top of page

Ravintovalmennus

95985
150.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ravintovalmennus etänä 1kk tai 2kk


Elämäntapamuutoksiin tai esimerkiksi urheilijoille!


Mahdollisuus myös erikoisruokavalioiden laadintaan, kuten vegaani, gluteeniton, maidoton, refluksi, jne. Ravintovalmennusta tarjoavat ainoastaan Fitverstaan ravintovalmentajat. Ravintovalmennus sisältää:

  • ruokapäiväkirjan analyysin
  • tilanteeseesi sopivan ravinto-ohjelman
  • kirjallisen ja suullisen ohjeistuksen muutoksiin
  • tarvittavat muokkaukset ja päivitykset
  • seurannan, ohjauksen ja konsultoinnin koko valmennuksen ajan (räätälöidään asiakkaan mukaan)


Yhteydenpito

Toteutamme seurantaa ja ohjausta aina asiaakkaalle sopivimmalla tavalla. Usein on parasta valita sellainen tapa ja kanava, mitä asiakas muutoinkin käyttää arjessa. Suosittuja tapoja ovat puhelut ja videopuhelut, sähköposti- ja tekstiviestit, WhatsApp ja valmennustyökalumme Syke Triben chat. Tästä asiakas ja valmentaja sopivat yhdessä.


Ilmainen alkukartoitus

Voit aina varata meiltä ilmaisen alkukartoituksen. Jos olet kiinnostunut lähivalmennuksesta, sovimme livetreffit ja pääsemme keskustelemaan sinulle sopivista palveluvaihtoehdoista. Etävalmennuksiin liittyen toteutamme alkukartoituksen puhelimitse tai videopuheluna. Haluamme, että sinäkin pääset tutustumaan valmentajaasi etukäteen. Alkukartoitus ei sido sinua palvelun tilaamiseen tai ostamiseen!


Valmentajan valitseminen

Täältä näet valmentajat, joilla on tilaa heti.Ilmoita valitsemasi valmentaja tilauksen yhteydessä "Tilauksen lisätiedot"-kohdassa.


Valmennuspaketin maksaminen

Voit maksaa palvelun kerralla kaupassa käyttäen korttimaksua, verkkopankkimaksua tai Jouston laskua tai osamaksua.


Valmennuspaketin tilaaminen

Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet esitietolomakkeen täyttämiseen. Esititetolomake tulee täyttää aina, kun tilaa henkilökohtaisen palvelun, jotta voimme tutustua tilanteeseesi perinpohjaisesti ja voimme rakentaa sinulle räätälöidyn palvelun, ohjelman tai valmennuskokonaisuuden. Valmentajasi ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä 1-2vrk kuluessa.


Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tilattu palvelu 14vrk kuluessa. Kaikesta toimitetusta materiaalista perimme maksun hinnaston mukaisesti.


Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page