VALMENTAJA 

Milla löfbacka

Toimialue:

Kokkola ja lähialueet

S-posti:

milla.lofbacka@fitverstas.com

Puh: 

0442645112

 
Tietoa minusta: 
  • Personal Trainer, Fitverstas MPT-koulutus

  • Koulutettu hieroja

  • Sairaanhoitaja

  • Erilaisia fasciakäsittelyn koulutuksia

Hei!

Olen Milla Löfbacka Kokkolasta. Liikunta on kuulunut elämääni lapsesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 6 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Hain Fitverstaalle valmentajaksi MPT- koulutuksen jälkeen. 

Sovellan sekä sairaanhoitajan, että hierojan työn osaamista jokaisen asiakkaan kohdalla. Salilla olen hyvin tarkka tekniikoissa, koska turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Kun tekniikka on kunnossa, voidaan siirtyä kovempiin suorituksiin ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. En hifistele ohjelmilla, vaan perustekeminen on mielestäni tehokkainta ja viisainta kehittymisen kannalta. Minulta saat hyviä ohjeita myös kehonhuoltoon sekä liikkuvuustreeneihin. 


Nautin työssäni siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Minun ydinosaamistani ovat lihaksenkasvatus, erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä ruokavalioiden rakentaminen. Minua voisi sanoa myös moniosaajaksi, sillä olen vuosien varrella työskennellyt erilaisten ihmisten kanssa.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Olen valmentajana määrätietoinen ja kannustava. Minulle ykköasiat ovat asiakas sekä itseni kehittäminen. Sitoutumalla valmennukseeni saavutat varmasti tavoitteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kuulostan sinulle sopivalta valmentajalta!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu

ASIAKASPALAUTE

"Oon ollut aina liikkuvainen ja aikaansaava yksilö. Tykänny enimmäkseen liikkua juosten. Syöny aina suht´ terveellisesti. Monia eri treeniohjelmia ostellu ja tehny vaihtelevalla menestyksillä. Aina ollu se laiha ja saanu mainintaa et oon luuta ja nahkaa. Aloin kyllästyä siihen ainaiseen kommentointiin. Yritin kaikkeni et raskauskiloista jäis edes vähän, etten sais enää kuulla asiasta ja saisin sen muutettua sitten ajan kanssa muuhun muotoon, mutta haavetta se vaan oli. Pukeuduin aina pääsääntöisesti sellaiseen vaatetukseen ettei voitu arvioida tai mainita hoikkuudesta. Ja aika pitkälti vaatekokoni on aina ollut xs-s tai väliltä 32-36. Vaatetta ei todella meinannu löytyä.

Otin joitaki treeniohjelmia netistä ostaen, saamatta kuitenkaan ns. omaa toivomiani tuloksia. Luulin syöväni riittävästi ja kuulin vain lauseita, että suhun vaan ei tartu. 2017 otin etävalmennuksen ja ruokaohjelman. Silloin tajusin täysin, että se määrä mitä mun olis pitäny syödä on huomattavasti pienempi sillä aloitushetkellä. Kuitenkin etävalmennus ei ollu mun juttu. 2019 alkoi sit matka Millan kanssa. Oon syöny sen mitä vaan napa vetää ja vähän enemmänkin. ;D Käytiin salilla kuukausittain yhdessä pääsääntöisesti kerran ja Milla vaati just niin paljon, ku mun oma pää olis tehny ja välillä vähän enemmänkin, mut jokaikinen tekeminen on tehty sillä mentaalilla, ET NYT KASVAA.

Meijän yhteinen taival Millan kans kesti 9kk ja jatkan nyt sit ainakin hetken yksin hyvällä fokuksella ja luotolla et aina on mahdollisuus kasvaa."