Wellness & Lifestyle

Tuotenro: 99760
32.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kaipaatko stressinhuoltoa liikkeen kautta? Valitse tämä valmennus!


Missä välissä ehdin harjoitella? Pitäisi aloittaa, mutten tiedä mistä. Miten aika riittää? Stressi iskee jo asian suunnittelusta.


Valmennuksen tarkoituksena on luoda sinulle sopivat aamu- ja iltarutiinit säännöllisen harjoittelun kautta. Tavoitteena on suorittaa 6 viikon valmennuksen aikana yhteensä 24 herättelevää ja huoltavaa harjoitusta. Mieltä ja kehoa ruokkivilla pikatreeneillä saat palautettua läsnäolon valmennuksen perusajatukseen: kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.


Aamun herättelevillä minitreeneillä potkaiset päivän ja kropan käyntiin, aikaa se ei vie 8-15 minuuttia kauempaa. Voit valita aikatauluusi sopivan harjoituksen ja suorittaa sen missä tahansa. Vaikka treeni on lyhyt, siinä on kaikki mitä tarvitset jokaiseen aamuusi saadaksesi hyvän lähdön päivän askareisiin. Raikkaan suihkun ja hyvän aamupalan jälkeen olet valmis mihin tahansa!


Iltaisin rauhoitut ihanien huoltavien ja kehoa hellivien harjoitusten äärelle ja laskemme päivän kierrokset alas. Valmennuksemme sisältää vaikuttavan kattauksen erilaisia harjoitteita, joiden vaikutuksen hyvinvointiisi tulet huomaamaan nopeasti. Iltaharjoituksemme ovat koottu mm. syvävenyttelystä, joogasta, pilateksesta, voimistelusta, stressiä laskevasta huoltavasta liikkeestä sekä hengitys- ja keskittymisharjoituksista. Inspiraationa toimivat mm. mindfullness, meditointi ja toiminnallinen kehonhuolto.


Tämän paketin toteuttamiseen et tarvitse minkäänlaisia välineitä. Ainoastaan sopivan paikan ja/tai jumppamaton.


Materiaaleissa saat linkin myös Fitverstas Wellness -soittolistaan, mihin on kerätty rauhoittavia ja voimaannuttavia kappaleita, ääniraitoja ja meditaatioita, jotka voit halutessasi laittaa taustalle iltaharjoitusta suorittaessasi.


Lupaamme, että löydät valmennuksemme aikana omat pysyvät aamu- ja iltarutiinisi näistä harjoitteista!


  • Viikoittain vaihtuvat aamurutiinitreenit
  • Viikoittain vaihtuvat rentouttavat ja palauttavat iltaharjoitukset
  • Jokaiselle viikolle neljä erilaista harjoitusta
  • Tavoitteena suorittaa 24 harjoitusta kuudessa viikossa
  • Tukimateriaali valmennuksen teemoihin: hyvinvointi-info (alkusanat, kehonhuollon merkitys, stressi ja ylihuormitus, uni ja unenhuolto, terveellinen ruokailu kiireessä)


Hyvinvointi-info on kokonaisuudessaan 83 sivua jaettuna neljään osaan, rakennettuna ja kuvitettuna helposti omaksuttavaksi kokonaisuudeksi. Tämä info on paljon muutakin, kuin ympäripyöreitä vinkkilistoja. Kaikki perustuu tutkittuun faktatietoon ilman mutuilua, mutta on kuitenkin rakennettu siten, että se on jokaisen helposti ymmärrettävissä. Emme siis puuduta sinua tilastoilla, vaan tuomme tärkeän tiedon sinulle maalaisjärkisesti kerrottuna. Tämä sopii myös sinulle, joka olet liikunta-alasta kiinnostunut myös opiskelumielessä.


Teemaviikko 1: Kehonhuollon merkitys

Teemaviikko 2: Stressi ja ylirasitus

Teemaviikko 3: Uni ja unen huolto

BONUS: Terveellinen ruokailu kiireessäKenelle tämä valmennus sopii

  • Aktiiviliikkujalle, joka kaipaa säännöllistä kehon huoltamista
  • Fiilisliikkujalle, joka haluaa parantaa kehon toimintakykyä
  • Vasta-alkajalle, tai vain vähän liikuntaa harrastavalle, joka haluaa lisätä liikuntaa ja huoltoa arkeensa
  • Kenelle tahansa, joka haluaa luoda hyvinvointia lisääviä aamu- ja iltarutiineja elämäänsä
  • Kenelle tahansa, joka haluaa antaa aikaa omalle hyvinvoinnilleen ja keskittyä kolmen kuukauden ajan itsensä huoltamiseen ja saada harjoitustemme avulla säännöllisyyden kehoa herättelevään ja huoltavaan harjoitteluun


Tervetuloa ottamaan vastaan terve, hyvinvoiva kehosi!


Täydennä kokonaisuutta painoluokkasi mukaisella ruokavaliolla tai informatiivisella ravintopaketilla. Selaa vaihtoehtoja täällä. Uutta! Reseptipaketit tulossa huhtikuussa.


Tilausohjeet:

1. Suorita osto verkkokaupassamme ja saat paluuviestinä materiaalit sekä ohjeet sovellukseen.

2. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen tällä tilauslomakkeella, mikäli haluat käyttää maksutapaetuja, kuten Smartum, ePassi, Virike, jne. Tilauslomakkeen alussa on ohje maksun suorittamiseen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten