VALMENTAJA 

kirsi kemppainen

Toimialue:

Kuopio, lähialueet & Suomussalmi

S-posti:

kirsi.kemppainen@fitverstas.com

Puh: 

044 299 1096

 
Tietoa minusta: 
  • Kuntosalivalmentaja 2019 (Trainer4You)

  • Personal Trainer 2020 (Trainer4You)

 

Moikka, mä oon Kirsi, valmentaja Kuopiosta. Valmentajana mä autan sua huolehtimaan elämäsi tärkeimmästä henkilöstä, sinusta itsestäsi.

Mä autan sua saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään elämäntapamuutoksen ilman kitudieettejä tai liikoja kieltäytymisiä.

Asiakkaanani tarvitset mukaan motivaatiota ja päättäväisyyttä sekä positiivista asennetta.

 

Olen itse aloittanut salitreenaamisen reilu 11 vuotta sitten. Viimeiset viisi vuotta olen treenannut tavoitteellisemmin. Lisäksi urheilun osalta elämääni kuuluu koiran kanssa lenkkeily ja moottoriurheilu. Onnistumisten ja tulosten kautta motivaatio on vain lisääntynyt ja haluankin auttaa myös sinua löytämään ilon ja tasapainon sekä treenaamiseen että syömiseen.

Valmentajana olen positiivinen, tsemppaava ja ymmärtävä, mutta sopivan napakka. Valmentajana haluan, että yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan tavan muuttaa elämäntapoja ja just sulle iloa tuottavia liikuntamuotoja. Erityisesti haluan, että nautitaan elämästä, pitäen itsestämme samalla hyvää huolta. Valmennuksissa huomioin asiakkaan tavoitteet, toiveet ja treenien sovittamisen asiakkaan arkeen sekä sen, että asiat tehdään askel kerrallaan, pysyvästi eikä mennä takapuoli edellä puuhun.

 

Olen oikea valmentaja sinulle, mikäli haluat lähteä tavoittelemaan elämäsi parasta kuntoa ja löytää tasapainon liikkumiseen ja syömiseen. Ihanneasiakkaitani ovat kuntosalitreenaajat sekä liikunnan aloittajat, joiden tavoitteena on mm. painonpudotus, elämäntapamuutos tai kiinteytys.

Minulta et saa persoonattomia pikadieettejä enkä kiellä sinulta myöskään herkkuja totaalisesti. Sen sijaan saat koko elämän kestävän hyvän olon ja energisyyttä juuri sinulle, inhimillisesti.

 

Kuopion alueen lisäksi teen valmennuksia tarvittaessa myös Kainuussa, Suomussalmella.

Ota rohkeasti yhteyttä niin lähdetään yhdessä matkalle kohti energisempää sinää!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg