01/

After pregnancy

”Tavoitteeni on päästä taas kuntoon raskauden jälkeen ja kiinteytyminen. Minulla on kotiversio ja olen ollut todella tyytyväinen! :) Materiaalia on ollut sopivasti ja treenejä riittävästi. Fitverstaalla on hyviä ohjelmia, nyt kaksi ostanut ja aion jatkossakin olla Fitverstaan asiakas.”

03/

After pregnancy

”Synnytyksestä pian 4kk ja tavoite on kiinteytyä sekä saada lihasta esiin. Minulla on saliversio ja huomenna 6viikkoa täynnä. Olen tosi tyytyväinen paketin sisältöön. Just hinta on kuitenki vaan 29€ ja monipuolinen sisältö. Oon tykännyt erityisesti siitä että treenejä on paljon. Ihanaa kun oon jäänyt taas tähän treenaamiseen täysin koukkuun. Ja tosi helppo mennä salille kun tietää mitä tekee :) Kiitos <3 ”

02/

After pregnancy

”Olen aloittelemassa teidän ohjelmaa. Olen tutustunut liikkeisiin ja käynyt läpi ne. Nyt iski päälle flunssa. Joudun odotella hetken että pääsen kunnolla tositoimiin. Olen erittäin tyytyväinen ollut pakettiin! Innolla odotan että pääsen alkuun. Kun liikkeitä treenailin, tulin niistä jo ihan kipiäksi :) Kova työ on edessä...”

04/

After pregnancy

”Tavoitteena oli tiputtaa muutama kilo sekä päästä normiarkeen kiinni. Hyvin kattava paketti 👌 4 kaveria olen saanut tänne myös mukaan rinkiin (jokaisella eri tavoite) suosittelen ehdottomasti myös jatkossa