Ruokavalio 3300 kcal

Tuotenro: 99681
19.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tarkka ja tehokas ruokavalio tavoitteisiisi sellaisenaan tai minkä tahansa muun ohjelmapaketin oheen! Sisältää sekaruokavalion, gluteenittoman sekä vegaanisen ruokavalion.

Tuloksia ei synny? Olosi on kehno ja paino ei vaan yksinkertaisesti liikahda mihinkään vaikka mitä tekisi, tai palaat aina samaan alkupisteeseen hyvän alun jälkeen? Erilaisten ruokavalioiden ja dieettien viidakko hämmentää? Kaipaatko apua siihen miten syödä, milloin ja miksi?

Ruokavalio on yksi tärkeimmistä avaintekijöistä haluamasi suorituskyvyn, hyvän olon ja upean vartalon saavuttamisessa. Ilman ruokailun punaista lankaa tekeminen johtaa usein siihen, ettei paljon tavoilteltua kehitystä tapahdu.

Tämä ruokavaliokokonaisuus sisältää kolme erilaista ruokavaliota:

  • sekaruokavalio
  • gluteeniton ruokavalio
  • vegaaninen ruokavalio

Saat nämä kaikki kolme eri ruokavaliota kalorimäärälle 3300 ja voit sujuvasti sekoitella niitä keskenään niin halutessasi! Lisäksi saat kattavan ohjeistuksen ruokavalion noudattamiseen.

Valmiit ruokavaliomme tarjoavat kultaisen keskitien fiksulle, terveyttä tukevalle ja joustavalle ruokailulle. Sinun ei tarvitse nähdä nälkää, vaan ohjelmassa syödään säännöllisin väliajoin aamiaisesta iltapalaan asti. Saat ruokavaliot pdf-versioina jolloin voit tulostaa ne vaikka jääkaapin oveen, mutta myös Syke-sovellukseen jolloin voit seurata ruokavalion noudattamista esimerkiksi puhelimesi kautta ja ajastaa sovelluksen muistuttamaan sinua ruoka-ajoista.

Valitse näistä neljästätoista ruokavaliosta se, joka kuvaa tarpeitasi ja tavoitteitasi parhaiten!

Arvioi tarpeesi aktiivisuuden mukaan. Huomioi, että nämä ovat karkeita arvioita ja jokaisen energiatarpeisiin vaikuttaa myös mm. ikä, pituus ja kehonkoostumus. Valitse kevyempi ruokavalio, jos tavoitteenasi on pudottaa painoa.

Kysyttävää? Katso yleisimmät kysymykset tästä.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten