Summer Shape Up salille

Tuotenro: 99815
32.90
Sisältää reseptejä!
Varastossa
1
Tuotetiedot

7 viikon valmennus kesäkuntoon! Fitverstaan suosituin Summer Shape -ohjelma on nyt Summer Shape Up täysin uudella kokonaisuudella ja sisällöllä!


Ohjelmasta löytyy kotiversio täältä


*Emme ensisijaisesti suosi pikadieettejä tai oikoteitä, mutta tämä ohjelma on hyvin lähellä sitä. Terveellisen elämäntavan toteuttamiseen pitkässä juoksussa valitse toinen valmennus.


Jos haluat maksimoida treeniaikasi, suosittelemme, että yhdistät paino- ja cardioharjoittelua. Tämä ohjelma on yksinkertainen ja säädettävissä sen mukaan, mitä laitteita kuntosaliltasi löytyy. Et myöskään kuluta aikaasi opettelemalla isoa määrää uusia liikkeitä, johon kuluu useimmiten viikkoja. Tässä valmennuksessa kehitys alkaa päivästä 1 ja se jatkuu nousujohteisena seitsemän viikkoa. Ohjelman voit tilata ja aloittaa vaikka heti tänään!


Painotamme siis ohjelman aikana sekä vastusharjoittelua että cardiota ja nämä vuorottelevat läpi treenin. Sen sijaan, että seisoisit tai istuisit lepojaksojen aikana, valitset cardiolistasta liikkeen tai laitteen, millä toteutat lyhyen harjoituksen ennen seuraavaan sarjaan siirtymistä. Cardion valitset erillisestä cardiolistasta, mikä sisältää 25 erilaista liikettä ja laitetta. Mikäli voimasi hyytyvät treenin aikana totaalisesti, ei sinun suinkaan tarvitse hampaat irvessä toteuttaa cardioita. Tee se, mitä jaksat! Jo kävely juoksumatolla riittää. Ohjelmassa on selkeästi ilmoitettu, missä liikkeissä pidetään normaalit sarjapalautukset, ja mihin liikkeisiin yhdistetään cardio. Joka tapauksessa otat näillä treeneillä valtavan harppauksen kunnossasi jo muutamien viikkojen aikana.


Tässä ohjelmalla VOI jatkaa myös useamman kierroksen, kuitenkin huomioon ottaen muutaman asian ruokavaliossa ja lepoviikoissa. Materiaalissa jatko-ohjeistus tämän valmennuksen hyödyntämiseen (miten esimerkiksi saat tästä valmennuksesta neljän kuukauden rasvaa polttavan ja painoa pudottavan kokonaisuuden). Saat eri painoluokkien ruokavaliot, joten saavuttaessasi tavoitepainoluokkasi, voit siirtyä suoraa uuden painoluokan ruokavalioon!


SSU-treenit

Treenit eivät ole kivoja ja helppoja, mutta sitäkin kehittävämpiä. Simppelit liikkeet mahdollistavat toteutuksen myös hieman vähemmän treenanneelle. Lähtökohtaisesti SSU-valmennus ei kuitenkaan ole optimi valinta aloittelijalle, ja valikoimastamme löytyy runsaasti eri tasoille sopivia ohjelmia!


Treenien järjestys löytyy treenisuunnitelmasta. Valitset kahdesta vaihtoehdosta:

 • startti kolmella treenillä viikossa, mikä nousee valmennuksen edetessä neljään
 • startti neljällä treenillä viikossa, mikä nousee valmennuksen edetessä viiteen
 • molemmissa vaihtoehdoissa treenien toteutusjärjestys muuttuu viikoittain valmennuksen edetessä, etkä pääse kyllästymään tai puutumaan ohjelmaan!


Power walkit

Jakson aikana toteutat myös power walk-harjoitukset treenisuunnitelman mukaan. Power walk on tehokeinoin höystetty lenkki, joiden määrät vaihtelevat treeniviikkojen mukaan.


Lepoviikko

Viikko 6 on lepoviikko, jolloin lihaskuntotreenit ovat tauolla, mutta teet power walkit suunnitelman mukaisina päivinä. Tällä viikolla tehdään myös kaloreihin muutos.


