VALMENTAJA 

LOTTA

HUUHTANEN

Toimialue:

Turku, Rauma (Laitila)

S-posti:

lotta.huuhtanen@fitverstas.com

Puh: 

0407205349

 
Tietoa minusta: 
  • Personal trainer 2013 TYA oppilaitokset

  • Uimaopettaja 2015 SUH

  • Liikuntaneuvoja 2016 Varalan Urheiluopisto

  • Perustason ensihoitaja 2018

  • Erityisuimaopettaja 2019 SUH

  • Liikunnanohjaaja AMK 2019 (meneillään olevat opinnot)

  • Oma lajitausta; SM-tasolla ringetteä ja jääkiekkoa

  • Fitness-urheilija, welness fitness

 

Heippa!

Olen Lotta, 25-vuotias liikuntaneuvoja, personal trainer sekä perustason ensihoitaja. Opiskelen liikunnanohjaajan AMK-tutkintoa.

 

Intohimoni urheiluun on syttynyt jo pienenä - siispä olenkin kouluttautunut kutsumusammattiini liikunta-alalle.

 

Olen vuosien varrella valmentanut asiakkaita laidasta laitaan; painonpudottajia, lihaksenkasvattajia, hyvänolonliikkujia... jne. Tavoitteeni valmentajana onkin halu tuoda jokaiselle sellaista fiilistä liikuntaan, että jokainen löytäisi sen oman mielekkään tavan liikkua.

 

Tahdon myös korostaa sitä, että terveelliset elintavat eivät ole ydinfysiikkaa ja ovat jokaisen meistä saavutettavissa. :-) Olen valmentanut paljon myös ruokasuhteen kanssa painivia ihmisiä ja haluan omalla tekemiselläni valmennustyössä edistää sitä, että kuka vaan voi onnistua lopullisesti ravinnonkin osalta muuttamaan tottumuksiaan, oli lähtökohta sitten ylipaino tai esim. vähäisen syömisen kanssa elänyt urheilija. 

 

Itse olen vegaani, joten vahvuuteni ravintopuolella ovat siis ehdottomasti kasvis- ja vegaaniruokavaliot. Valmennan toki myös sekasyöjiä. Omaan myös vahvan osaamisen FODMAP-ruokavaliosta.

 

Omaan vahvan lajitaustan jääurheilulajeista ja tänäpäivänä omat treenini painottuvat pääsääntöisesti kuntosalille punttien kolistelun pariin, mutta ihan mikä vaan urheiluksi luokiteltu on sydäntäni lähellä. Minusta saa siis valmentajakaverin vaikka sauvakävelylenkille, sillä vain taivas on rajana! :-) 

 

Toimin valmentajana Varsinais-Suomi - Satakunta -akselilla (Turku-Rauma väli sekä Laitila) & etävalmennusta teen ympäri Suomen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

30v asiakas;

”Treenit on ollut sopivan haastavia, ja oikeasti yksilöllisesti mietittyjä. Yhteisistä treeneistä on jäänyt aina tosi motivoitunut olo, kun on saanut hyvät ohjeistukset uusista liikkeistä, ja valmentajana Lotta on samalla sopivan kannustava ja vaativa ”