VALMENTAJA 

Milla löfbacka

Toimialue:

Kokkola ja lähialueet

S-posti:

milla.lofbacka@fitverstas.com

Puh: 

0442645112

 
Tietoa minusta: 
  • Personal Trainer, Fitverstas MPT-koulutus

  • Koulutettu hieroja

  • Sairaanhoitaja

  • Erilaisia fasciakäsittelyn koulutuksia

Hei!

Olen Milla Löfbacka Kokkolasta. Liikunta on kuulunut elämääni lapsesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 6 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Hain Fitverstaalle valmentajaksi MPT- koulutuksen jälkeen. 

Sovellan sekä sairaanhoitajan, että hierojan työn osaamista jokaisen asiakkaan kohdalla. Salilla olen hyvin tarkka tekniikoissa, koska turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Kun tekniikka on kunnossa, voidaan siirtyä kovempiin suorituksiin ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. En hifistele ohjelmilla, vaan perustekeminen on mielestäni tehokkainta ja viisainta kehittymisen kannalta. Minulta saat hyviä ohjeita myös kehonhuoltoon sekä liikkuvuustreeneihin. 


Nautin työssäni siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Minun ydinosaamistani ovat lihaksenkasvatus, erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä ruokavalioiden rakentaminen. Minua voisi sanoa myös moniosaajaksi, sillä olen vuosien varrella työskennellyt erilaisten ihmisten kanssa.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Olen valmentajana määrätietoinen ja kannustava. Minulle ykköasiat ovat asiakas sekä itseni kehittäminen. Sitoutumalla valmennukseeni saavutat varmasti tavoitteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kuulostan sinulle sopivalta valmentajalta!

Ota yhteyttä!
Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu