top of page

mallorca

TREENIMATKA MALLORCALLA!

Tervetuloa mukaan laadukkaalle treeni- ja hyvinvointilomalle Mallorcalle idylliseen Port de Pollençan kalastajakylään 17. – 24.10.2020. Kokkolan Matkatoimisto ja Fitverstas toteuttavat matkan yhteistyössä. Mukaan lähtee kaksi taitavaa ammattivalmentajaa. Matkan aikana nautit upeasta, urheilijoille suunnatusta, neljän tähden hotellista sekä terveellisestä ruuasta.
Tällä reissulla treenataan välillä kovaa niin salilla kuin rannallakin ja vastapainoksi keskitytään myös hyvinvointiin liikkuvuusharjoittelun, workshopin ja rentoutumisharjoitusten muodossa. Viikon aikana käydään myös retkillä mm. Mallorcan pääkaupungissa Palma de Mallorcassa sekä pyöräillen paikallisella viinitilalla.


Reissu huipentuu rannalla järjestettäviin hyvinvointiolympialaisiin. Kilpailun voittaja saa mukaansa kolmen kuukauden yksilöllisesti räätälöidyn valmennuksen arvoltaan 750€!


Matka sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle. Monipuolisesta treenistä ja terveellisemmästä lomasta nauttivat kaikenlaiset treenaajat! Varaa matkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä:

image001.png
bottom of page