiden tapaan)

...sekä, mitä tarkoittaa ratkaiseva SMTK, millä saat muutoksesi onnistumaan ja vihdoinkin pysyväksi!


Uskomme, että saat muiden asiakkaidemme tavoin aivan uusia näkökulmia omaan painonpudotukseesi! Saat vastauksia jo kauan kaivattuihin kysymyksiin, kuten:

 • miksi toiset onnistuvat tavoitteessaan, ja toiset eivät?
 • miksi hyvin alkanut projekti tyssää kerta toisensa jälkeen?
 • miksi ja miten hallita omia tunteita painonpudotukseen liittyen?
 • mitä "repsahdus" tarkoittaa käytännössä ja miten se vaikuttaa viikon kokonaiskaloreihisi?
 • miten haluamasi peilikuva on mahdollista saavuttaa, miten sellainen rakennetaan ja mitä se oikeastaan tarkoittaa?
 • millainen harjoittelu vie sinut maaliin kehonkoostumuksesi suhteen, mitkä ovat ne todistetut menetelmät?
 • mitä kehossa tapahtuu, kun paino nousee tai laskee, miten siihen vaikutetaan?
 • mikä on motivaation suuri salaisuus?


Saat aikatauluihisi ja kokemustasoosi, sekä tarkkoihin tavoitteisiisi sopivat tehokkaat treenit! Valitset kolmesta eri tasosta sinulle sopivat selkeät harjoitukset, mitkä treeni treeniltä vievät sinua eteenpäin. Saat kattavan treeniohjeistuksen 12 viikoksi.

Paketti sisältää tarkat ohjeet, mihin kiinnität huomiota treenatessa, ja miten saat niistä todella irti sen, että keho alkaa muokkaantua. Harjoitella voi monella tavalla, ja usein tämä on monen asiakkaan jarruna. Opettelemme harjoittelemaan riittävän intensiivisesti siten, että pääset oikeasti kiinni haluamaasi kuntoon ja peilikuvaan!

Saat käytännön neuvoja siihen, miten toteutat ruokavaliota ja treenejä, vaikket aina tunne siihen motivaatiota.

Voit halutessasi aloittaa myös pelkällä ruokavaliolla. Materiaali sisältää myös ohjeet, miten keskittyä tapojen muuttamiseen pala kerrallaan ja miten ne rakennetaan päällekkäin pysyväksi elämäntavaksi.


Valmennuksen ruokavalio

"Mahtava. Tää on nyt tehty niin helpoksi, että pitäisi keksimällä keksiä tekosyitä, miksi ei noudattaisi ruokavaliota."

"Jes, ihan mieletön uudistus!"

"Olipa hyviä reseptejä! Just sellaisia mikä maistuu miehelle ja voi 1-vuotiaallekin kokeilla!"

"Tämän valmennuksen ruokavaliossa kyllä selvästi näkee syyn, miks päädyin aina aiemmin iltaherkuttelemaan. Annokset on selkeesti ollu liian pieniä, nyt jo syönyt ihan kunnon annoksia eikä ees tee mieli iltasuklaata."


3 erilaista mallia toteuttaa ruokavaliota!

 • painoluokkasi mukainen ruokavalio
 • tasapainoisen ruokavalion malli (sopii loppuelämän ruokavalioksi)
 • lautasmalli

Ravintosuunnitelmassasi on ohjeistettu, miten toteutat kaloreiden laskun tai noston, jotta saat juuri sinun tilanteeseen sopivan ruokavalion.

Mikäli valitset tarkan painoluokkasi ruokavalion, muttet tiedä mitä kokata annetuista ravintoaineista, vastaus löytyy uudesta sovelluksestamme. Olemme rakentaneet suoria ateriaehdotuksia (sis. kalorit ja makrot), joissa on erittäin helposti neuvottu, miten saat ohjeet vastaamaan ruokavaliosi määriä.


Tämän ohjelman reseptit (sisältää kuvat, kalorit ja makrot)

8 aamupalaohjetta

8 lounasohjetta

8 välipalaohjetta

8 päivällisohjetta

8 iltapalaohjetta


Aamupala-, välipala- ja iltapalaohjeet ovat sekoiteltavissa keskenään. Samoin lounaiden ja päivällisten paikkoja voi vaihdella. Reseptien kuvat eivät monistu tulosteeseen (PDF), mutta kuvat voit katsoa sovelluksesta. Kaikki materiaali tulee sähköpostiisi tilauksen tekemisen jälkeen.


Valmennukset treenit

"Treeneistä olen nauttinut, just sellaiset minun makuun passelit. Tykkään ajatuksesta, että kotona voi tehdä lähes samoin kuin salilla."

"Treenit on ollut ihan best, ei turhia kikkailuja ja ohjeet selkeät. Ja tuntuu kyllä seuraavat päivät kropassa että nyt on tehty!"

"Kiitos kun on vaihtoehdot eri tasoille. Aloitin pitkän tauon jälkeen helpommalla koko kropan treenillä ja pyrin siirtymään rakempaan ohjelmaan ensi kuussa!"

Tervetuloa aloittamaan! Löydät harjoituksista itsellesi sopivan tason sekä viikko-ohjelman.


Kooste valmennuksen sisällöstä:

 • Harjoitussuunnitelmat kotiin sekä kuntosalille. Harjoittelet 2-4 kertaa viikossa. Voit aina halutessasi ohjeidemme mukaisesti keventää harjoituksia! Treenit vaihtuvat 3 viikon välein, ja näin 12 viikon kokonaisuus seisältää 4 erilaista harjoitussykliä. Et ehdi kyllästymään, mutta liikkeet eivät kuitenkaan muutu jatkuvasti niin radikaalisti, että kaikki aika menisi vain niiden opetteluun.
 • Kaikki liikkeet sisältävät kuvat ja videot sekä kirjalliset ohjeet.
 • Ohjeet aerobiseen harjoitteluun omalle tasollesi sekä jokaiselle harjoitussyklille kipakka rasvanpolttokiertoharjoitus.
 • Vaihtoehtoina ruokavaliot painoluokittain kaloreineen ja makroravintoaineineen, tasapainoisen ruokavalion malli sekä lautasmalli.
 • Laaja painonpudotuksen infomateriaalipaketti
 • 40 reseptiä sis. kalorit ja makrot


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten