VALMENTAJA 

Minna ihanainen

Toimialue:

Kokkola & lähialue

S-posti:

minna.ihanainen@fitverstas.com

Puh: 

0404175560

 
Tietoa minusta: 
  • Personal Trainer (2020)

  • Koulutettu hieroja (2019)

  • Lähihoitaja (2004)

  • Muita yksittäisiä koulutuksia fasciakäsittelyn osalta

Moiks!

 

Olen Minna Kokkolasta. Liikunta on ollut elämässäni aina mukana erilaisilla twisteillä. Useita vuosia on tullut harjoiteltua juoksua itsenäisesti ja nyt viimeisten vuosien aikana on tullut mukaan tavoitteellinen salitreenaaminen tavoitteena lihasmassan kasvu.

Nuorempana harrastin yleisurheilua, jossa lajeina pitkien juoksujen lisäksi korkeushyppy ja pituushyppy. Nykyisin on vahvasti mukana nuoret/lapset, koripalloilu ja sen oheisharjoitteet.

 

Minulla on lähihoitajan ja koulutetun hierojan työn puolesta runsaasti tietotaitoa ihmisen anatomiasta ja kehon toiminnasta. Käytän näitä taitoja huomioiden jokaisen asiakkaan kohdalla sairaudet, rajoitteet sekä mahdolliset allergiat rakentaessani ruokavaliota, treeniohjelmia ja ohjatessani. Vahvuuksiini kuuluu erilaisten ihmisten kanssa toimiminen, inspiroiminen, rauhallisuus ja positiivinen asenne.

Valmentajana olen määrätietoinen ja vaativa. Tehdään asiat kunnolla pakettiin, eikä hutiloiden. Rakennan asiakkaille yksilöidyt ja selkeät ohjeet ilman mitään kikkailuja ja huomioiden asiakkaan kokonaisvaltaisesti ottamalla hänet suunnitteluun mukaan.

Minulle tärkeimpiä osia valmennuksessa ovat asiakkaan motivaatio, sitoutuminen tekemiseen, treenitekniikka, positiivinen asenne, vuorovaikutus sekä samalla ”aallolla” oleminen. Näillä tullaan saamaan tuloksia.

 

Laitathan rohkeasti viestiä, jos vaikutin just sinulle parhaalta valinnalta!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg