top of page
Personal_banner.jpg

Tehokas ja tuloksekas henkilökohtainen valmennusperiodi!

Onko tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytys, lihaskasvatus, kuntosaliharjoittelun alkeet tai jokin muu? Tarjoamme sinulle kuntoremonttiasi tukevan valmennuksen, jonka avulla pystyt saavuttamaan tavoitteesi. Valitset sitten minkä palvelun tahansa, on ilo päästä toteuttamaan sitä kanssasi!

Laadimme ohjelmat aina räätälöidysti asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Saat ohjeet liikkeiden suorittamiseen ilmaiseen sovellukseemme kuvien ja videoiden kera. Halutessasi voimme rakentaa sinulle valmiit viikko-ohjelmat treenien suorittamiseen arkirutiiniesi pohjalta.  Huomioimme ravinto-ohjelmissa allergiat ja mieltymykset ja laskemme makrot ja kalorit tavoitteidesi mukaan. 

Intensiivinen aloitus paljon tukea kaipaavalle tai tehokas valmennusjakso jo pidempään treenanneelle!

Etävalmennus sopii niin tuloshakuiseen treenaamiseen, kuin jo hankitun kunnon ylläpitoon.

Mitä sisältää

Sosiaalinen media mukana palvelutestauksessa

 

Palvelutestauksessa pääset hyödyntämään etuhinnan palautteenantoa ja käyttäjäkokemusten jakamista vastaan some-kanavassasi. Pääkanavamme projektissa on Instagram. Lue lisää hakulomakkeen ehdoista.

Testaajien käyttöön tuleva palvelu on henkilökohtainen PT-verkkovalmennus. Palvelumme toteutetaan etänä verkon ja puhelimen välityksellä, joten voit valita valmentajasi mistä alueelta tahansa!

VALITSE:

3kk PT-valmennus testaajillemme 89€/kk (norm. 419€)

6kk PT-valmennus testaajillemme 89€/kk (norm. 769€)

 

Valmennus sisältää:

  • sinulle räätälöity harjoitusohjelma salille/kotiin/ulos

  • ruokapäiväkirjan analyysin

  • tilanteeseesi sopivan ravinto-ohjelman

  • tarvittavat muokkaukset ja päivitykset

  • seurannan, ohjauksen ja konsultoinnin koko valmennuksen ajan (räätälöidään asiakkaan mukaan)

Jokainen etävalmennettava sitoutuu viikkoraportointiin, minkä avulla pystymme seuraamaan kehitystäsi. Valmennuspaketista riippuen seurantaa voidaan toteuttaa joka tai joka toinen viikko, tai vaikka kerran kuukaudessa. Keskustele valmentajasi kanssa, mikä olisi sinun tapauksessasi paras vaihtoehto!

Yhteydenpito

Toteutamme seurantaa ja ohjausta aina asiaakkalle sopivimmalla tavalla. Usein on parasta valita sellainen tapa ja kanava, mitä asiakas muutoinkin käyttää arjessa. Suosittuja tapoja ovat puhelut ja videopuhelut, sähköposti- ja tekstiviestit, WhatsApp ja uuden sovelluksemme chat. Tästä asiakas ja valmentaja sopivat yhdessä.

Tutustu tämän projektin valmentajiimme täällä ja hae mukaan! Suljemme haun heti sopivien testaajien löydyttyä.

TÄRKEÄÄ!

Meneillään on salisulkuja ja varmasti pohdit, milloin pääset aloittamaan projektisi. Ei huolta - joustamme totta kai tilanteen mukaan ja voit sopia valmennuksesi ajankohdasta valmentajasi kanssa! Kuitenkin tähän testaukseen on hakuaika aktiivisena ainoastaan 24.1. saakka. Hae mukaan, lunasta paikkasi ja aloita sovitusti!

Kenelle sopii

Olet ehkä kokeillut aiemmin monenlaisia treeniohjelmia? Sen sijaan, että seikkailisit erilaisten valmiiden treeniohjelmien verkossa, voit säästää aikaa henkilökohtaisen, juuri sinulle rakennetun valmennuksen avulla. Kun ohjelmat rakennetaan juuri sinun tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiviksi, saat kehityksesi kunnolla vauhtiin! Otamme huomioon myös mahdolliset rajoitteet sekä sinulle sopivat arkirytmit. Räätälöity valmennuskokonaisuus sopii kenelle tahansa!

Valitettavasti emme pysty valitsemaan mukaan kaikkia halukkaita, joten suljemme valmentajien haut yksitellen niiden tullessa täyteen ja sopivien testaajien löydyttyä. Jokaisella valmentajalla on eri määrä vapaita valmennuspaikkoja.

Hae mukaan!

Haku on auki 24.1.2022 saakka

KAMPANJAHINTAMME SINULLE 89€/KK

Hae mukaan, jos olet valmis:

sitoutumaan projektiin 3 tai 6 kuukauden ajaksi

antamaan väli- ja loppupalautteen sekä toimittamaan markkinointimateriaalia Fitverstaan käyttöön (katso ehdot) 

jakamaan kokemuksiasi somessa yhteistyössä Fitverstaan kanssa

1. Täytä hakulomake ja lue ehdot

2. Jää odottamaan yhteydenottoamme

bottom of page