top of page

Wherever the heck

99987
19.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Wherever the heck


Ei välineitä?

Ei ideaaleja puitteita?

Ei paljoa aikaa?

Ei tekosyitä!


Välillä elämä vie paikkaan ja tilanteeseen, jossa ei ole mahdollisuutta treenata kuntosalilla tai edes kotitreenivälineillä. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla esteenä tavoitteelliselle elämäntyylille ja treeni-innon purkamiselle.


Kohota kuntoa.

Kasvata voimatasoja.

Kehitä lihaksia.

Kuluta ja polta rasvaa.

Missä vain, milloin vain!

Tämä ohjelma sisältää kehonpainotreenejä, joita voit suorittaa missä tahansa: sisällä tai ulkona, kotona, matkalla tai mökillä. Treenien haastavuus on kiinni sinusta itsestäsi ja siitä, kuinka paljon laitat tehoja likoamaan. Extrana saat tehokkaan kuminauhatreenin, jos mukaan mahtuu kuminauha tehostamaan harjoittelua.

Pakettiin kuuluu muun muassa voimaa ja lihasta kehittävää voimatreeniä, sykettä nostavaa HIIT-treeniä, kiertoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Sisältö on monipuolista, sopivan haastavaa ja monenlaisia taitoja ja ominaisuuksia kehittävää.
Jos haluat ylläpitää säännöllistä treeniä ympäri vuoden paikassa kuin paikassa, tämä kokonaisuus on omiaan sinulle! Mikään ei siis enää ole esteenä kehittävälle treenille! Ohjelmaa voi toteuttaa itsenäisesti omana kokonaisuutenaan tai sen voi yhdistää muuhun treeniohjelmaan tekemällä Wherever the heck -treenejä silloin, kun välineistön pariin ei ole pääsyä syystä tai toisesta.

Paketti sisältää 12 erilaista ja vaihtelevaa treeniä, jotka pystyt toteuttamaan missä tahansa!Miten pääsen aloittamaan?
1. Osta tuote
2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja materiaalit PDF-tiedostoina sekä aktivointikoodin sovellukseen
3. Aloita harjoitukset

Saat materiaalit heti käyttöösi ja ne jäävät sinulle pysyvästi.
Tähän tuotteeseen on saatavilla myös Jouston lasku- ja osamaksumahdollisuus ja voit maksaa tuotteen myös vaihtoehtoisilla maksutavoilla, kuten Smartum, ePassi, ym. Kassalta löydät lisätietoja.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page