Miksi rakensimme MPT-koulutuksen?

Olemme testanneet 1200 suomalaisen valmentajan ja personal trainerin osaamista, kun he ovat hakeneet Fitverstaalle valmentajiksi. Koska valmentajamme toimivat Fitverstaan konseptin alla ja tarjoavat Fitverstaan palveluita, laatuvaatimukset on nostettava korkealle vaatimuksissa. Totesimme, että Fitverstaan näkökulmasta oli kannattavaa rakentaa oma koulutus, minkä aikana valmentaja koulutetaan laatuvaatimustemme mukaiseksi valmentajaksi samalla saaden kaiken tietotaitomme käyttöönsä. Tänä syksynä koulutuksemme on laajempi kuin koskaan sisältäen hyvin monipuolisesti erilaisia workshoppeja MPT-perusrungon lisäksi.

Kahden ensimmäisen pilotin jälkeen avasimme koulutukset kaikille: päivitimme koulutustamme siten, että kuka tahansa voi lähteä mukaan, joka haluaa tehdä valmennuspalveluiden toteuttamisesta tuloksellista liiketoimintaa! Et sitoudu toimimaan Fitverstaan valmentajana koulutuksen jälkeen, mutta sinulla on mahdollisuus hakea tiimiimme saatuasi MPT-nimikkeen. Nimike ja todistus kertovat, että olet suorittanut tietyt vaatimukset ja osaamisen tason koulutuksen aikana.

Olemme rakentaneet ja kehittäneet konseptiamme viiden vuoden ajan ja teemme jatkuvasti toimia koko yrityksen että valmentajiemme menestyksen eteen. MPT-koulutus on PT- ja liiketoimintaosaamisen koulutus, mikä rakennettiin meidän käytännön kokemusten pohjalta: mikä toimii ja mikä ei, ja mitä osaamista tarvitset tullaksesi menestyväksi personal traineriksi. Emme opeta mitään, mitä emme ole itse kokeilleet ja hyväksi todenneet. Asiakasmäärämme tällä hetkellä on yli 50 000, joten luotamme siihen, mitä teemme ja haluamme tarjota kaiken sen tiedon ja taidon nyt myös sinulle! Tässä koulutuksessa:

 • korkea laatu, selkeys, informatiivisuus

 • monipuolisuus ja käytännönläheisyys

 • kouluttajat tuovat kukin erilaista osaamista koulutukseen ja heistä jokainen työskentelee valmentamisen ja ohjaamisen parissa

 • jaamme sinulle kaiken oppimme koulutuksessa, haluat sitten toimia palkkatyössä ja yrittäjänä liikunta-alalla

 • kädestä pitäen opastamme, miten voit startata oman liiketoimintasi ja miten kehität sitä jatkossa kohti tavoitteitasi

 • 2019 starttaamme vain yhden koulutuksen Helsingissä, johon voit hakea tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta

 

Uudistimme seuraaviin koulutuksiin koulutusrakenteen, sisällön sekä materiaalit.

Nyt vieläkin tuhdimpi koulutuskokonaisuus järkevästi jäsenneltynä! 

Avaimet käteen - mahdollisuus työskennellä meillä

Voit siis valita oman polkusi koulutuksen aikana. Koulutusputken jälkeen voit lähteä toimimaan itsenäisenä personal trainerina, tai hakea Fitverstaan valmentajatiimiin. Jokainen Fitverstaan valmentaja toimii tiimissämme ns. alihankkijana omalla toiminimellään tai kevytyrittäjänä. Vaikka hakuprosessin aikana olemme törmänneet todella ammattitaitoisiin valmentajiin, työyhteisömme ja tiimimme kautta voimme täydentää jokaisen osaamista ja menestymistä alalla. Tarjoamme konseptimme kautta koko paketin: 

 • Koulutus, mikä ei rajoitu ainoastaan MPT-koulutukseen, vaan säännölliset sisäiset koulutukset ja kehittäminen jatkuvat tiimiin liittymisen jälkeen (yhteiset workshopit, tiimipäivät, viikkopalaverit, sisäiset koulutukset, jne.)

