top of page
Personal_banner.jpg

Tehokas ja tuloksekas henkilökohtainen valmennusperiodi!

Onko tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytys, lihaskasvatus, kuntosaliharjoittelun alkeet tai jokin muu? Tarjoamme sinulle kuntoremonttiasi tukevan valmennuksen, jonka avulla pystyt saavuttamaan tavoitteesi. Valitset sitten minkä palvelun tahansa, on ilo päästä toteuttamaan sitä kanssasi!

Laadimme ohjelmat aina räätälöidysti asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Saat ohjeet liikkeiden suorittamiseen ilmaiseen sovellukseemme kuvien ja videoiden kera. Halutessasi voimme rakentaa sinulle valmiit viikko-ohjelmat treenien suorittamiseen arkirutiiniesi pohjalta.  Huomioimme ravinto-ohjelmissa allergiat ja mieltymykset ja laskemme makrot ja kalorit tavoitteidesi mukaan. 

Intensiivinen aloitus paljon tukea kaipaavalle tai tehokas valmennusjakso jo pidempään treenanneelle!

Etävalmennus sopii niin tuloshakuiseen treenaamiseen, kuin jo hankitun kunnon ylläpitoon.

Mitä sisältää

Palaute & käyttäjäkokemus

 

Pääset hyödyntämään etuhinnan palautteenantoa ja käyttäjäkokemusten jakamista vastaan. Keräämme sinulta palautetta ja kokemuksia valmennuksestasi sekä kirjallisena että kuvan tai videon muodossa. Halutessasi pääset haastateltavaksi Fitverstaan Fitpodiin valmennuksen lopuksi ja sinun valmennusmatkastasi tehdään oma podijakso (vapaaehtoinen).

Käyttöösi tuleva palvelu on henkilökohtainen PT-verkkovalmennus. Palvelumme toteutetaan etänä verkon ja puhelimen välityksellä, joten voit valita valmentajasi mistä alueelta tahansa!

VALITSE:

3kk PT-valmennus 109€/kk (norm. 390€)

6kk PT-valmennus 99€/kk (norm. 720€)

Katso myös upea PREMIUM PT -valmennushaku

 

Valmennus sisältää:

  • sinulle räätälöity harjoitusohjelma salille/kotiin/ulos

  • ruokapäiväkirjan analyysin

  • tilanteeseesi sopivan ravinto-ohjelman

  • tarvittavat muokkaukset ja päivitykset

  • seurannan, ohjauksen ja konsultoinnin koko valmennuksen ajan (räätälöidään asiakkaan mukaan)

Jokainen etävalmennettava sitoutuu viikkoraportointiin, minkä avulla pystymme seuraamaan kehitystäsi. Valmennuspaketista riippuen seurantaa voidaan toteuttaa joka tai joka toinen viikko, tai vaikka kerran kuukaudessa. Keskustele valmentajasi kanssa, mikä olisi sinun tapauksessasi paras vaihtoehto!

Yhteydenpito

Toteutamme seurantaa ja ohjausta aina asiaakkalle sopivimmalla tavalla. Usein on parasta valita sellainen tapa ja kanava, mitä asiakas muutoinkin käyttää arjessa. Suosittuja tapoja ovat puhelut ja videopuhelut, sähköposti- ja tekstiviestit, WhatsApp ja uuden sovelluksemme chat. Tästä asiakas ja valmentaja sopivat yhdessä.

Tutustu tämän projektin valmentajiimme täällä ja hae mukaan!

Kenelle sopii

Olet ehkä kokeillut aiemmin monenlaisia treeniohjelmia? Sen sijaan, että seikkailisit erilaisten valmiiden treeniohjelmien verkossa, voit säästää aikaa henkilökohtaisen, juuri sinulle rakennetun valmennuksen avulla. Kun ohjelmat rakennetaan juuri sinun tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiviksi, saat kehityksesi kunnolla vauhtiin! Otamme huomioon myös mahdolliset rajoitteet sekä sinulle sopivat arkirytmit. Räätälöity valmennuskokonaisuus sopii kenelle tahansa!

Valitettavasti emme pysty valitsemaan kuukausittain mukaan kaikkia halukkaita, joten suljemme valmentajien haut yksitellen niiden tullessa täyteen. Jokaisella valmentajalla on eri määrä vapaita valmennuspaikkoja.

KATSO MYÖS KESÄKAMPANJA PREMIUM PT

Hae mukaan!

Rajoitetusti aloituspaikkoja jokaiselle kuukaudelle

KAMPANJAHINTAMME SINULLE

3KK PT 109€/KK

6KK PT 99€/KK

Hae mukaan, jos olet valmis:

sitoutumaan projektiin 3 tai 6 kuukauden ajaksi

antamaan väli- ja loppupalautteen sekä toimittamaan markkinointimateriaalia Fitverstaan käyttöön (katso ehdot) 

1. Täytä hakulomake ja lue ehdot

2. Jää odottamaan yhteydenottoamme

Katso myös upea PREMIUM PT -valmennushaku. PREMIUMISSA saat PT-valmentajan lisäksi mentaalivalmentajan käyttöösi. Saat asiantuntijuutemme kaikki osa-alueet valmennukseesi: liikunta, ravinto ja psyykkinen valmennus.

bottom of page