top of page

Puurobrunssi

99902
4.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Vaihtelua tylsään puuroaamiaiseen: 34 korkeaproteiinista ohjetta lämpimiin ja kylmiin puuroihin!


Puuro on äärimmäisen terveellinen aamiainen, mutta välillä sen yksitoikkoinen toteutus tökkii. Näillä ohjeilla pääset varioimaan puuroannosta. Tiesitkö, että puuro käy aamuun, välipalalle, iltaan ja jopa suolaisena versiona lounaalle?


Tässä on 37 reseptiä, jotka ovat saaneet inspiraatiota eri puolilta maailmaa käyttäen
kauraa, kvinoaa, tattaria, riisiä, suurimoita ja spelttiä. Kyse ei kuitenkaan ole monimutkaisista ja vaikeista toteutuksista, vaan ne ovat rakennettu jokaiselle kotikokille sopiviksi. Saat ohjeita makeisiin,
suolaisiin, tuoreisiin ja keitettyihin puuroihin sekä löydät runsaasti erilaisia kekseliäitä ideoita täytteisiin. Kaikki reseptit ovat sokerittomia ja maitotuotteita sisältävät ohjeet ovat helposti muunnettavissa vegaanisiksi.


Nämä ihanat ja herkulliset puuro-ohjeet muuttavat käsityksesi puurosta! Tuorepuurot, lounaspuurot, vispipuurot, porkkanakakkupuurot, smoothiepuurot, uunipuurot... Tätä pakettia et halua jättää tilaamatta!Kaikki ohjeet sisältävät kuvat, kalorit ja makrot. Paketti on myös yhdistettävissä oman painoluokkasi ruokavalioon muokkaamalla proteiinin ja hiilihydraatin määriä ruokavaliotasi vastaaviksi. Puuroateriat sopivat sellaisenaan joka tapauksessa tavoitteelliseen harjoitteluun, elämäntapamuutokseen ja painonhallintaan.Haluatko paketin, mikä sisältää näiden puuro-ohjeiden lisäksi:

  • smoothiet ja smoothie bowlit
  • aamu-, väli- ja iltapalaohjeita
  • keitot ja salaatit
  • lämpimät lounaat ja päivälliset

Valitse tämä reseptipankki mikä sisältää yli 250 ohjetta!


Kaikki reseptimme saat PDF-muodossa pysyvästi käyttöösi heti tilauksen teon jälkeen.


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page