Kehon huoltaminen

Ohjelmassa on kokonaisvaltainen kehoa huoltava ja palauttava harjoitus, mikä toteutetaan 3-4x viikossa.


SSU-ruokavalio


Tasakalorit pidetään koko jakson ajan (rasvanpolttoruokavaliossa ohjeistus kaloreiden vapaaehtoiseen syklitykseen). Kalorit eivät mene liian alas, sillä kulutat paljon ohjelmalla emmekä halua, että menetät järjettömän määrän lihasmassaa dieetin aikana.


Tässä valmennnuksessa valitset seuraavista:

 1. selkeä ruokavalio 1600-1800kcal valinnoistasi riippuen. Suosi tummennettuja kohtia ruoka-aineissa. Sopii myös vegaanille.
 2. painoluokkasi mukainen tiukempi ruokavalio rasvanpolttoon (painoluokat 60kg, 70kg, 80kg)
 3. painoluokkasi mukainen tiukempi ruokavalio painonpudotukseen (painoluokat 70kg, 80kg, 90kg, 100kg ja 110kg)

Ohjeistamme, miten muutat kaloreitasi viikolla 6.


Vapaat ateriat

Ensimmäisen kolmen viikon aikana ei syödä vapaata ateriaa. Valmennusviikoilla 4-7 voi vapaan aterian syödä ohjeen mukaan 1-2x viikossa. Tähän tarkempi oheistus materiaaleissa.


Reseptit


Saat 35 ohjetta (sis. kuvat, kalorit ja makrot):

 • aamuun ja iltaan
 • välipalavinkkejä
 • lämpimät ateriat ja salaatit
Haluatko:

 • järkevän kokonaisuuden millä päästä "rantakuntoon"
 • saada ohjelman, mikä ei sisällä turhaa höpinää, vaan kaiken oleellisen yhdessä paketissa
 • karistaa kiloja ja polttaa ylimääräistä rasvaa nopeammalla aikataululla
 • kovat treeniohjelmat mitkä kehittävät ja haastavat varmasti
 • simppelit treeniliikkeet, joiden opetteluun ei kulu aikaa valmennuksessa
 • 25 erilaista vinkkiä ja vaihtoehtoa cardioihin
 • nähdä power walkin merkityksen muutoksessa
 • huomattavia tuloksia peilikuvassa ja itsetunnossa
 • ruokavaliot tavoitteessa onnistumiseen
 • reseptejä helpottamaan ruoanlaittoa
 • lisää hyvinvointia ja jaksamista


Ensijaisaisesti suosittelemme Fitverstaalla terveellisen elämäntavan ja ruokavalion toteutusta ilman kieltolistoja ja jatkuvaa punnitsemista, emmekä tue pikadieettejä. Tämä valmennus on kuitenkin hyvinkin tiukka ja lähellä pikadieettiä, mutta myös hiukan vapaammalla 1600-1800kcal ruokavaliolla voit saavuttaa todella hyvät tulokset jakson aikana!


Ei sovellu:

 • ensimmäiseksi ohjelmaksi elämäntapamuutostaan aloittelevalle
 • loppuelämän ohjelmaksi
 • liikuntaa aloittelevalle, jolla on treenitaustaa vasta hiukan
 • jos haluat käyttää rennompaa lautasmallia (valitse tässä tapauksessa käyttöösi tämän ohjelman 1600-1800kcal ruokavalio)
 • sinulle, joka haluat tehdä muutoksen mukavasti ja hiljalleen (valikoimassamme paljon erilaisia vaihtoehtoja)
 • jos aineenvaihduntasi on jo jumissa aiemmasta jojoilusta ja dieettailusta, tässäkin tapauksessa valitse toinen valmennus


Tämä ohjelma ei kuitenkaan ole KITUDIEETTI, et vahingoita tällä kehoasi tai hormonitoimintaasi! Maalaisjärki pysyy mukana tässäkin valmennuksessa. Voit huoletta hypätä mukaan, mikäli haluat kesäkuntoon ja olet valmis noudattamaan antamiamme ohjeita.


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten