top of page

Nina Lepaus

Valmentaja

Tietoa minusta: 

 

  • Psyykkinen valmentaja

  • Urheilu- ja liikuntapsykologian maisteri (2020)

  • Psykologian kandi (2018)

  • Lisäkoulutukset mm. arvo- ja hyväksyntäpohjaiset lähestymistavat, motivoiva haastattelu, positiivinen psykologia

  • Erityisosaaminen: elämäntapamuutokset, kehonkuva, liikuntasuhde, motivaatio, hyväksyntä, painoneutraali valmennus, psyykkisten taitojen vahvistaminen

 

Elämäntapamuutos yhdistetään usein ensisijaisesti laihduttamiseen, kieltolistoihin sekä salirääkkiin. Moni meistä kamppaileekin toistuvien dieettien ja muutosyritysten parissa. Mitä jos kerron sinulle, että motivaatio muutokseen ei tulisi olla lähtöisin itseinhosta ja -kurista? 

Muutoksen taustalta löytyy psykologisia tekijöitä ja taitoja, joihin vaaditaan mielen valmennusta pysyviin tuloksiin. Psyykkisessä valmennuksessa vahvistetaan juuri niitä taitoja, joiden tiedetään tieteen perusteella vaikuttavan psykologisiin tekijöihin muutoksessa. Tärkeitä osa-alueita ovat mm. mielen taitojen harjoittaminen, hyväksyntä, psykologinen joustavuus, tietoisuustaidot ja itsemyötätunto. 

Psyykkinen valmennus sopii sinulle, joka olet valmis haastamaan omia ajatusmalleja, uskomuksia ja suhdetta itseen. Avullani löydät joustavan suhteen muutokseen ja hyvinvointiin. Autan sinua kohti parempia mielen taitoja, ja ennen kaikkea parempaa suhdetta itseesi. Puollan painoneutraalia lähestymistapaa valmennuksissani, ja missioni on edistää psyykkistä hyvinvointia ja voimavaroja elämäntapamuuttujien keskuudessa. Valmennettavani ovat pääsääntöisesti dieettikierteeseen väsyneitä, itsensä ruoskimiseen turtuneita naisia.

Valmentajana olen avoin ja utelias, mutta myös rento ja ihmisläheinen. Valmennan sinua kohti parempia psyykkisiä taitoja ja voimavaroja - kuten joustavaa ajattelua, tunteiden säätelyä, stressinhallintaa ja minäkuvaa. Hyödynnän valmennuksissa mm. liikunta- ja käyttäymispsykologian oppeja sekä arvo- ja hyväksyntäpohjaisia työskentelymenetelmiä. Tapaamisiin sisältyy usein kokemukselliset harjoitteet sekä erilaiset tehtävät.

Psyykkinen valmennus on sinulle, joka kaipaat mielen työkaluja muutoksen varrelle ammattitaitoisen valmentajan avulla. Ota rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan tilanteestasi!

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

bottom of page