Yrityksille

Olemme tähän asti toteuttaneet työhyvinvointikokonaisuuksia ja palveluratkaisuja yrityksille heidän pyyntöjen ja toiveiden mukaisesti. Nyt tuotteistimme kauppaamme suosituimmat palveluratkaisut ja paketit.

Palvelumme todistetusti lisäävät vireystilaa ja jaksamista, parantavat yleistä fiilistä ja jaksamista niin työpaikalla kuin kotona, ja terveelliset elämäntavat tulevat osaksi arkea askel askeleelta. Lopputuloksena on tyytyväisempi, hyvinvoiva ja sitä myötä tuloksekkaampi työyhteisö!
Toteutamme työhyvinvointiratkaisuja hyvällä, positiivisella ja pirteällä fitverstasmaisella otteella tavoitteenamme tuottaa yritykselle mahdollisiiman paljon hyötyä yhteisestä jaksostamme. Palveluihimme kuuluu aina ilmaiseksi Syke Tribe -sovellus, mistä saamme kerättyä puhdasta dataa tuloksista. Kuinka paljon yleinen fiilis työyhteisössä parani? Kuinka paljon kiloja tai senttejä karistettiin? Kuinka paljon voimatasot nousivat? Samalla valmentajamme ovat tavoiteittavissa aina Sykkeen Chatin kautta.

Tutustu lisää:

Onnelliset työhyvinvointiratkaisut

Fitverstas yritysesittely

Tarjoamme tietyistä palveluista -15% alennuksen kumppaniyrityksillemme. Mitä se tarkoittaa? Teemme mielellämme pidempiä ja lyhyempiä yhteistyöprojekteja ja -hankkeita muiden yritysten kanssa. Yhteisen jakson aikana keräämme kokemusten ja palautteiden lisäksi mainosmateriaalia kuvien ja videoiden muodossa, jolloin myös yritys saa näkyvyyttä kanavissamme!

Kun haluat vaikuttaa työyhteisöösi, tee se hyvinvoinnin kautta! Hyvinvointiin ja työntekijöihin panostava yritys on mielekkäämpi työnantaja, työsuhteet kestävät pidempään ja sairauspoissaolot vähenevät. Teemme mielellämme töitä erilaisten ryhmien kanssa, myös niiden, jotka eivät ensisijaisesti innostu terveellisistä elämäntavoista. Usein vasta iso muutos henkilökohtaisessa elämässä antaa sysäyksen liikunta- tai ruokavaliomuutosten toteuttamiseen. Me haluamme tarttua haasteeseen ja innostaa ihmisiä tekemään parempia valintoja jo tänään, mitkä vievät kohti pysyviä tuloksia! Usein motivaatio syntyy tehdessä, eikä "sitä oikeaa hetkeä" odotellessa. Kun mitään ei muuta, mikään ei muutu ja me kannustamme lähtemään liikkeelle, vaikka kaikki valot eivät vielä näytä vihreää.

Tuloksia, parempaa fiilistä, jaksamista, onnistumisia ja pysyvyyttä fiksuilla arjen ratkaisuilla! Järkevällä syömisellä ja liikunnalla kohti parempaa vireystilaa ja onnellisempaa työyhteisöä.