 • Valmis liiketoimintakonsepti, näkyvyys ja vakiintunut markkina-asema, helppo tapa aloittaa oma toiminta liikunta-alalla

 • Toimivat ja testatut, hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet ja palvelut

 • Myyntialusta ja järjestelmät, suorat kontaktit ja täysi tuki oman toiminnan pyörittämiseen

 • Työnohjaajat sinun kehittymistäsi varten ja henkilökohtaista apua, tukea ja sparrausta, jotta saavutat omat henkilökohtaiset tavoitteesi

 • Motivoiva palkitsemisjärjestelmä ja mahdollisuus edetä tiiminvetäjäksi omalla alueella

 • Saat käyttöösi meidän ja muun tiimin osaamisen ja hyödyt niin mynnissä kuin markkinoinnissa ja palveluiden toteuttamisessa

 • Pääset rakentamaan suosittuja verkkopalveluitamme ja sitä kautta heti kiinni lisätuloihin

 • Tiimipäivät, tapahtumat ja yhteisö, mikä on profiililtaan lähellä perheyritystä

 • Mahdollisuus tulla mukaan kasvavaan, kansainvälistyvään ja paljon arvostusta ja tunnustusta saaneeseen yhtiöön, missä laatuvaatimukset ovat kunnossa

Lue tarinamme täältä: https://www.fitverstas.com/tarina

Sen sijaan, että ahertaisit yksin, voit antaa meidän tehdä osan työn puolestasi. Näin sinä voit keskittyä oman unelma-ammattisi toteuttamiseen!

Kun liityt tiimiimme, haluamme, että nautit vapaudesta

 • Saat vapaasti itse kehittää toimintaasi ja viedä sitä siihen suuntaan, kuin haluat

 • Voit itse päättää asiakassegmentit, joille tarjoat palvelua (jos haluat esimerkiksi keskittyä tiettyihin ryhmiin, kuten painonpudottajiin, kuntoutettaviin, lihasmassan hankkijoihin, jne.)

 • Voit tarjota myös itse luomiasi tuotteita ja palveluita Fitverstaan palveluiden lisäksi

 • Päätät itse työaikasi ja voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa

Vaatimukset

 

Koulutusviikonloput sisältävät teoriaosuuksia, kirjallisia tehtäviä, käytännön harjoituksia ja harjoittelua, sekä välikokeita. Saat kaiken koulutusmateriaalin käyttöösi sekä helposti omaksuttavan oppikirjan. Tiivis ryhmämme verkossa on perustettu tiedon jakamiseen ja ajatusten vaihtamiseen.

Valmistumisen vaatimuksina on 50h ohjaus- ja valmennustyötä, vapaamuotoinen portfolio, harjoitus- ja oppimispäiväkirjat sekä hyväksytty loppukoe (teoria & käytäntö).

MPT-koulutus 2019 HELSINKI

 

Valitsemme koulutukseen 12-15 liikunnallista opiskelijaa, jotka ovat motivoituneita ja haluavat sitoutua koulutukseen ja tulokselliseen valmennustyöhön. Tarjoamme uusia ja innostavia näkemyksiä erityisesti yrittäjyyttä suunnitteleville! Täytä sivun alareunassa oleva hakulomake. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista 2 viikkoa hakemusten saapumisen jälkeen.

Koulutuksen hinta on 3150€ sis alv. Kun haet mukaan ennen 30.9.2019, saat sen nopean varaajan etuhintaan 2850€. Fitverstaslaskulla jaat koulutusmaksun korottomasti ja kuluttomasti jopa yhdeksään osaan, tai voit halutessasi maksaa koko summan kerralla.

Varausmaksu 10% koulutuksen hinnasta suoritetaan syyskuun aikana ennen koulutuksen alkamista.

 

Ennen koulutuksen alkamista saat aloitusinfon sähköpostiisi, mistä löydät osoitteet ja muut tarkemmat tiedot. Koulutus sisältää 9 koulutusviikonloppua ja ne pidetään perjantaisin ja lauantaisin.

 

Selaamalla oikealle näet tarkemmat päivämäärät sekä koulutuksen sisällön.

KOULUTTAJAT